My week in pictures #15


Woensdag had ik een date en we gingen poolen in Rotterdam. Het is echt een aanrader om dat te gaan doen op een date want het was echt heel leuk en gezellig! We waren er beide niet zo goed in maar dat maakte het alleen maar leuker.


Ik had zelfs zin om naar de sportschool te gaan toen het regende. Wat is er met mij gebeurd? 😀

jenniefromtheblog_weekinpictures
Woensdagmiddag werd ik via Skype geïnterviewd door Maurice van Dutchblogger.nl.

jenniefromtheblog_dutchblogger
En vrijdag kwam het interview online! Je kunt het hele interview hier vinden. Dutchblogger.nl is een hele handige website vol tips over bloggen. De tips gaan bijvoorbeeld over hoe je kunt groeien met je blog en hoe je er geld mee kunt verdienen. Zeker even kijken dus!


Donderdag hadden we een feestje bij ons thuis omdat Monica ‘s nachts jarig was.

jenniefromtheblog_weekinpictur
We speelden weer een keertje Stef Stuntpiloot. Als het na een tijdje te makkelijk wordt spelen we met onze voeten!

jenniefromtheblog_weekinpictures
Als cadeau hadden we voor Monica een soort dienblad-tafel. Het is een tafeltje, iets hoger dan je bed, met een dienblad er op die je er af kunt halen. Super handig, want Monica moet altijd vanaf de keuken twee trappen af lopen naar haar kamer. We pakten het in met mooi prinsessenpapier en we gaven er ook nog deze mega grote lolly bij 🙂


En de volgende dag weer de sportschool in!


Ik had de kerstlampjes nog op mijn kamer hangen en Monica heeft ze nu ook. De kerstlampjes zijn super leuk boven de muursticker die ze al had!

jenniefromtheblog_weekinpictures
Vrijdagmiddag ging ik weer richting Valkenswaard. Mama maakt altijd iets heel lekkers met garnalen. Zelf noemt ze het ‘garnalenprutje’ haha 🙂 Ik weet niet precies wat er allemaal in zit maar het is echt lekker. Vrijdagavond aten we het voor de tv!

jenniefromtheblog_weekinpictures
En verder hebben we de hele avond tv gekeken. Eerst Utopia en Storage Wars en daarna The Voice Kids.


Zaterdag was ik wat oude foto’s aan het bekijken op mijn telefoon en toen kwam ik deze tegen van toen ik in Berlijn was afgelopen zomer. Deze foto is gemaakt in Viktoriapark.

jenniefromtheblog_weekinpictures
Zaterdagmiddag ging ik ook nog met mama naar de Action. Ik zag dat ze daar op dit moment heel veel sportartikelen hebben. Het zijn vooral items die handig zijn voor wanneer je thuis oefeningen wil doen. Ze hebben onder andere een matje voor oefeningen, een kettlebell (gewicht), blender, bidon en…

jenniefromtheblog_weekinpictures
enkelgewichtjes, dumbells (gewichtjes), sportbh’s, sokken en zelfs tijgerbalsem. De enkelgewichtjes heb ik zelf al een tijdje en die vind ik heel fijn. Ik doe ze ook wel eens om in de sportschool wanneer ik mijn pilatesoefeningen ga doen.


Ik kwam deze video tegen op internet, ZO lief en mooi! Het gaat over een man die een soort ‘lion-whisperer’ is. In het begin lijkt het net of de leeuwen op hem afspringen om hem aan te vallen maar dan blijkt dat ze hem alleen maar willen knuffelen. De video is een beetje lang, maar in de eerste minuut kun je ook al zien hoe ze knuffelen. Ik heb de video helemaal afgekeken want ik vond het echt een mooi verhaal.

jenniefromtheblog_weekinpictures
Sjef blaft normaal altijd alleen maar wanneer er echt iets aan de hand is, bijvoorbeeld als ‘ie ‘s nachts moet plassen. Vanochtend was hij aan het blaffen dus ik rende als een gek naar beneden om te kijken wat er was. Bleek dus dat hij blafte omdat hij graag wilde dat er iemand naar beneden kwam om te spelen! Toen ik de woonkamer binnenkwam pakte hij meteen zijn knuffel en hij ging als een gek rollen en kwispelen. Gekke hond 🙂

Vandaag ga ik heel hard leren voor de tentamens die er aan komen! Wat ga jij doen op deze zondag?

37 thoughts on “My week in pictures #15”

  1. Ik ga komende week zeker de action plunderen xD haha! bedankt voor de tip! Succes met je tentamens. ik heb zelf ook tentamens volgende week dus ik moet ook vooral leren vandaag.

  2. Ten eerste, erg veel succes met je tentamens! Ik vind de sportspulletjes van de Action erg fijn. En wat leuk dat je geïnterviewd bent! Ik ga het snel lezen! Ik vind Sjef echt een poepie! Garnalenprutje, hahahaha, het ziet er in ieder geval lekkerder uit dan het klinkt, denk ik! Liefs, Stella.

  3. Goede tip van die sportartikelen bij de action, vooral van die enkelgewichtjes lijken me inderdaad handig! Ik heb wel zo’n speciale rekbare band waar je ook dumbells mee aan je armen kan maken maar aan je benen is echt niet praktisch daarmee haha!
    En die video is inderdaad ontzettend mooi, had ‘m ook al voorbij zien komen 🙂

  4. Wauw, jouw blog is echt geweldig lief, simpel en persoonlijk geschreven! Zonder die neppe dure woorden! Ik hou daarvan! Ik volg je ook op insta, zet er gerust meer foto’s op. (: Je bent overigens ook nog eens een knap meisje, bedenk dat er mensen jaloers op je zijn.

    FX

  5. Ik vroeg me af of je het leuk vind om eens een blog te maken over wat je allemaal in de sportschool doet (welke apparaten enzo), ik weet niet of hier meer meiden geïnteresseerd naar zijn. :p

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.