My week in pictures 131

My week in pictures 131 a

Klik verder om te zien wat ik deze week allemaal heb meegemaakt 🙂

My week in pictures 131 a

Zondag knuffelen met dit lieve katje! Weet iemand wat voor ras dit is? Ik had er nog nooit zo eentje eerder gezien geloof ik. Goed om te weten voor wanneer ik de zoektocht naar mijn katje ga starten 🙂

My week in pictures 131 b

Ik ging zondag met Niels en Jason naar Eindhoven want daar was de worldcup longboarddancing in het Klokgebouw. Dancers van over de hele wereld kwamen daar naartoe om hun trucs te laten zien. Heel gaaf om te zien en ik kreeg meteen weer zin om zelf op mijn board te stappen.

My week in pictures 131 c

En weer terug naar Rotterdam met een veel te lekkere McFlurry stroopwafel.

My week in pictures 131 d

Maandagavond ging ik na het werk bij Ellis eten met Monica. Mijn huisgenootjes gingen een vervanger voor mij zoeken tijdens een hospiteeravond bij ons thuis dus ik moest even het huis uit. Ellis is altijd een goed idee.

My week in pictures 131 e

Verder met het opruimen van mijn nieuwe huis. In de kast bij de ketel kwam ik allemaal tasjes tegen die in een hoekje gepropt waren. Ik durfde ze niet open te maken omdat ik bang was dat er wat vies in zat. Eerst prikken met een bezem 🙂

My week in pictures 131 f

Woensdag was mijn huis helemaal leeg dus ik leende May’s camera om er foto’s van te maken.

My week in pictures 131 g

Daarna de camera weer terug brengen bij haar in de winkel (Imagine by Kim). Ze hebben daar zulke leuke dingen. De volgende keer dat ik ga shoppen ga ik eerst daar langs.

My week in pictures 131 h

Meetings meetings meetings! Allemaal leuke meetings 🙂

My week in pictures 131 i

Donderdag was behangdag!

My week in pictures 131 k

Mama komt iedere keer (met de koelbox) helemaal vanuit Brabant hier naartoe om te helpen met klussen. Super lief.

My week in pictures 131 j

Behangen in de slaapkamer.

My week in pictures 131 l

En donderdagavond na een dag behangen door naar IKEA met Laurens. We gingen eerst wat eten en daarna dingen als pannen, een vergiet, bestekbak en dat soort dingen halen.

My week in pictures 131 m

Dit kastje ga ik even onthouden voor in de keuken!

My week in pictures 131 n

Vrijdag liep ik door de stad en toen zag ik ineens Freshii, een (volgens mij nieuwe?) plek waar je gezond eten kunt halen. Je kan er je eigen wraps en salades samenstellen en ze hebben veel sapjes.

My week in pictures 131 o

Vrijdagavond ging ik met Jochem naar het concert van Weezer in de Heineken Music Hall. Na 15 jaar waren ze eindelijk weer een keer in Nederland! Eerst even kletsen en kipsaté eten bij een tentje daarnaast.

My week in pictures 131 p

We mochten vanaf de VIP ruimte naar het concert kijken. Super gaaf! Ze speelden mijn favoriete nummers, de drankjes werden verzorgd en er waren lekkere hapjes dus het was helemaal top!

My week in pictures 131 q

Gisteren weer druk geklust in huis. De keuken is bijna klaar en we hebben de zware dingen alvast overgebracht.

My week in pictures 131 r

Kitchen view 🙂

My week in pictures 131 s

En mijn oude huisje begint behoorlijk leeg te raken.. Toch een beetje een gek gevoel.

Komende week ga ik officieel over naar mijn nieuwe huis en afscheid nemen van mijn huisgenootjes. Vandaag is het super lekker weer dus ik ga boarden met Niels en Jason, mijn bed op Marktplaats zetten en vanavond kijken naar Miljoenenjacht met de kofferguys. Fijne dag!

39 thoughts on “My week in pictures 131”

 1. Gisteren had ik een vrijgezellenfeestje en toen eindigden wij ook met zn alle bij de mac donalds, heerlijk een mcflurry oreo op! te lekker haha! leuke foto’s weer en wat een prachtige kat!

 2. Is die kat wel een ras kat en niet een simpele htk kat? Ziet er wel leuk uit. Misschien kan je het aan de eigenaar vragen. Zelf ga ik dinsdag mijn ragdoll kitten halen bij de fokster 😉 dat zijn echt leuke katten. Zo zacht en zo lief.

 3. Hoi Jenny,
  Is het behang in je woonkamer van de Kwantum? Ik zag dat ze het daar verkopen maar vond het moeilijk inschatten hoe het er op de muur uit zou zien. Ik vind het er bij jou super
  mooi uitzien, dus als dat hem is ga ik hem zeker halen! Zou je me anders kunnen vertellen waar jij deze vandaan hebt? (Mocht ie niet van de Kwantum
  zijn) Liefs Eva

 4. Wat een leuk zicht vanuit de keuken! Ik hoop dat je er graag mag wonen. Oh, en dat poetsproduct: is dat al halfleeg van je app te poetsen? Dan zag het er écht smerig uit!

 5. Haha, grappig om te zien hoe elke woning in dit appartementencomplex er anders uit ziet. Bij mij ziet het er vanbinnen heel anders uit.

 6. Hoii Jennie, wat een superleuk huisje heb je al. Toffe inrichting, kan niet wachten om het te zien als het af is. Vraagje; waar is dat houten snijblad/ding van in de keuken:)? liefst

 7. Super leuk behang heb je gekozen. Ik heb zelf ook behang met steen design in mijn huis en ben er nog steeds erg blij mee. Ben erg benieuwd naar het eind resultaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.