My week in pictures 191

Klik verder om te zien hoe mijn afgelopen week eruit zag!

Balans 🙂 Ik ben echt verslaaaafd aan deze chocoladekoekjes van Lidl. Vooral in combinatie met aardbeien.

Wat een heerlijk weer was het de afgelopen week! Dinsdag ging ik na het werk gezellig skaten met deze groep. Uiteindelijk ben ik tot ongeveer 10 uur buiten geweest. Ik hoop dat het nog lang zo lekker blijft.

Sneak peek: deze week kwamen er nieuwe kleren binnen voor de online shop! Deze top <3 <3

Donderdag ging ik bij Sajoer foto’s maken voor de Instagramfeed. Die mag ik vanaf nu gaan doen! Dus mocht je het leuk vinden om hem te volgen, kijk dan even hier (@sajoer).

En daarna lekker eten daar! Ik ben verslaafd aan deze dragonfruit bowl. Met een gember-citroen limonade erbij.

Daarna had ik echt een HELE leuke avond, maar mijn telefoon lag aan de lader dus ik heb er geen foto’s van. Ik ging kanoën in Utrecht in een prachtig natuurgebied. Onderweg maakten we een stop bij een pannenkoekenhuis en daarna gintonics drinken in de stad. De perfecte zomeravond!

Zaterdagavond ging ik met mama uit eten in Rotterdam. We gingen kip eten bij Alan & Pim’s.

Zondagochtend was ik al vroeg bij de Kralingse Plas om skateles te geven aan Mila en haar vader. Zooo leuk!

Daarna gingen we bij hun thuis nog wat drinken in de tuin. Een heerlijke tuin aan het water!

Zondagavond stak ik een kaarsje op voor mijn opa die helaas die ochtend was overleden. Hij lag daarvoor een aantal dagen in een coma. We hebben een heftige week achter de rug dus.. maar ik voel me oké nu. Hij is 93 geworden en heeft een super mooi leven achter de rug. Hij heeft heel veel gereisd (ik denk dat ik mijn liefde voor de USA van hem heb meegekregen) en veel lol gehad met mijn lieve omaatje <3

Donderdag is de uitvaart en ik denk dat het dan pas echt hard bij mij binnen gaat komen. Tot die tijd ga ik maar even goed afleiding zoeken. Daar heb ik gelukkig allemaal lieve mensen voor om me heen. Ik spreek jullie snel!

14 thoughts on “My week in pictures 191”

  1. Gecondoleerd meis, wat naar van je opa! Wel heel fijn dat je zo beseft dat hij een mooi leven heeft gehad, maar nog steeds is het natuurlijk erg moeilijk. De rest van je week ziet er geweldig uit, de zomeravond in Utrecht klinkt heerlijk! Malou x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.