My week in pictures 145

My week in pictures 145m

Klik verder om te zien wat ik de afgelopen week allemaal meemaakte!

My week in pictures 145a

Zondag was mijn gezellige Deliveroo date met Xenia! Dit was het nagerecht. Chocolade is altijd goed!

My week in pictures 145b

Tijdens het eten besloten we dat we daarna de Lizzie McGuire movie nog eens gingen kijken. Lang geleden, maar ik kende nog bijna heel de film uit mijn hoofd. Die heb ik vroeger echt vaak gekeken.

My week in pictures 145c

Maandag kwam de Optimel-boer langs op kantoor! Niet verkeerd om de week mee te beginnen 🙂

My week in pictures 145d

Hij kwam de nieuwe smaken Optimel langs brengen zodat we het konden proeven. Het zijn Griekse yoghurt drinks dus ze zijn wat dikker dan de andere varianten. Heel lekker, vooral die met vijgen er in.

My week in pictures 145e

Foto’s maken en M&M’s eten met May!

My week in pictures 145f

Dinsdag ging ik na het werk meteen door naar Valkenswaard. Eerst de administratie doen bij papa, daarna knuffelen met Percy.

My week in pictures 145g

En daarna door naar het verjaardagsfeestje van Mei Siu en Amber. Wat was het weer lang geleden dat ik mijn vriendinnen uit Valkenswaard had gezien zeg.. maar zoals altijd weer heel gezellig.

My week in pictures 145h

<3

My week in pictures 145i

Woensdag: werken, sporten en daarna ongepland wat eten met José, een Spaanse vriend van mij die nu in Rotterdam woont. Eind augustus ga ik met hem mee naar Menorca. Zijn familie woont daar en hij vroeg of ik mee wilde voor een fijne zonvakantie. Daar kan ik natuurlijk geen nee tegen zeggen.

My week in pictures 145j

Donderdag op kantoor cadeautjes verstoppen in de pink boxes van de meiden!

My week in pictures 145k

Donderdag had ik een Insta meeting met Stephan, radio DJ bij Qmusic. Heel gezellig! Daarna nog even werken en snel naar huis om mijn koffer in te pakken.

My week in pictures 145l

Vrijdagochtend ging de wekker om half 5. Tijd om naar Schiphol te gaan! Amsterdam – Bordeaux – Mimizan 🙂

My week in pictures 145m

Tijdens de vlucht zat ik naast een meisje dat mijn blog leest. Hoe toevallig! Als je dit leest: hoop dat je een leuke vakantie hebt! 🙂

My week in pictures 145n

Vrijdag: gearriveerd op het Surflife by O’Neill surfkamp!!

My week in pictures 145o

De laatste keer dat ik ging kamperen kan ik me niet eens meer herinneren dus het was even wennen weer, zo op de camping. De tent was gelukkig prima, met een slaapruimte en een stuk om je koffer en andere spullen te laten. De eerste nacht had ik de hele tent nog voor mij alleen.

My week in pictures 145p

En de volgende dag kwam mijn zus ook naar het surfcamp! We gingen eten bij The Melting Pot in Mimizan. Als je daar toevallig komt binnenkort dan is het echt een aanrader om hier te eten. We gingen allebei voor de pulled pork burgers en ik heb nu alweer zin in nog zo’n broodje.

De post is behoorlijk laat online gekomen omdat ik dus op de camping zat zonder wifi 🙂 Hoop dat jullie een fijne week hebben in het zonnige Nederland!

8 thoughts on “My week in pictures 145”

  1. Leuke foto’s! Ik zou ook graag weer een keertje willen campen, dat is al zo lang geleden…misschien volgend jaar weer 🙂

    Groetjes uit New York,
    Alex

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.