My week in pictures 170

Klik verder om te zien wat ik deze week allemaal heb meegemaakt!

Maandagavond knuffelen met baby Bear <3 Ik zou willen dat ‘ie altijd een kitten zou blijven.

Nieuw jaar, nieuw douchegordijn! Ik kocht deze bij H&M 🙂

Tijd om de kerstpakketten op de post te doen! De kerstpakketten gingen dit jaar allebei naar Belgische winnaressen. Het ware zware pakketten, maar gelukkig zijn ze goed aangekomen!

Lidl is zo lief om de komende tijd de koffie te sponsoren op onze #Workmode kantoren. We kregen een super leuk pakket met niet alleen de koffie, maar ook allemaal lekkere dingen voor erbij. Je kan begrijpen dat wij hier op kantoor HEEL blij mee zijn!

Donderdag ging ik lezeres Hester helpen met een project voor school.

En aan het einde kwamen we erachter dat we dezelfde schoenen aan hadden, hahaha! Wat toevallig!

De komende week shoot ik een campagne voor Hunkemöller, dus ik mocht donderdag na werk de stad in met giftcards om producten op te halen. Ik liep uiteindelijk de deur uit met twee tassen vol dus we kunnen komende week aan de slag. Zin in! <3

Aangezien ik toch in de stad was haalde ik nog wat laatste kleding in huis voor mijn reis naar Hawaii. De Levi’s shorts kunnen uiteraard niet missen op een zonnig eiland!

Donderdagavond kwam Christa bij mij op bezoek. Ze gaat op mijn huis passen als ik op reis ben, dus we gingen even kennismaken. Heel gezellig!

Vrijdag om 13:00u was mijn werkweek klaar. Weekend! Dit was de eerste week dat ik werkdagen van vijf uur maakte (08:00u tot 13:00u) en ik heb nog nooit eerder zoveel werk gedaan. In dit artikel dat ik vorige week schreef kon je meer lezen over waarom ik dit doe. De eerste week was dus een succes. Hopen dat de komende weken ook zo’n succes zijn en dat ik dit door kan zetten!

Na het werken meteen even langs de fitness. Dit is een van mijn favoriete plekjes qua uitzicht in Rotterdam. Vooral als de lucht helemaal blauw is of als de zon net onder gaat.

Vrijdagavond ging ik met Xenia naar de bioscoop. Ik ging daarvoor even snel wat eten bij Charlie. Dat is onderdeel van Pathé en nieuw in Rotterdam (het is in het Pathé gebouw op de Schouwburgplein bijgebouwd). Je kunt hier eerst eten en daarna meteen door naar de bioscoop. Leuk dat ze dit gedaan hebben! Mijn clubsandwich was heel lekker!

We gingen naar Onze Jongens. Niet het beste acteerwerk maar het was zo’n grappige film. En we kwamen natuurlijk voor de stripscènes en die waren wél heel goed 🙂

Broodje gezond en een sapje op zaterdagochtend. Daarna een boek lezen, wat pakketjes verzenden en op de bank Netflixen.

In de avond ging ik gezellig bij Supermercado eten. Het eten daar gaat nooit vervelen!

Gisteren was ik met Liza! Ze was weer terug bij haar ouders in Siberië geweest dus had veel verhalen over hoe het daar was.

We gingen eerst ontbijten bij Picknick. Daar was ik nog nooit eerder geweest, maar wat een leuke plek is dat!

Daarna gingen we naar de modeshow van Marlies Dekkers. Een hele leuke show met veel dans. Een keer wat anders dan de standaard shows.

Daarna was er nog een borrel en konden we alle items uit de shows bekijken. Ik vind de collectie met pailletten heel erg mooi! Het duurt nog wel even voor het in de winkels verschijnt, want dit was de collectie voor het najaar van 2017.

Na de show gingen we nog even de stad in. Ik wilde nog nieuwe witte sneakers halen voor mijn reis en had een leuk paar gevonden… doe ik ze aan, gebeurt er dit. Hahaha. Je kan de lampjes ook nog op blauw, paars en groen instellen en er is zelfs een discostand. Ik heb ze wel meegenomen maar ga de lampjes waarschijnlijk niet aanzetten.

Deze week nog werken en wat dingen afronden en dan is het volgende week tijd voor mijn reis! Natuurlijk is deze week daardoor helemaal volgepropt met dingen die nog snel ‘moeten’ maar dat gaat helemaal goed komen. Fijne week!!

27 thoughts on “My week in pictures 170”

 1. Fijn dat je werkweek van 5 uur per dag zo goed bevalt! Zou ideaal zijn als je dat altijd kan doen. Ik vond ‘Onze jongens’ niet zo heel best in vergelijking met Magic Mike. Maar de ontblote bovenlichamen waren natuurlijk niet verkeerd.

 2. Hahaha, die lampjes :’). Ik ben héél benieuwd hoe je experiment van 5 uur werken per dag blijft uitpakken! Kan me inderdaad goed voorstellen dat je er júist productief van wordt.

 3. Lijkt me ook heel effectief zo’n werkdag van 5 uur. Dan kun je lekker doorstomen en het geeft je energie omdat je weet dat je in de middag lekker kunt ontspannen. En wat draag je een leuke, roze trui op die foto voor de spiegel. Mag ik vragen waar hij van is?

  1. Ja, precies! En ook omdat het een soort race tegen de klok is ga je mega snel je to-do’s afmaken. Echt chill! De trui is van H&M. Geloof van de Trend collectie, maar zou ook kunnen dat hij van de gewone collectie is. Heb hem twee weken terug gekocht dus hij zou er nog moeten zijn!

 4. Wat heb jij een ontzettend fijne week gehad! Ik ben heel erg benieuwd naar Supermercado en Picknick, al zoveel over gehoord.
  Succes nog met dingen afronden aankomende week!

 5. Yes! Die schoenen! Een jaar of twee geleden zag je die ook veel en mijn vriend wilde ze zo graag hebben. Maar kleurenlampjes op maar 46… Ik zal hem maar niet vertellen dat ze nu gewoon bij de van Haren liggen 🙂

 6. Die vijf uur durende werkdag klinkt wel heel erg goed. Misschien ga ik het zelf binnenkort eens uitproberen. Wel lastig soms met school. Wat lekker die chocolaatjes, daar hebben ze jullie echt mee verwend! Veel plezier deze week.

 7. Ik wilde vandaag ook van 8 – 13 werken, helaas had ik zo ontzettend slecht geslapen dat ik 8u niet gered heb, maar ik wil het de rest van de week wel echt doen! Geloof wel echt dat het werkt!

 8. De film Onze Jongens is voor een gedeelte opgenomen bij mij op het dorp, in Noord Holland, zo leuk om te zien! 🙂 Die sneakers vind ik ook wel erg vet met die lichtjes, haha

 9. Haha de Jip van het kaartje van Lidl is een studiegenootje van mij, wat toevallig dat ik zijn werkzaamheden tijdens z’n stage op jouw blog tegenkom 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.