My week in pictures 185

Klik verder om te zien wat ik deze week allemaal heb meegemaakt <3


Ik heb de melkopschuimer én pot met cacaopoeder op kantoor ontdekt, dus ben de hele week fanatiek koffie gaan maken. Lekker!

Maandag begon ik eerst met het inpakken van heel veel Marktplaats pakketjes. Ik had vorig weekend een hoop verkoopjes online gezet en het ging weer allemaal super snel de deur uit. Heel chill! Mijn huis en kast zijn nu een stuk leger.

Aranka (van Fitgirlcode, Jogha en ArankaWorld) kwam deze week een item op kantoor filmen. Ik ben niet zo’n held voor de videocamera, dus gelukkig pakte Melanie (die ook een plekje op kantoor huurt) het op 🙂

Ik ging donderdag voor een freelance opdracht een hotspot naar keuze in Rotterdam vastleggen. Nou, daar hoefde ik niet lang over na te denken… dat werd Sajoer!

Een tip voor mensen die ook gek zijn op items met blaadjesprint: bij Xenos hebben ze allemaal leuke dingen met blaadjes in het assortiment op dit moment.

Ik kreeg vrijdag een héérlijk perspakketje binnen van Rituals, met zonnebrandcrème spray (deze ruikt echt ongelofelijk lekker), aftersun, douche olie en bed&body mist. Hier werd ik echt helemaal blij van <3

Vrijdagavond: verjaardagscadeautjes inpakken voor May en ondertussen wat Riverdale afleveringen inhalen. Ik was die serie helemaal vergeten doordat ik in de tussentijd 13 Reasons Why en The 100 ging bingewatchen.

Deze week stond in het teken van het opnieuw inrichten van ons kantoor! En onze bovenburen bij Big Brands (je loopt door dat kantoor heen om bij die van ons te komen) waren ook druk bezig met de herinrichting. Dit is het resultaat bij hen… SUPER mooi toch?

En dit is het resultaat bij ons! We hebben nieuwe witte bureaus en een ontvangst met bank, kleedje en bijzettafels.  Nu alleen nog nieuwe lampen en dan zijn we helemaal klaar met de herinrichting. Zaterdag (gisteren) werden de nieuwe bureaus geleverd dus we zijn de hele ochtend bezig geweest met alles mooi maken.

Toen we op kantoor klaar waren racete ik naar de AH supermarkt om spullen te halen voor een gezellige picknick met Xenia. Heel raar: de hele Appie was leeg?? Geen fruit en groenten meer, de schappen bijna helemaal leeg. Dan maar naar een andere supermarkt voor wafels en aardbeien.

Gevonden!

Gezellig met Xeen picknicken in het zonnetje!

En gisterenavond ging ik door naar het verjaardagsfeestje van May. Super gezellig <3 en we deden Mario Kart hahaha.

Vanochtend ging de wekker alweer vroeg. Ik ging skaten met Prya. Koud, maar heel gezellig en ik heb weer een nieuw trucje geoefend. Ik heb echt veel zin om deze zomer heel goed te worden met longboarddancen.

Ik begon al met aftellen toen het nog 25 dagen was, maar nu komt het dan écht dichtbij. Dinsdagochtend vlieg ik naar San Diego. Yesssss 🙂

16 thoughts on “My week in pictures 185”

  1. Wow, dat zie je inderdaad niet vaak zo’n lege supermarkt haha! Apart. Wat hebben jullie het kantoor super leuk ingericht, die groene bank is zo vet <3 Alvast veel plezier in San Diego 🙂 Liefs, Sija

  2. Wat een leuke spulletjes hebben ze bij de Xenos zeg! Heel lang geleden dat ik daar ben geweest, maar dat wordt echt wel weer tijd als ik het zo zie!

  3. Hahaha, wat gek van de AH! Gelukkig zijn er meer dan genoeg! Jammer dat ze op school niet ergens melkopschuimers en cacao op een handige plek hebben staan, dan had ik elke dag lekkere koffie daar! Vandaag vlieg je dan, heel veel plezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.