My week in pictures 152

My week in pictures 152f

Klik verder om te zien wat ik deze week allemaal heb meegemaakt!


My week in pictures 152a

Zondag was de laatste avond van de Pleinbioscoop dus daar wilde ik graag nog een keertje naartoe. Die avond draaide The Lobster. Ik vond het echt een beetje een gekke film, maar heb wel veel gelachen. Ik weet nog steeds niet goed wat ik van de film moet vinden.

My week in pictures 152b

Maandag maakte ik voor het eerst een poke bowl, een soort sushibowl (voor degenen die het zich afvragen: dit staat los van Pokémon). We hebben in Rotterdam sinds een tijdje de eerste poke bar in Nederland dus daar ga ik een keertje een echte proberen.

My week in pictures 152c

Op kantoor even 10 minuutjes relaxen en Jon Olsson’s nieuwe vlog kijken.

My week in pictures 152d

Dinsdag startte Holland’s Next Top Model weer en we hebben met de meiden op kantoor afgesproken dat we iedere dinsdagavond samen gaan kijken. Heel gezellig!

My week in pictures 152e

Woensdag had ik onverwachts een fotoshoot. Een merk was nog op zoek naar modellen dus klopte bij Workmode aan of we niet met wat meiden wilden komen. Natuurlijk!

My week in pictures 152f

Komende week hangt de foto in 100 bushokjes in Amsterdam. Leuk!

My week in pictures 152g

Wij alle vier in onze rol 🙂 Leuk om dit een keertje te doen!

My week in pictures 152h

In de avond na het sporten meteen door naar het terras om wat te drinken met mijn oude huisgenootjes. Ik probeerde de limonade van Pinkyrose een keertje, lekker!

My week in pictures 152ha

Donderdag zat ik ineens in een hotelkamer met Afrojack en Monica. Dat was even onverwachts.. ik ging er naartoe in de veronderstelling dat er een soort algemene MTV presentatie zou zijn, maar het bleek dat ik ze moest interviewen en daar heb ik dus 0 ervaring in hahaha. Uiteindelijk was het wel heel leuk! De EMA’s worden dit jaar in Rotterdam gehouden en Afrojack en Monica zijn ambassadeurs van de musicweek voorafgaand aan de EMA’s. Dat is een week vol leuke activiteiten waar later meer over bekend wordt.

My week in pictures 152i

Zo dan, na twee maanden afhaal en kant en klaar voedsel ben ik weer aan het koken gegaan.

My week in pictures 152j

Cactus heaven bij Danny de Cactus in Rotterdam. Daar was ik vrijdagmiddag om een cadeautje te halen voor de jarige van die avond.

My week in pictures 152k

‘s Avonds naar een huisfeestje in Rotterdam! Je zou maar een woning hebben met zo’n uitzicht.. wauw.

My week in pictures 152l

Het was een super gezellig feestje met onder andere partyhost Gijsbregt, Esmee en Churandy.

My week in pictures 152m

Zaterdagochtend ging ik gezellig ontbijten met Xenia bij Bagels & Beans.

My week in pictures 152n

En in de avond met Liza en haar vrienden naar het vuurwerk bij de Erasmusbrug kijken. Daarvoor gingen we nog naar een café om te darten en Mariokart te spelen. Mariokart heb ik echt veel gespeeld vroeger en gelukkig had ik na al die jaren mijn skills nog 🙂

Vanavond ga ik naar de Qmusic studio. Stephan is daar DJ en hij vroeg of May en ik een keertje mee achter de schermen willen kijken. Verder ga ik komende week voor een merk twee dagen op pad en hebben we donderdag het officiële openingsfeestje van onze Workmode locatie. Hoe het allemaal was zie je komende zondag weer! Fijne zondag!

Jenniefromtheblog - Roze jurk 3

Ohhh en leuk nieuws! Op dinsdag 13 september hebben we bij Workmode in samenwerking met SmartUp Network een inspiratiesessie waar Emilie (oprichtster Workmode), Esmee (Instagrammer) en ik gaan spreken. Ik ga het hebben over ondernemen in het algemeen en hoe je van bloggen en Instagrammen je werk kan maken. Tickets en meer info vind je door hier te klikken.

21 thoughts on “My week in pictures 152”

  1. Wow, cactushemel gespot! Daar moet ik heen, haha! Wat een leuke week verder. Gaaf dat je Afrojack en Monica Geuze mocht interviewen. En workmode lijkt me trouwens zo’n toffe plek 🙂 XX

  2. Ik had al eerder poke bowls voorbij zien komen, ik dacht toen meteen dat het iets met Pokémon te maken had. Maar dat is dus niet, haha. Het ontbijtje bij Bagels & Beans lijkt mij heel lekker!

  3. Ziet er weer leuk uit! Een poke bowl, daar had ik nou nog nooit van gehoord. En tof dat jullie met wat meiden een fotoshoot mochten doen, zo ineens. Ik denk niet dat de foto hier aan de andere kant van het land ook in de bussen zal hangen, dus volgende week laat je hem ons wel even zien toch? 🙂 Ben heel benieuwd!

  4. Toffe shoot, ben benieuwd of ik je straks voorbij zie komen op bushokjes. Jon Olsson’s videos zijn trouwens zo onwijs nice, echt geweldig, travel videos van zijn vriendin zijn trouwens ook wel geinig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.