My week in pictures 165

my-week-in-pictures-165n

Klik verder om te zien wat ik deze week allemaal heb meegemaakt!

my-week-in-pictures-165a

Zondag vloog ik samen met mama richting Valencia! Het uitzicht vanuit het vliegtuig blijft ongelofelijk altijd. We landden in de avond in Valencia en gingen meteen richting het hotel. Zoals al voorspeld werd was het heel slecht weer in de stad. Er was een windhoos en het regende SUPER hard.

my-week-in-pictures-165b

We renden daarom snel een restaurantje vlakbij het hotel in. Nou, die hadden wat moois geknutseld van het eten hahaha. Niet het beste restaurant waar we gegeten hebben in Valencia 🙂

my-week-in-pictures-165c

We hebben in de vier dagen dat we er waren maar een paar uurtjes meegemaakt dat het niet regende, helaas. Maar desondanks hebben we wel alle hotspots gezien!

my-week-in-pictures-165d

De stad staat vol prachtige gebouwen.

my-week-in-pictures-165e

Wat is hier gebeurd? Hahaha.

my-week-in-pictures-165f

Lekkere ceasar salad broodjes eten in de stad.

my-week-in-pictures-165g

We zochten naar overdekte dingen en gingen zo ook naar het Océanografic. Dat vonden we helaas geen aanrader. De verblijven van de dieren zagen er slecht onderhouden uit en het park is een grote doolhof zonder duidelijke wegwijzers. Dit deel op de foto was gelukkig wel leuk om te zien, maar verder vonden we het park erg tegenvallen.

my-week-in-pictures-165h

Op een markt vonden mama en ik ineens dit mooie teddy vest! Je kan hem binnenstebuiten dragen, dan heb je hem in een zwarte versie. Zo blij mee!

my-week-in-pictures-165i

We verbleven in een hotel met zwembad en sauna dus hier ging ik in de avonden lekker zwemmen.

my-week-in-pictures-165j

Gezellig uit eten bij Saona. Dat is wel een aanrader! Heel lekker eten (neem de banofee taart als nagerecht!) en het restaurant is erg leuk ingericht.

my-week-in-pictures-165k

Bij de toiletten zag ik schilderijtjes met daarin zand van verschillende stranden in de wereld. Dat wil ik ook doen!

my-week-in-pictures-165l

We gingen woensdag naar het Bioparc (de dierentuin) in Valencia en dat was dan wel weer een heel leuk park! Hele mooie, grote hokken en de dieren zagen er goed verzorgd uit. Dit was heel leuk!

my-week-in-pictures-165m

Een schattig baby aapje <3

my-week-in-pictures-165n

Nog een laatste keer door de stad wandelen en daarna was het weer tijd om naar huis te gaan.

my-week-in-pictures-165o

Doei Valencia!! Door de regen hebben we de stad niet op z’n best kunnen zien, maar we hebben het wel heel gezellig gehad <3

my-week-in-pictures-165p

Donderdag en vrijdag was ik aan het werk en vrijdag sloten we af met een vrijdagmiddagborrel op kantoor. Iemand van het wijnmerk Barefoot kwam langs om ons verschillende wijnen te laten proeven. Super lekker allemaal! We hebben meteen een flinke voorraad gekregen voor de volgende vrijdagmiddagborrels.

my-week-in-pictures-165q

Ik heb echt zoveel lol gehad met iedereen dus ik kan nu al niet wachten tot de volgende borrel! We doen dit iedere eerste vrijdag van de maand.

my-week-in-pictures-165r

Gisteren ging ik gezellig met Liza ontbijten bij Ayla. Ik schreef hier een blogpost over Ayla, mijn nieuwe favoriete plek in Rotterdam.

my-week-in-pictures-165s

En doordat ik in Valencia wat werkdagen heb gemist zat ik gisterenmiddag op kantoor. Even wat dingen bijwerken!

Ik ga deze ochtend een longboardtocht doen. Dat wordt waarschijnlijk heel koud, maar wel fijn om weer even op pad te gaan met mijn plank. Vanmiddag ga ik een taart bakken en verder heb ik nog niet veel plannen. Wat gaan jullie vandaag doen? Fijne zondag!

13 thoughts on “My week in pictures 165”

  1. Jammer van het weer in Valencia, maar het ziet er wel echt uit als een leuke stad. Geniet van je zondag. Ik ga straks richting IJmuiden om op de boot te stappen naar New Castle!

  2. Wat zonde van het weer zeg, maar ondanks dat ziet het er wel heel mooi uit en alsof jullie een fijne tijd hebben gehad! Ik ga vandaag de laatste Sinterklaasdingen regelen en voor de rest heel weinig voor mijn doen, ook lekker!

  3. Hahaha, dat in elkaar geknutselde eten. Wauw! Echt een kunstwerkje van gemaakt… Haha! Je teddy vest is super mooi <3. En wauw, wat ziet dat zwembad er relaxed uit. Heerlijk!

  4. Wat jammer dat het zo’n slecht weer was in Valencia. Ik ga er waarschijnlijk aankomende zomervakantie naartoe, ik ben heel benieuwd! Ik vind trouwens het teddy vest echt heel leuk!

  5. Valencia lijkt mij een prachtige stad, maar wat ontzettend jammer dat het weer zo tegenviel. Je hebt alsnog prachtige foto’s gemaakt deze week! Geniet van het nu en maak er een fijne tijd van X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.