My week in pictures 132

My week in pictures 132 t

Klik verder om te zien wat ik deze week allemaal heb gedaan!

My week in pictures 132 a

Zondagmiddag ging ik longboarden met Niels. De gewoonlijke route! Met als startpunt de Kralingse Plas met dit mooie uitzicht.

My week in pictures 132 b

Langs de Rotte… super mooie blauwe lucht.

My week in pictures 132 c

Ik was zo bang dat er een dikke windvlaag zou komen of een vogel die me zou laten schrikken met als vervolg dat ik in het water zou vallen. Gelukkig niet gebeurd 🙂

My week in pictures 132 d

We hebben een super goede snackbar ontdekt aan het einde van de route. Ohh wat heb ik hier zin in nu ik dit terug zie.

My week in pictures 132 e

Daarna uitgeteld op mijn matrasje op de grond in mijn oude huis naar Miljoenenjacht kijken. Wat een drama aflevering dit. Hij haalde alle hoge koffers er achter elkaar uit. De volgende dag las ik dat het een zoon is van een man die 65 miljoen op z’n bankrekening heeft staan dus het zal vast karma zijn geweest..

My week in pictures 132 f

Maandag gingen mijn zussen en ik voor Ingrid’s verjaardag uit eten bij Happyhappyjoyjoy. Het is een hele populaire tent waar je echt wel een week van tevoren moet reserveren. Het eten was pittig maar heel lekker.

My week in pictures 132 g

Daarna gingen we nog even naar de Foodhallen want daar waren we alle drie nog nooit geweest. We haalden een froyo met oreo en aardbeien.

My week in pictures 132 h

Mijn ontbijt van woensdag. Die dag ging mijn #10dayswithoutplastic in. Daar kon je al over lezen op Instagram en ik zal er ook nog een blogpost over schrijven. Kort gezegd: 10 dagen zo min mogelijk plastic afval produceren.

My week in pictures 132 i

Om goed van start te gaan ging ik bij Spirit eten halen. Allemaal vegetarisch en mee te nemen in een kartonnen bakje.

My week in pictures 132 j

Woensdag verhuisde ik veel spullen en ging ik mijn kleding opruimen en sorteren in mijn nieuwe kast.

My week in pictures 132 k

En het douchegordijn ophangen. Deze is van H&M!

My week in pictures 132 l

Donderdag ging ik naar Amsterdam voor Sanoma. We verzamelden op het kantoor van Snippet Media, uitgever van onder andere het populaire Me-to-we. We gingen met een aantal bloggers die aangesloten zijn bij Sanoma even bijkletsen.

My week in pictures 132 m

En daarna gingen we een kookworkshop volgen bij  This Girl Can Cook, een nieuwe foodsite. We gingen roti maken, helemaal zelf, tot de rotiplaat (de pannekoekjes) aan toe!

My week in pictures 132 n

Bloggers aan het koken!

My week in pictures 132 o

Ik had nog nooit eerder roti gegeten maar vond het super lekker. Zeker voor herhaling vatbaar! Het recept kun je hier vinden.

My week in pictures 132 p

‘s Avonds laat op Rotterdam centraal zag ik de nieuwe Ben & Jerry’s ijsjes liggen, ik kocht er een en pas daarna dacht ik: shit! een plastic verpakking! Stom van me, want deze verpakking was natuurlijk totaal onnodig geweest. De #10dayswithoutplastic is even wennen. P.s. het ijsje was ook helemaal niet zo lekker. Ik vind het in ieder geval geen aanrader.

My week in pictures 132 q

Vrijdag was de allerlaatste verhuisdag. Doei lege kamer!

My week in pictures 132 r

Zaterdagochtend kwam ik om 5 uur mijn bed uit want om 6 uur gingen we yoga doen op de snelweg. De snelweg was dit weekend bij Kleinpolderplein afgesloten voor auto’s en geopend voor publiek. We zagen tijdens de yogales de zon opkomen.

My week in pictures 132 s

Wat een uitzicht! Ik vind dit altijd zo’n mooi stukje als ik hier met de auto Rotterdam binnen rijd.

My week in pictures 132 t

Gisteren maakte ik een grote fruitsalade met fruit van de markt. De aardbeien zijn nu weer lekker zoet en zacht.

My week in pictures 132 u

Xenia kwam in mijn nieuwe appartement logeren. Ze hielp me met het maken van wat hoepels, we gingen samen eten en ‘s avonds laat keken we High School Musical.

Vandaag had ik leuke plannen maar die gaan helaas niet door. Dus ga ik vandaag blogposts vooruit schrijven en nog wat dozen uitpakken. Fijne dag!

33 thoughts on “My week in pictures 132”

 1. Oehh die aardbeien zien er super lekker uit en wat was het heerlijk weer om lekker te gaan longboarden! Die frietjes gingen er daarna wel in denk ik ;p Ze zien er in ieder geval super lekker uit

 2. Even een kleine opmerking: die jongen was de zoon van een man die 65 miljoen waard was. Dat betekent niet dat hij 65 miljoen op z’n rekening heeft 🙂

  1. Ach zeur toch niet zo! Geld hebben ze in elk geval zat: zijn vrouw zat ooit in fortuinlijke vrouwen, dus ik denk dat Jennie hier redelijk een punt heeft!

   Anyway, hele leuke blog post! Je doet altijd van die bijzondere dingen vind ik. Yoga op de snelweg, ge-weldig!
   Dat vind ik zo leuk aan jou, je bent altijd overal voor in. En dat maakt je blog heerlijk om te lezen. Altijd weer iets nieuws!

   1. Het was ook niet als zeuren bedoeld, maar beide hebben gewoon een andere betekenis. Hoewel het wel op hetzelfde neer komt: het was zielig voor de jongeman maar zijn familie heeft genoeg geld!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.