My week in pictures 124

My week in pictures 124 f

Klik verder om te zien wat ik deze week allemaal gedaan heb!

My week in pictures 124 a

Zondag ging ik met Liza ontbijten in de stad. We dachten: zondag, Valentijnsdag, er zal vast wel wat open zijn om 10 uur. Nou, bijna niets dus. Uiteindelijk kwamen we bij Lilith terecht wat gelukkig wel open was en waar ze super lekkere dingen hebben. We gingen allebei voor blueberry bananapancakes. So good <3

My week in pictures 124 ba

Maandag ging ik na een dag werken gezellig met May naar de bioscoop. We gingen naar How To Be Single. Ik vond het een super leuke film en heb veel gelachen. Als je er nog niet geweest bent: echt naartoe gaan!

My week in pictures 124 c

En de volgende ochtend al vroeg in de trein met Xenia. Met kleine oogjes haha. Xenia werkt ook bij Sanoma dus we reizen samen wanneer het uitkomt.

My week in pictures 124 d

Een perspresentatie van onder andere Burt’s Bees en Lipsmackers op het werk. We mochten alle producten proberen. Burt’s Bees vind ik echt een heel fijn merk. Alle producten zijn lekker zacht en veel is natuurlijk.

My week in pictures 124 e

We kregen een MEGA goodiebag mee. Wow..

My week in pictures 124 b

Onderweg naar huis met mijn favoriete AH to go salade (kipdijfilet + zoete aardappel) en de Fashionista. Het voordeel van werken bij een uitgever: altijd een tijdschrift mee kunnen nemen in de trein.

My week in pictures 124 f

Woensdag ging ik foto’s maken met May. Die foto’s heb je deze week al voorbij zien komen op mijn blog.

My week in pictures 124 g

Donderdag ging ik vanuit werk in Hoofddorp meteen door naar Utrecht, want daar werd de America Today heropend. Er was een feestje met live muziek en allemaal lekker Amerikaans eten als popcorn, oreo’s, drankjes in red cups, spareribs en meer.

My week in pictures 124 h

Ik ging er gezellig met Wendy naartoe!

My week in pictures 124 i

We mochten items in de nieuwe winkel uitzoeken en ik heb dit mee naar huis genomen. Leuke dingen he? De kanten bh zit erg mooi en van de gestreepte broek die bovenaan ligt zal ik snel nog een betere foto maken. Allemaal hele fijne spullen!

My week in pictures 124 j

Vrijdag ging ik wat eten met Sven. Als voorgerecht bruschetta en daarna zalm met frietjes. Daarna gingen we The Voice Kids kijken. Al heb ik er niet veel van mee gekregen want Sven is er zo een die niet stil kan zijn tijdens het tv kijken.

My week in pictures 124 k

Zaterdag even de stad in, op zoek naar een leuke jas die ik bij een blogger had gespot. De jas heb ik helaas niet gevonden dus ging ik maar wat rond kijken bij andere winkels. Bij TK Maxx zag ik dit mega schattige jurkje. Ik zat er nog over te denken om hem gewoon te kopen als cadeau voor wanneer een van mijn vriendinnen (of ik zelf) over een paar jaar een dochter krijgt hahaha. Uiteindelijk toch maar laten hangen.

My week in pictures 124 l

En de rest van de dag was ik met de shop bezig. Ik doe de shop nu alleen omdat Robin een maand op vakantie is. Hard werken, maar zoals altijd wel erg leuk om weer hoepels te maken. We merken dat er lekker veel bestellingen komen nu de lente weer voor de deur staat.

Voor deze week heb ik nog niet zo veel op de planning staan. Ik wil weer even vaart zetten achter de huizenjacht. Als je eenmaal het idee in je hoofd hebt dat je weg wil, dan moet je voor je gevoel ook echt meteen weg. Mijn zoektocht duurt inmiddels alweer een half jaar dus ik ben er een beetje klaar mee. Ik wil nu echt graag een huisje voor mezelf. Ik heb me al bij zoveel dingen ingeschreven (en zoveel inschrijfgeld betaald..) maar iedere keer hoor ik niks of krijg ik een “oeps, het huis is al 3 maanden verhuurd maar we zijn vergeten het er af te halen” te horen. Hopelijk heb ik deze week wat meer succes.

26 thoughts on “My week in pictures 124”

  1. Ik ben heel erg benieuwd naar How to be single, de trailer was al hilarisch! Wat heb je super leuke items uitgezocht bij American Today, dat denim rokje is echt heel cute!

  2. Wat een gave week heb je gehad! Jammer dat het niet zo goed gaat met de huizenjacht, maar dat heeft denk ik gewoon tijd nodig. Burt’s Bees vind ik zelf ook echt een fijn merk, leuk dat je naar de persdag mocht!

  3. Ah, wat vervelend zeg, dat die huizenjacht niet echt vlot. Lekker frustrerend ook als je zo’n antwoord krijgt. Wat een leuke items van America Today trouwens – dat is écht zo’n winkel die ik altijd maar voorbij loop. Misschien toch maar eens naar binnen gaan!

  4. Echt super leuk om je week uit te beelden met foto’s. Ziet eruit als een geslaagd weekje! Mijn eigen blog staat sinds een tijdje online en ik vind het heerlijk om andere blogs te lezen. Ik kom zeker wat vaker terug op jouw blog! Liefs, x

  5. Misschien ken je ‘m al, maar: ik heb heel veel gehad aan de site Pararius.nl! Heel up to date en je kan gericht zoeken. Elke dag even snel checken of er iets nieuws op staat en als je iets ziet wat je bevalt meteen naar de betreffende makelaar bellen om een bezichtiging in te plannen! Ik dacht ook dat m’n zoektocht eindeloos zou worden maar op deze manier had ik in twee weken twaalf bezichtigen en aan het eind van die twee weken een fijne appartementje 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.