My week in pictures 146

My week in pictures 146b

Klik verder om te zien wat ik deze week allemaal heb meegemaakt!

My week in pictures 146a

Zondagochtend wakker worden op de camping in Mimizan!

My week in pictures 146b

Dit was de afgelopen week ons uitzicht. Het water bij Mimizan was mooi helder en op de meeste dagen waren er echt fijne golven om te surfen.

My week in pictures 146c

Met een grote groep mensen van de camping uit eten in het dorpje.

My week in pictures 146d

Iedere avond was er op de camping van Surflife wel wat leuks te doen. Hierboven was de avond van de open mic night.

My week in pictures 146e

En de volgende dag weer vroeg uit de veren (kon ook niet anders in die hete tent) om te gaan surfen! Ik vond het nog steeds heel lastig. Ik had het echt onderschat voordat ik een maand terug voor het eerst met een plank het water in ging.

My week in pictures 146f

Foto’s maken met mijn zus en Jason… op de enige dag dat het bewolkt was 🙂 De andere dagen waren zo heet dat je eigenlijk wel constant in het water moest liggen. We hebben echt lekker kunnen zonnen en zwemmen in Mimizan.

My week in pictures 146g

Woensdagavond bij thuiskomst: pakketjes bij alle buren verzamelen.

My week in pictures 146h

Donderdag en vrijdag was ik weer gewoon op kantoor. Toen moest ik vooral heel veel e-mails bijwerken. Vrijdag ging ik na het werken nog even de stad in en daar zag ik dit super leuke spijkerjasje bij Pull&Bear. Helaas niet meer in mijn maat, anders had ik hem meegenomen!

My week in pictures 146i

Fruit en toast met Nutella. De betere ontbijtjes.
My week in pictures 146j

Zaterdag reed ik met Laurens richting Zeeland voor een dagje strand. We hadden nog niet echt plannen gemaakt en kwamen uiteindelijk uit bij de Brouwersdam. Eerst wat eten en daarna relaxen en beachtennissen op het strand.

My week in pictures 146k

Laurens had de barbecue meegenomen dus in de avond gingen we boodschappen doen en daarna barbecuen op het strand.

My week in pictures 146l

En daar horen natuurlijk ook marshmallows bij. Het was een hele gezellige dag en ik vind dat ik zulke dagjes weg vaker moet doen. Het strand is zo’n fijne plek.

Ik ben deze week dus lekker veel bij zee geweest. Komende week werk ik weer gewoon op ons gezellige kantoor en doe ik het verder even rustig aan. Zo’n week surfen is vermoeiend en mijn lichaam was al behoorlijk op na die stomme aanvallen van laatst. Ik kan niet wachten tot ik mijn energie weer terug heb en me weer helemaal vrolijk voel. Nog even rustig aan en dan zit ik hopelijk snel weer helemaal goed in mijn vel met een fijn ritme. Fijne week!

10 thoughts on “My week in pictures 146”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.