My week in pictures 177

Klik verder om te zien wat ik deze week allemaal heb gedaan!

Lunchen bij Gys in Rotterdam met Liza! Ze maken daar biologische gerechten met zoveel mogelijk lokale producten en veel is vegetarisch of glutenvrij. Ik at een heerlijke bietenburger met guacamole en zoete aardappel. Ik ga zeker nog een keertje terug om andere dingen op de kaart te proberen!

Mijn gezellige huisje opruimen <3

Helemaal blij met mijn nieuwe jasje. Perfect voor de lente!

Erika en ik hadden deze week wat leuks te vieren: we hebben een nieuwe opdrachtgever voor Nextdoor! Voor een merk gaan we een aantal maanden de Instagramsamenwerkingen verzorgen.

Donderdagavond ging ik met de trein richting Hilversum. Ik had een mini paraplu in mijn mooie Diane von Furstenberg tas gestopt en ja hoor… die was tussen de rits gekomen. Snel langs de Kiosk om te vragen om een schaar, want de rits zat muurvast en alles (inclusief mijn ov kaart om uit te checken) zat er in. Uiteindelijk heeft Tess van de Kiosk de paraplu er uit kunnen knippen gelukkig.

Ik ging naar de 3fm studio voor het Nintendo 64 Mario Kart toernooi van Sander van Hoogendoorn. Ik zat in een poule met super sterke spelers, maar was wel de beste van de meiden, hahaha.

Met Sander in de studio. En Gijs en Roy (die ik ken uit Valkenswaard) waren er ook. Gijs won het toernooi en kreeg tickets voor de 3FM Awards! En hij neemt mij mee, zin in 🙂

Goed, de paraplu is dus uit mijn tas geknipt dus ik kan net met mijn hand bij mijn spullen. Maar verder zit hij dus nog steeds muurvast omdat er nog een stukje paraplu tussen de rits zit.

Weet iemand hier dé oplossing voor?

En toen wilde vrijdag ook al ineens mijn Macbook niet meer opladen. Wat is dat toch deze week.. dus toen ging ik als een gek naar de Mediamarkt om het te laten maken. GELUKKIG was het niks in de Macbook zelf (waar ik bang voor was) maar lag het aan de lader. Pfew. Ik was echt bang dat hij opgestuurd moest worden voor reparatie.

Een zelfgemaakte sushi bowl. Één van mijn lievelingsgerechten om te maken.

Vrijdagavond was ik in Valkenswaard, want vriendinnetje Eline gaf haar afscheidsfeestje. Ze vertrekt voor een paar maanden naar Azië namelijk, hoe leuk! We speelden 30 Seconds (blijft een leuk spel) en een voor mij nieuw spel: rage cage. Dat werkt net als beerpong met red cups gevuld met bier en een pingpong balletje. Maar ik vind na deze avond rage cage wel leuker dan beerpong.

En gisteren ging ik met Daan wandelen in de bossen. We kwamen deze hut tegen!

Mijn opa was jarig dus ik ging gezellig op bezoek met mijn zussen en mama. 93 is opa alweer geworden! En hoe lief: toen we binnenkwamen zat hij achter zijn computer mijn blog te lezen. Hoi opa! Ik hoop dat je verder nog een hele fijne dag hebt gehad zaterdag!

Gisterenavond maakten mijn zussen en ik vegetarische burgers met zoete aardappelfrietjes. Een beetje geïnspireerd op de burger die ik eerder deze week at bij Gys.

Dadelijk ga ik Boer Zoekt Vrouw kijken en mijn zus komt zo hier naartoe. Ze komt drie dagen in Rotterdam logeren omdat we wat willen brainstormen en willen samenwerken. Gezellige dagen worden dat dus! Fijne avond!

31 thoughts on “My week in pictures 177”

 1. Wat een fijn weekje :)! Uhm voor je tas het stofje zo klein mogelijk maken en er dan proberen uit te trekken? En wat lief dat je opa mooi zat te lezen op je blog! Fijne avond nog! XX

 2. Oh wat een lekkere burgers en wat een leuk jasje draag je! Dat kussen met oogjes vind ik ook echt heel erg leuk. Ongelofelijk balen van je tas trouwens, ik probeer het dan vaak weer een stukje dicht te trekken, maar je zei al dat ‘ie muurvast zit… Ik hoop dat er nog een oplossing is! Malou x

 3. Ik heb onlangs net hetzelfde problem gehad met mijn Macbook. Gelukkig lag het probleem ook bij mij aan de lader (hoe geweldig overpriced zijn die dingen trouwens? 80 euro voor een oplader!). Wat je tas betreft: misschien even langs een schoenmaker gaan? Grote kans dat die er wel raad mee weet 😉

 4. Super gaaf dat je naar de 3FM Awards gaat! Lijkt me zo tof, ik had vroeger altijd de droom om naar de TMF awards te gaan hahaha, helaas is dat er nooit van gekomen. Gelukkig mankeerde er niks aan je laptop, zoiets komt altijd op een verkeerd moment :’) Succes en veel plezier met je zus deze week! Liefs, Sija

 5. 30 seconds is leuk! En buiten dat het enorm balen is wel lief van de Kiosk dat ze de paraplu er voor je uit konden knippen. Ik krijg nu weer spontaan zin om weer Mario Kart te gaan spelen… te leuk!

 6. Ooo die burger van Gys ziet er heerlijk uit! Het spijkerjasje staat je trouwens ook super leuk! Ik heb er afgelopen jaar één aangeschaft, maar die hangt nog (inclusief prijskaartje) in m’n kast..

 7. Oh wat balen van die paraplu in je tas! Ik weet zo ook niet wat je eraan kunt doen. Kun je de stukjes paraplu er niet van binnenuit uit trekken? Zo vervelend…

 8. Ik heb nog nooit een sushi bowl gemaakt, maar bij het zien van je foto heb ik het gevoel dat ik daar maar eens verandering in moet brengen! Wat een pech, je tas en laptop… Gelukkig was het de lader maar! Hopelijk kan je je tas alsnog open krijgen zonder dat de rits stuk moet!

 9. Gelukkig was het niet je MacBook zelf! Vervelend trouwens van dat stukje paraplu tussen je rist, ik zou helaas de oplossing ook niet weten maar hoop dat het ondertussen is opgelost. Die donuts zien er trouwens super lekker uit haha!

 10. oeh dat eten ziet er erg lekker uit!! en wat een leuk spijkerjasje!

  trouwens, ik weet niet of het aan mijn laptop ligt, maar het duurt best lang voordat je foto’s helemaal zichtbaar zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.