My week in pictures 193

Klik verder om te zien wat ik vorige week allemaal heb meegemaakt!


Maandag was het eindelijk tijd voor het blink-182 concert! Daar heb ik echt lang naar uitgekeken. Ik luisterde er heel veel naar toen ik 16 was en kon ze nu eindelijk een keertje live zien. De nieuwe nummers kende ik niet echt maar gelukkig deden ze een hoop oude knallers. Het was een HELE leuke avond!

Dinsdag hielp ik een middagje bij de sapjesbar. In de bakken links zitten de ingrediënten die in mijn lievelingsslowjuice gaan: appels, ananas, limoen en munt. En we bakten verse bananenbroden!

Woensdag was een erg regenachtige dag. In de namiddag ging mijn blogpost online waarin ik vertelde dat ik ga stoppen met dat waar ik voor gestudeerd heb en waar ik een bedrijfje in heb. Dit omdat ik erachter ben gekomen dat het toch mijn passie niet is en omdat ik wereldje niet echt leuk meer vind. Mocht je de blogpost gemist hebben dan kun je hem hier lezen. Ik en nog wat meiden zaten in de avond zo lekker te werken dat we besloten soep te halen en de hele avond door te gaan. Uiteindelijk hebben we tot 10 uur op kantoor gezeten.

Even langs Sajoer om wat foto’s te schieten voor het Instagram account!

Ik heb deze week lekker veel avonden op de bank gelegen in de avond. Ik heb namelijk de documentaire-afdeling op Netflix ontdekt en vind daar allemaal interessante dingen om te kijken.

Ik keek bijvoorbeeld Fat, sick and nearly dead, over een man die 60 dagen lang op slowjuice sap heeft geleefd. Heel interessant om te zien wat dat met hem gedaan heeft!

Vrijdag hadden we met de meiden op kantoor om 3 uur zin in wijn. Waarom niet? Het is toch ons eigen kantoor en we hadden nog wat staan. Dus nog even lekker een uur doorwerken met een drankje erbij. P.s. rode wijn en ananas is geen goede combi.

Daarna ging ik met Anne haar nieuwe camera uittesten!

Ennnn…. gezellig eten met Rosalie!

Kloten airport, hahahaha. Ik heb hier echt hard om gelachen. Maargoed: ik heb een ticket naar mijn vriendinnetje in Zwitserland geboekt! Naar Patricia, die ik op Hawaii heb ontmoet en met wie ik daar allemaal leuke en mooie momenten heb meegemaakt. Over twee weken ga ik al daar naartoe en ik kan niet wachten tot ik haar weer zie.

Gisterenavond ging ik mijn nieuwe matras uitpakken! Ik heb een nieuw matras van Matt gekregen en je kon op mijn Instagram stories volgen hoe ik het ging uitpakken 🙂 Ik heb zoveel lol met die doos gehad omdat ik er in pas, hahaha.

Links: een foto van eerder deze week met mijn nieuwe Toni Pons espadrilles die ik van schoenenwinkel Nelson kreeg. En rechts is een foto van vandaag! Ik ging skaten in de stad met een paar vrienden.

12 thoughts on “My week in pictures 193”

  1. Zo te horen bevalt het goed bij je nieuwe baan. Leuk! 🙂 En inderdaad, een wijntje ‘s middags moet kunnen, toch?! Ik moest ook hard lachen om Kloten Airport trouwens, haha.

  2. Die insta story was echt hilarisch van het uitpakken van je matras, hopelijk slaapt hij heerlijk! De docu’s zijn echt heel tof om te kijken, door Netflix voel ik me zelfs een klein stukje slimmer af en toe, haha.

  3. Die naam van die luchthaven is echt hilarisch! 😀 Je hebt duidelijk weer een leuke week gehad. Bovendien vind ik het erg moedig van je dat je hebt beslist met je huidige baan te stoppen. Ik ben er zeker van dat je snel je eigen weg zal vinden! Je bent echt iemand om naar op te kijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.