My week in pictures 160

my-week-in-pictures-160d

Klik verder om te zien wat ik deze week allemaal heb meegemaakt

my-week-in-pictures-160a

Vorige week zondag was ik al vroeg aan de slag in de keuken. Terwijl de was draaide in de wasserette, bakte ik een heerlijke cake.

my-week-in-pictures-160b

Daarna ging ik naar kantoor, yes, op zondag. Helemaal verlaten dus op mij en Liza na. Het licht viel super mooi binnen in het kantoor.

my-week-in-pictures-160c

We boekten een reis naaaar…. Stockholm! Ik ben 7 december jarig en Liza op 15 december, dus het weekend daar tussenin gaan we naar Stockholm om het te vieren. Pas toen we de vliegtickets geboekt hadden gingen we meer opzoeken over de stad (niet slim, I know) en lazen we dingen als “het kan er gemakkelijk -25 graden worden in december” en “in de winter is het er al om half 3 in de middag donker”. Oeps, hahaha. Maar het wordt sowieso leuk!

my-week-in-pictures-160d

Liza hielp me daarna met mijn foto’s voor de MTV EMA winactie. We vonden deze muur die we heel goed bij MTV vinden passen.

my-week-in-pictures-160e

Toen ik thuis kwam was de cake afgekoeld en klaar om geproefd en gefotografeerd te worden. Het was een yoghurt/maanzaad/citroen cake en je kan de post erover hier vinden.

my-week-in-pictures-160f

Ik maakte op kantoor een ‘Christmas tree crowdfund’ pot. De komende tijd kunnen alle meiden hun kleingeld hier in kwijt als ze het willen en dan zorg ik dat er een mooie kerstboom op kantoor staat in december.

my-week-in-pictures-160g

Woensdagochtend ging ik foto’s maken met Anne! Ik was geïnterviewd voor een tijdschrift en Anne maakte de foto’s er bij. Anne zit ook bij ons op het Workmode kantoor en daar kunnen we gemakkelijk samenwerkingen als deze opzetten, heel leuk 🙂

my-week-in-pictures-160h

Hahaha dit was zo grappig! Ik stelde voor om foto’s te maken bij wat palmbomen die in Rotterdam staan, dus wij fietsten daarheen, vroeg in de ochtend helemaal over de Erasmusbrug (dat is zwáár)… komen we daar aan… zijn ze de bomen aan het inladen hahaha. Zo toevallig! Gelukkig waren er in een hoekje nog een paar bomen over waar we snel konden shooten. Maar toen we dit zagen schoten we echt hard in de lach.

my-week-in-pictures-160i

Daarna nog wat foto’s binnen maken. Anne gaat ver voor de perfecte flatlay 🙂

my-week-in-pictures-160k

Op zoek naar een winterjas bij C&A. Ik wil zo graag de bekende teddyjas van H&M (deze), maar grijp er steeds naast.. Mocht iemand hem hebben in maat 34 of 36 en hem wegdoen dan houd ik me aanbevolen!

my-week-in-pictures-160l

Met Esmee foto’s maken en knuffelen met hondjes.

my-week-in-pictures-160m

Donderdag ging ik na werk gezellig eten met Xenia. Ze heeft super leuk nieuw werk gekregen dus daar wilde ik alles over horen. Trots op haar!

my-week-in-pictures-160n

En vrijdag meteen na het werk door naar de shopping night bij Imagine By Kim waar May werkt. Er waren lekkere hapjes, korting op veel items en er was een DJ aan het draaien.

my-week-in-pictures-160o

Ik kocht dit leuke velvet topje met kant.

my-week-in-pictures-160p

Daarna bestelde ik kip met frietjes en keek ik The Voice Of Holland.

my-week-in-pictures-160q

Mijn zaterdag stond in het teken van behang van de muur af pulken. Met een natte spons en een spatel in de weer.. gelukkig is het bijna klaar en dan hoef ik alleen nog even met witte verf over de muur. Mijn mooie behang moest er helaas vanaf 🙁

Deze week staat helemaal in het teken van de MTV EMAs met allemaal leuke events die daaraan vooraf gaan. Het wordt een slopende week maar ik heb er heeeel veel zin in. Volgende week lees je weer wat ik allemaal heb meegemaakt!

23 thoughts on “My week in pictures 160”

  1. Wat zonde van je behang, ik vond het zo mooi! Wel vreemd dat het niet mag, zolang je het er af haalt voor de volgende huurder zou het toch geen probleem moeten zijn? Jij bent toch de enige die er tegenaan moet kijken? Hopelijk kan je de sterretjes wel houden!

  2. Ziet er uit als een leuk weekje! Vind het altijd heel tof om te zien hoe jij/jullie foto’s maken, want ik vind de resultaten altijd heel erg mooi. En je behang! Why?! Het was zo prachtig! Komt er weer nieuwe op of laat je het witte laagje verf enkel zitten? 🙂

  3. wat balen van je behang hij is zo leuk! en ik heb toch meegedaan met de audities hehe met een paar vriendinnen deden we de spice girls na! Red carpet tickets dus kan gelukkig samen met may gaan! x

  4. Oei wat zonde van het mooie behang, vervelend ook dat de huisbaas daar nu pas mee komt lijkt mij. Wat gaaf trouwens dat je naar Stockholm gaat, dat staat al zooo lang op mijn lijstje..

  5. Die zwart witte muur is zo leuk! Waar is het precies? En wat super zonde van je behang.. het zag er zo cosy uit ! P.s. Ik was ook zo lang op zoek naar de Teddy en heb hem in London gevonden, jeeej!

  6. Ooh, wat jammer van je behang! Ik vond het net zo leuk en gezellig staan in je woonkamer. En geniet van Stockholm! Mijn vriend zit momenteel een half jaar in Göteborg en ik vond mijn afgelopen bezoekjes echt al de moeite waard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.