My week in pictures 190

Klik verder om te zien wat ik deze week allemaal heb meegemaakt!


Maandag was het Pinksteren. Ik moest nog even naar kantoor en was die dag de eerste, maarrr ondanks dat het een feestdag was werd het die middag nog super druk. Gezellig! En ik had lekkere chiapudding en een slowjuice sapje van Sajoer meegenomen.

Toen ik klaar was met werken ging ik gezellig met Renee bijkletsen en tosti’s eten bij Tea Lab.

Ennn daarna rolde ik door naar Museumpark waar we met wat mensen gingen skaten. Ik moest weer even inkomen na een paar weken geen trucjes gedaan te hebben.

Dinsdag was ZO’N leuke dag! Ik sprak met Eve af bij de Hortus Botanicus in Amsterdam en we gingen daar foto’s maken. Eve is fotografe en wilde een keertje samen shooten. Super leuk! De hortus is trouwens echt een leuke plek. Prachtige planten overal én een mooie cactustuin. Zo grappig trouwens, er was een shoot in het water in de hortus aan de gang en toen we dichterbij gingen kijken zagen we Freek Vonk in het water liggen met een slang om zijn nek 🙂

Er is ook een vlindertuin bij de hortus <3

Na de shoot ging ik door naar De Plantage waar ik uit eten ging met Lidl en nog een aantal andere bloggers. Ik at een heerlijke risotto en ging voor churros als toetje. Dit was een heeele gezellige avond!

Met Kelly, Sanne, Elise, Yannick en Danique!

Deze week kreeg ik op kantoor deze sandaaltjes binnen van Gabor (via Nelson). Waaauw!

Op donderdagavond ging ik met Anne eten bij Burgertrut. Daar hebben ze héle goede vegetarische en vegan hamburgers.

Daarna gingen we naar de voorstelling ‘New Adventures’ van het Scapino ballet. Dit was de eerste keer dat ik naar een balletvoorstelling ging en ik was helemaal verrast door hoe leuk het was! We kregen een combinatie te zien van heel modern (zelfs met technomuziek) tot heel klassiek en dat werd afgewisseld met humor. Een aanrader!

Wow wow wow. Brigitte had Oreo cupcakes voor ons meegenomen naar kantoor. Lekkerste cupcake ooit!

Het beste picknicketen: wafels met aardbeien en banaan! Rechts; op vrijdagavond hadden we een borrel op kantoor om de week gezellig af te sluiten. We dronken wijn, bestelden pizza en haalden ijsjes <3

Op zaterdagavond kwam ik na een lange dag thuis en had ik écht geen zin meer om boodschappen te doen. Dan maar broodjes ei en wat fruit wat ik nog had liggen. En snel m’n bed in om een aantal afleveringen van The Unbreakable Kimmy Schmidt te kijken. Ik ga iedere keer stuk om deze serie.

Gisteren was het heeeerlijk weer en omdat ik de hele dag binnen was geweest voor werk ging ik in de avond even uitwaaien bij het water. Ik nam een pokébowl, kokosnootwater en chocokoekjes mee. Een fijne manier om de week even af te sluiten!

14 thoughts on “My week in pictures 190”

  1. Ik wil zo graag een keer een echt goeie Pokebowl eten, maar in Hilversum hebben ze dat helaas nog niet. Toch maar een keer in Amsterdam of Rotterdam proberen. Deze ziet er in ieder geval lekker uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.