My week in pictures 156

my-week-in-pictures-156r

Klik verder om te zien wat ik deze week allemaal heb gedaan!

my-week-in-pictures-156b

Zondag: pokébowls eten in Rotterdam. Ik ging voor eentje met rijst, salade, zalm, mais, avocado, mango, wortel en sesam.

my-week-in-pictures-156a

In de middag ging ik met Esmee naar de wedstrijd van Feyenoord. We mochten de wedstrijd bekijken vanaf de Opel business lounge en de meiden van Holland’s Next Top Model waren er ook. Heel gezellig!

my-week-in-pictures-156c

Bingo spelen en stamppot eten op Rotterdam centraal in de Oma pop-up. De pop-up is er nog een tijdje bij spoor 1, dus mocht je een keer vertraging hebben dan kan je daar terecht!

my-week-in-pictures-156d

Op maandagavond ging ik met Laurens longboarden in Kralingen. We zagen de zonsondergang en…

my-week-in-pictures-156e

… mensen waren een huwelijksaanzoek aan het voorbereiden. Zo schattig!!

my-week-in-pictures-156f

Daarna lekker wafels met aardbeien eten en warme chocomel met slagroom drinken.

my-week-in-pictures-156g

Groetjes vanaf Schiphol! Op naar Barcelona met May en Wendy.

my-week-in-pictures-156h

Ik was nog niet eerder in Barcelona geweest, maar wat een leuke stad is het! Ik kreeg er een beetje een Parijs gemixt met New York gevoel van. En dan nog lekker het zonnetje er bij. Helemaal perfect.

my-week-in-pictures-156i

Bakken op het strand.

my-week-in-pictures-156j

En ijsjes in rozenvorm eten!

my-week-in-pictures-156k

Vrijdagavond gingen we met z’n drieën de Tinder groepsdate functie uitproberen. Het echte daten hebben we maar even overgeslagen maar we hebben zo veel lol gehad met de app.

my-week-in-pictures-156l

En toen rende er ineens een dikke vette kakkerlak de kamer van onze AirBnb in. Ik krijg alweer de slappe lach als ik deze screenshots van mijn Snapchat zie. Je had ons moeten zien gillen en wegrennen voor dat ding hahaha. Gelukkig was de host thuis om ons te helpen.

my-week-in-pictures-156m

Hamburgers eten bij Makama beach burger.

my-week-in-pictures-156n

We gingen naar Bunkers del Carmel, een plek met een prachtig uitzicht over de stad. Een aanrader als je de drukke toeristische uitzichtpunten wil vermijden. Hier was het lekker rustig en hoefde je ook geen entree te betalen. Een ideale plek ook om naar de zonsondergang te kijken.

my-week-in-pictures-156p

Gezellig <3

my-week-in-pictures-156o

Ahhh onderweg kwamen we dit schatje tegen! Zo lief.. ik wil ook zo graag een hond. Nog een paar jaartjes wachten!

my-week-in-pictures-156q

Gisteren gingen we lunchen bij Surya, een tentje met indian street food. Wat zaten we vol daarna. Alles was super lekker!

my-week-in-pictures-156r

Het Cotton House Hotel in Barcelona is een van de mooiste hotels die ik ooit gezien heb. Helemaal vol met leuke printjes, planten, mooie materialen en leuke zithoekjes. Er is ook een bibliotheek en een heel fijn terras.

my-week-in-pictures-156s

Gisterenavond gingen we wat drinken op het strand en naar de zonsondergang kijken.

my-week-in-pictures-156t

<3

Tot en met maandag ben ik nog in Barcelona. Daarna vlieg ik weer naar huis voor een paar leuke werkdagen en daarna breng ik een paar dagen gezellig met familie door. Zin in! 

14 thoughts on “My week in pictures 156”

  1. Wat zal dat huwelijksaanzoek er mooi uitgezien hebben, zo romantisch! Barcelona zou ik ook wel weer een keer naartoe willen. Ben er ooit een dagje geweest, maar zou graag nog wat langer willen. Geniet van de laatste dag daar!

  2. Wat heerlijk om nu in Barcelona te zitten, ondanks de kakkerlak, haha. Heerlijk om er even tussenuit te gaan. De foto’s zien er in ieder geval heel erg gezellig uit. Veel plezier!

  3. Hele mooie foto’s! Grappig wat je zegt over Barcelona, dat het lijkt op NYC en Parijs gemengd. Ik wist nooit zo goed hoe ik de stad moest beschrijven, maar deze beschrijving is top!

  4. Hele mooie foto’s! Barcelona stond al op mijn lijstje, maar nu moet ik er al helemaal naar toe! En met die kakkerlakken zou ik waarschijnlijk precies dezelfde reactie hebben haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.