My week in pictures 175

Klik verder om te zien wat ik deze week allemaal heb meegemaakt!

Maandag: lekker op kantoor aan het werk! Ons pand is 10000x mooier als de zon naar binnen schijnt.

Blij met mijn nieuwe t-shirt (en andere aankoopjes die je hier in mijn shoplog kan zien) én Hawaiiaanse sproetjes.

Maandag ging ik na het werk naar Robin toe. Zij heeft sinds kort een kantoorruimte dus die wilde ik natuurlijk even zien!

En daarna sprak ik af met Sam van Correctbook. Je ziet ‘m daar linksboven al liggen: hij verkoopt notitieboekjes met herbruikbare pagina’s. Een soort dun whiteboard materiaal, heel cool! Verder doet Sam aan sociaal ondernemen, wat heel inspirerend is. Hij zet zich in voor kinderen in ontwikkelingslanden en zorgt ervoor dat zij ook voorzien worden van de handige Correctbooks.

Uiteindelijk was het zo gezellig dat we ook maar meteen vegaburgers bestelden als avondeten.

Ik sta deze maand in Fashionista magazine met een interview. Die mocht op kantoor bij onze wall of fame! 🙂

Op Valentijnsdag kreeg ik dit leuke pakketje van Propercorn.

Woensdag sprak ik na werk met Daan af, ook om bij te kletsen. Deze week en vorige week heb ik met zoveel mensen afgesproken om al mijn verhalen van mijn reis te vertellen, haha 🙂 Heel gezellig!

Daarna had ik nog geen plannen dus liep ik de bieb in om een boek te lezen. Het lijkt me leuk om dat vaker te gaan doen! Ik ging eerst rondkijken naar welke afdelingen er zijn.. uiteindelijk was ik zo lang aan het rondlopen dat ik niet heel veel tijd meer had om een boek te lezen. Dus ging ik voor een boek met losse stukjes: het grote boek van foute feiten. Wat ik heb geleerd? O.a. wat ik moet doen als ik ooit word aangevallen door een haai 🙂 Super fijn dat ik nu weet waar alles een beetje staat.. dan kan ik de volgende keer langer de tijd nemen om een boek helemaal uit te lezen.

Ennnn ‘s avonds ging ik met May eten bij Van ‘t Spit. Een aanrader dit! Héle lekkere kip hebben ze daar.

Vrijdag had ik geen zin meer om aan m’n bureau te zitten dus ging ik lekker op de bank op kantoor werken.

En na het werk lunchen en de vlogs van Janni Deler kijken.

Gisteren was zo’n gezellige dag! Ik ging met Liza foto’s maken en warme chocomel drinken bij King Kong. Liza heeft me weer wat Russisch geleerd en ik haar wat Nederlands.

Snel wat koken gisterenavond. Dit met sojasaus en rijst.

En in de avond ging ik met Rosalie naar een bar die Stockholm heet. Ook weer bijkletsen! Ik zie Roos niet super vaak, maar als we elkaar weer zien is het altijd super gezellig <3

Nu ga ik naar de sportschool voor een lesje GRIT. Vanmiddag weet ik nog niet goed wat ik ga doen. Ik denk een boek lezen of een serie kijken. In ieder geval lekker rustig aan! Wat zijn jullie plannen voor vandaag?

17 thoughts on “My week in pictures 175”

  1. Wat leuk dat je in de Fashionista staat! Dat lijkt me toch best een bijzonder momentje. Vandaag heb ik al hardgelopen en straks ga ik lekker uit eten voor mijn verjaardag, dus een perfecte zondag al zeg ik het zelf.

  2. Jullie kantoor vind ik er zo mooi uit zien! Was afgelopen week toevallig nog eventjes bij Hashtag Workmode in Amsterdam, maar dat pand in Rotterdam ziet er zo chill ruim uit!
    Hoe was de Propercorn trouwens? Ben ik best benieuwd naar ivm de low calories etc. Ik hou echt van snacken maar dat gaat niet echt met mijn werk hahaha 🙂
    x Isabella

  3. Leuk zo’n interview zeg, ik ga kijken of ik hem kan vinden! Je ziet er trouwens geweldig uit, altijd al, maar je hebt zo’n heerlijk kleurtje en sproetjes gekregen, mooi! Die popcorn ziet er heel lekker uit, vooral die met kokosnoot!

  4. Jullie kantoor is echt een droomkantoor zeg, iedere keer kijk ik weer m’n ogen uit bij het zien van de foto’s! Je hebt ook een ontzettend fijne week gehad verder volgens mij.. Al dat heerlijke eten en momentjes met vrienden, fijn!

  5. Leuk dat je zoveel hebt afgesproken om over je vakantie te vertellen! Ik vroeg me af hoe je 4 uur werkweek bevalt en welke (zelfhulp)boeken je hebt gelezen tijdens je burn-out? Liefs!

  6. Ik wil altijd alles noemen bij jou, want het is zo gaaf allemaal! Wat heb je een prachtige sproetjes gekregen in Hawaii, ik ben jaloers. En je nieuwe shirtje van Forever 21 is zo gaaf! Jullie kantoor is inderdaad prachtig met die zon (ook zonder volgens mij), wauw! Malou x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.