My week in pictures 138

My week in pictures 138q

Klik verder om te zien wat ik deze week allemaal heb meegemaakt!

My week in pictures 138a

Zondag ging ik boodschappen doen en nog even bij Blokker kijken voor wat huisspulletjes. Toen kwam ik deze leuke led lampjes tegen voor 8 euro per stuk!

My week in pictures 138b

Ik nam uiteraard de flamingo mee 🙂 En een echte ananas. De lampen werken op batterijen trouwens, en onderaan zit een schuifje waarmee je hem aan kan zetten. Geen gedoe met kabels dus.

My week in pictures 138c

Maandag ging ik in de namiddag naar het Google/YouTube kantoor. Ik werk bij Sanoma waar we samenwerkingen opzetten tussen bloggers en merken. Een aantal van de bloggers die we vertegenwoordigen is begonnen met YouTube of wil er mee beginnen dus we gingen naar YouTube voor een workshop. Heel gezellig, want ik heb ook nog wat andere YouTubers (o.a. Saske, Alwin, Denise en Thomas) gezien die daar ook toevallig waren.

My week in pictures 138d

En dinsdag ging ik na het werk voor het eerst naar het nieuwe Hashtag Workmode pand dat in Rotterdam komt! Deze week maakte ik bekend dat ik daar de boel mee ga managen, waar ik echt heel erg naar uitkijk. En kijk eens wat een prachtige locatie… ik weet zeker dat Emilie er iets heel tofs van gaat maken!

My week in pictures 138e

Wijn om de nieuwe locatie te vieren!

My week in pictures 138f

Mijn nieuwe kleed van The Souks is binnen! Ik had er al kussens van en deze kon ik niet laten liggen. Ik gebruik hem als bedsprei.

My week in pictures 138g

Mijn nieuwe jurk van Miss Pap. LOVE it! En op de achtergrond zie je meteen het nieuwe kleed.

My week in pictures 138h

Pannenkoeken bakken! Het eerste beslag was mislukt dus ik moest weer opnieuw naar de winkel. Alles voor goede pannenkoeken.

My week in pictures 138i

In de avond de administratie bijwerken want er zaten wat dingetjes door elkaar..

My week in pictures 138j

Woensdag werden mijn nieuwe tafel en bankje bezorgd! De tafel was zo zwaar dat ik hem in mijn eentje niet naar boven kon tillen. Ik vroeg om hulp bij de gym tegenover mijn huis en toen was ‘ie zo boven 🙂 Nu nog in elkaar zetten..

My week in pictures 138k

Donderdagavond brownies maken na een hele dag scriptie schrijven op school.

My week in pictures 138l

Vrijdag ging ik al vroeg richting Brabant. Ik ging met mijn moeder naar een tuincentrum om wat leuke planten te halen voor in huis.

My week in pictures 138m

Daarna ijsjes eten.

My week in pictures 138n

En ‘s avonds naar de verjaardag van mijn nichtje Zoë!

My week in pictures 138o

Zaterdagochtend reden mijn moeder en ik al vroeg richting Rotterdam om een dagje te klussen. Onderweg stopten we bij IKEA voor een nieuwe kast en nog meer planten.

My week in pictures 138p

Dik verdiend na een dag klussen!

My week in pictures 138q

We hebben mijn tafel in elkaar gezet. Wat ben ik er blij mee <3 Echt een gezellig hoekje zo! Ik heb de tafel via Marktplaats verkocht. Een bedrijf genaamd W&S Company (wood&steel) verkoopt via Marktplaats mooie meubels in deze stijl. Ze hebben voor zover ik weet geen eigen website.

My week in pictures 138r

En we zetten de deuren van mijn kledingkast in elkaar. Mijn huisje is bijna klaar! Ik geef vandaag op Snapchat een videorondleiding trouwens, dus mocht je het leuk vinden om te zien volg me dan even via gebruikersnaam ‘jenniefromthebl’ 🙂

Ik ga dadelijk de stad in want ik ga mijn haren weer bij laten verven, daarna koffie drinken en dan in de middag weer #scriptielife. Fijne zondag!

37 thoughts on “My week in pictures 138”

  1. Wat een mooi huisje! Je tafel vind ik erg mooi (moet het trouwens niet zijn via marktplaats gekocht ipv gekocht?) En liefde voor cactussen! Wij hebben er al een paar en ben nog niet uitgekocht :”)

  2. Het ziet er echt heel erg leuk uit met de cactussen. De kussens zijn echt prachtig! Ik snap helemaal waarom je er verliefd op bent geworden, net als het kleedje. Zo mooi!

  3. Echt een prachtig appartementje, ziet er zo perfect uit. Kan niet wachten totdat ik zelf mijn paleisje in kan richten! Vooral die flamingo lamp vind ik geweldig 🙂

  4. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen, maar wat vind ik je huis tof worden! Vanmiddag op Snapchat zei ik het je al, maar het is oprecht, haha. Vind het zo inspirerend om te zien wat je allemaal doet en hoe je alles combineert.

  5. Je tafel is echt gaaf! MIjn vriend en ik willen ook zoiets alleen dan wat langer en een lichtere kleur tafel dus die naam gaan we onthouden van het bedrijf! Was je bij Coppelmans geweest leuke plantjes scoren? Leuk die cactus plantjes hé! Bij Ikea ga je ook nooit met lege handen weg haha

  6. Ik reageer eigenlijk nooit, maar man wat vind ik je nieuwe huis mooi zeg! Echt een geweldige stijl voor zover ik het kan zien 🙂 Super knap en leuk. Jammer dat ik geen snapchat (meer) heb!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.