My week in pictures 144

My week in pictures 144j

Klik verder om te zien wat ik deze week heb meegemaakt!

My week in pictures 144a

Ik heb zoveel sproeten gekregen tijdens mijn vakantie. Vind ze echt leuk πŸ™‚ Oh en mijn week begon ook super leuk trouwens want ik ging vluchten boeken naar twee bestemmingen! Komende week ga ik naar Mimizan om te surfen en in augustus 4 dagen naar Menorca, een super mooi eiland bij Spanje.

My week in pictures 144b

Zondagavond gezellig eten met Xenia. Ze had cadeautjes meegenomen omdat ik mijn scriptie had gehaald, heel lief <3

My week in pictures 144c

Maandag had ik afspraken in Amsterdam voor ons bedrijf Nextdoor. Afspraken met leuke Instagrammers voor samenwerkingen!

My week in pictures 144d

In de avond ging ik met Sven naar Dory in 3d (vandaar ook dat de foto nogal wazig is). Ik vond het zo’n leuk film!!! Baby Dory was echt schattig.

 

My week in pictures 144f

Tijdens mijn pauze in de middag even een paar schoenen terugbrengen. En toen zag ik allemaal mooie tassen staan. Mag. niet. kopen.

My week in pictures 144g

Mijn werkplekje! Deze week was ik hard vooruit aan het werken omdat ik dus komende week ga surfen. Ik neem m’n laptop wel mee maar kan dan overdag niet werken natuurlijk.

My week in pictures 144h

Woensdag ging ik naar Sanoma om mijn spullen in te leveren. Ik heb er 2 jaar gewerkt maar nu is het tijd om volledig voor mijn eigen bedrijven te gaan. Mijn blog blijft nog wel onder Sanoma vallen, dus zij gaan nog steeds voor mij aan de slag voor het opzetten van samenwerkingen.

My week in pictures 144i

Woensdag maakte ik Doritos kip en het was super lekker! Hoe je het maakt? Je roert een ei met een scheutje melk door elkaar en legt de kipfilet daar 5 minuutjes in. Dan rol je hem door verkruimelde Doritos chips en dan in de oven (20 minuten op 180/200 graden).

My week in pictures 144j

Ik ben het sporten weer aan het oppakken! Dat gaat nu eindelijk weer nu ik het weer wat minder druk heb.

My week in pictures 144k

En dat heb ik gevoeld aan mijn spieren… ik moet een paar trappen op in onze flat en had er maar moeite mee haha.

My week in pictures 144l

Deze stoommaaltijd van AH is trouwens een aanrader! Heel lekker.

My week in pictures 144m

Gisteren op mijn gemak ontbijten en nog wat vooruit werken.

My week in pictures 144n

Ik had echt 0 energie gisteren dus ik heb lekker de hele dag niks meer gedaan. Ik verhuisde mijn bankkussens naar mijn balkon (met een kleedje eronder zodat ze niet vies worden) en lag daar lekker in de zon muziek te luisteren, heerlijk. Dat ga ik zeker vaker doen in de zomer.

Vandaag wordt er een diner bij mij thuis bezorgd vanwege de lancering van een nieuwe bezorgdienst in Rotterdam, dus Xenia komt gezellig bij mij eten. De komende dagen nog even doorwerken en dan donderdag in het vliegtuig naar Bordeaux om vervolgens met de trein naar Mimizan te gaan. Zin in!

16 thoughts on “My week in pictures 144”

  1. Die zalm dille maaltijd ziet er inderdaad lekker uit πŸ™‚ Bedankt voor de tip, die ga ik ook een keer proberen. Meestal pak ik de garnalensalade met mie-noedels. Daar doe ik dan zelf nog rode ui en extra komkommer bij. Ook een aanrader πŸ™‚

    Geniet van je vakantie op Menorca!

  2. Ik had een vraag, hoe heb je een website aangemaakt?(op welke site heb je het aan gemaakt etc.) Ik wil het namelijk ook doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.