My week in pictures 161

my-week-in-pictures-161m

Klik verder om te zien wat ik deze week allemaal heb gedaan!


my-week-in-pictures-161a

Zondagavond was ik in Delft! Gezellig wat drinken bij Wijnhaven. Volgens mij was dit mijn eerste keer dat ik in Delft was.

my-week-in-pictures-161b

Dinsdagochtend kwam er een klusjesman langs om een lamp op te hangen boven mijn eettafel. Ineens stond ‘ie zonder schoenen op mijn tafel terwijl ik nog zo netjes een trapje had klaargezet, haha. Ik hoopte steeds maar dat hij niet door de tafel zou zakken. Het is allemaal goed gegaan en de lamp hangt. Zal hem snel laten zien!

my-week-in-pictures-161c

Daarna zelfgemaakte soep eten en een wrap met kipfilet en ei.

my-week-in-pictures-161d

En door naar kantoor!

my-week-in-pictures-161e

In de avond hadden we op kantoor weer een SmartUp sessie. Twee businessbabes waren aanwezig voor een Q&A! Daarna opruimen en uiteindelijk lag ik pas om 1 uur in mijn bed.

my-week-in-pictures-161f

Woensdagochtend was ik al vroeg aan het schilderen. Daarna douchen, werken, mijn koffer inpakken en…

my-week-in-pictures-161g

… door naar het Nhow hotel in Rotterdam. Ik droeg mijn nieuwe jas van ZARA waar ik helemaal gek op ben.

my-week-in-pictures-161h

Het uitzicht vanuit het Nhow hotel blijft iedere keer weer zo mooi. Ik bleef hier met Esmee overnachten.

my-week-in-pictures-161i

Een snelle spiegelfoto voor we de taxi instapten.

my-week-in-pictures-161j

We gingen met deze groep meiden uit eten, samen met MTV.

my-week-in-pictures-161k

We kregen een super leuk cadeau van MTV; deze virtual reality bril! Die gaan we zondag tijdens de EMA’s blijkbaar gebruiken. Ben heel benieuwd!

my-week-in-pictures-161l

Toen was het tijd om de rode loper op te gaan. Woensdag was de opening van de MTV Music Week en tijdens die avond werd ook alvast een award uitgereikt. Ik bracht mijn jas naar de garderobe, liep de hoek om, zag dit en draaide meteen weer om. HELP! hahaha. Snel nog even onze haren goed doen en toen gingen we de rode loper op voor onze minute of fame. Daar stonden we dan, Taria-Ann, Esmee en ik, met allemaal fotografen die riepen of we ook in hun camera wilden kijken. Verderop werden we ook nog geïnterviewd door cameraploegen.

my-week-in-pictures-161m

Ik kon het niet laten om heel snel een selfie te maken.

my-week-in-pictures-161n

Kijk mijn awkward houding en lach op die linker foto 🙂

my-week-in-pictures-161o

Daarna waren er optredens van o.a. De Likt en Sunnery James & Ryan Marciano.De award werd uitgereikt en ging naar Broederliefde. MTV heeft alles super goed geregeld voor ons. We mochten als VIP naar de show!

my-week-in-pictures-161p

Toen de show was afgelopen gingen we naar Mc Donald’s in onze jurken.

my-week-in-pictures-161q

En de volgende ochtend weer aan het werk op kantoor. Bij de Spar verkopen ze nu eierkoeken met stroopwafel er in gebakken. Ze hebben er ook met speculaas en met chocochips.

my-week-in-pictures-161r

In de middag haalde ik bij het CitizenM hotel mijn ticket en bandjes voor de EMA’s op. Ik kreeg ook nog een leuke MTV EMA trui.

my-week-in-pictures-161s

Vrijdag op kantoor waren de meiden van How2spendit een video bij ons aan het opnemen. De meiden huren ook een werkplekje bij ons, wat super handig is voor wanneer ik of de andere huurders vragen hebben over geldzaken.

my-week-in-pictures-161t

Vrijdag ging ik naar MTV breaks, dat was bij ons kantoor om de hoek. José Woldring, ook wel The Media Nanny genoemd, was aanwezig voor een Q&A. Zij en haar team doen onder andere de PR voor Martin Garrix en David Guetta dus het was heel leuk om over haar ervaringen te horen.

my-week-in-pictures-161u

En Xeen was er ook! Deze topper had gesolliciteerd voor een functie bij de EMA’s en heeft hem gekregen. Zij is dus heel druk aan het werk deze week, maar super leuk want het is helemaal haar ding. Trots op je, Xeen!

my-week-in-pictures-161v

In de namiddag/avond hadden we een vrijdagmiddagborrel op kantoor. Gezellig met een groepje van onze huurders. We willen dit iedere eerste vrijdag in de maand gaan doen. Daarna ging ik lekker op de bank liggen om The Voice te kijken.

my-week-in-pictures-161w

Gisterenmiddag ging ik boodschappen doen voor Laurens en die bij hem thuis brengen. Hij komt morgen terug van een lange reis, dus wel zo fijn als er dan eten in huis is.

schermafbeelding-2016-11-06-om-11-56-22

Om 12 uur vannacht begon het optreden van Ronnie Flex in Rotown, onderdeel van MTV Music Week.

schermafbeelding-2016-11-06-om-11-56-35

En rond half 2 gingen we door naar de preparty van de EMA’s. Ik ben Kenza (mijn favoriete blogger) echt NET mis gelopen en ik baal er zo erg van. Ze had een Snapchat online gezet vanaf de plek waar ik ook stond rond dat tijdstip.. Hopen dat ik haar vandaag wel tegen ga komen!

Vandaag is het zover: de EMA’s. Ik ga vanmiddag mijn haren en make-up laten doen en dan rond 6 uur door naar Ahoy. Zin in!

8 thoughts on “My week in pictures 161”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.