My week in pictures 163

my-week-in-pictures-163g

Klik verder om te zien wat ik deze week allemaal heb gedaan!

schermafbeelding-2016-11-20-om-11-12-20

Zondagochtend ging ik met Daan (de hond bij mijn ouders thuis) wandelen. Ze is een beetje onhandig groot voor in de auto haha.

my-week-in-pictures-163b

We gingen naar de Malpie waar een hele mooie combi is van bossen en heide. We zijn een uur op pad geweest en waren nét voor een stortbui losbarstte weer in de auto.

my-week-in-pictures-163c

Daarna ging ik kijken naar de puppy van de buren. Max heet ‘ie, zo schattig. 10 weken oud nog maar <3

my-week-in-pictures-163d

Maandag vond ik op kantoor deze verrassing op mijn bureau! Een cadeautje van Esmee, super lief. De trui is van Rad.co trouwens!

my-week-in-pictures-163e

De verwarming was die dag kapot op kantoor dus ik gooide mijn plannen om. E-mails wegwerken, daarna lunchen met May en foto’s maken voor onze blogs.

my-week-in-pictures-163f

Het regende super hard dus we moesten een overdekt plekje zoeken voor foto’s.

my-week-in-pictures-163g

Daarna klooien met Snapchat en de nieuwe filters.

my-week-in-pictures-163h

‘s Avonds kwam Liza bij mij thuis eten. Ze loopt stage bij Heinz dus zij verzorgde de saus 🙂 Na het eten boekten we ons verblijf voor Stockholm.

my-week-in-pictures-163i

Nieuwe mokken op kantoor! Die passen super goed bij onze #Workmode meiden. Ze zijn van Kikkerland en je kan er zitten ook stiften en een borsteltje bij zodat je er op kan schrijven (en het weer weg kan vegen).

my-week-in-pictures-163ib

Dinsdag weer een reis voorbereiden: we gingen dingen plannen voor Hawaii. Nog 2 maanden wachten! In de middag weer terug naar kantoor om te werken.

my-week-in-pictures-163j

Donderdag aten we met wat meiden op kantoor. We haalden soep, brood en calamaris bij Bazar.

my-week-in-pictures-163k

En daarna gingen Zahra, Santa, Annebel en ik door naar de FuckUp Nights. Super gezellig dat we dit soort dingen met de meiden op kantoor na werktijd doen.

my-week-in-pictures-163l

De FuckUp Nights is een avond waarbij 4 ondernemers vertellen over hoe ze grote fouten maakten en daardoor soms alles verloren. Heel interessant om ook eens deze kant te horen in plaats van alle succesverhalen altijd.

my-week-in-pictures-163la

Ik ben echt blij dat mijn lichaam het sporten weer aan kan. Ik ben weer lekker bezig! Net op tijd om een Hawaii body te kunnen maken 🙂

my-week-in-pictures-163m

Gisteren kwam dit lieve kaartje van mama binnen. Heel lief <3

my-week-in-pictures-163n

Ik heb deze week het hele eerste seizoen van het nieuwe programma MTV Suspect gekeken. Echt een verslavende show. Het is een beetje een Catfish idee, maar dit keer gaan Nev en iO uitzoeken waarom kennissen, familieleden of vrienden van iemand zich de laatste tijd anders gedragen. Die blijken dan ineens al een tijd een groot geheim te verbergen. Ik ben iedere keer mee aan het raden wat het zal zijn en heb het tot nu toe maar 1 keer goed geraden haha. Ik baal dat ik nu door alle afleveringen heen ben. Hopen dat er snel een nieuw seizoen bijkomt!

my-week-in-pictures-163o

Ik ben echt een enorme uitsteller met mijn muur. Dit weekend dan écht het laatste hoekje behang er af schrapen.

my-week-in-pictures-163p

Gisterenavond ging ik met Xeen een pokébowl eten. Daarna gezellig door de Markthal lopen en smoothies halen.

my-week-in-pictures-163q

En als afsluiter naar de bioscoop! We gingen naar Hartenstrijd, weer zo’n typisch Nederlandse romantische komedie. Ik vond ‘m leuk!

Vandaag ga ik weer gezellig mee met Stephan die moet draaien bij Q Music. Verder heb ik nog niet veel plannen. Een beetje opruimen denk ik want ik heb weer een rommel gemaakt van mijn huis de afgelopen week. Wat gaan jullie doen? 

11 thoughts on “My week in pictures 163”

  1. De FuckUp nights klinkt echt heel interessant. Je hoort zo veel succesverhalen inderdaad, maar nooit echt wat er gebeurd als het fout gaat. En wat super lief die trui van Esmee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.