My week in pictures 123

My week in pictures 123

Klik verder om te zien wat ik deze week allemaal heb gedaan!

My week in pictures 123 a

Maandag moest ik naar school en daarna ging ik even naar de stad. Ik ging er heen om schaaltjes te halen maar natuurlijk kwam ik weer allemaal andere leuke dingen tegen, zoals deze kandelaars op de H&M home afdeling.

My week in pictures 123b

En deze mini cactuskaarsjes bij Xenos!

My week in pictures 123c

De eerste keer havermoutkoekjes maken.

My week in pictures 123d

Deze week begon mijn afstudeertraject. Op dinsdag was ik voor het eerst bij mijn afstudeerbedrijf. Gelukkig ben ik er al bekend omdat ik er eerder stage heb gelopen en er als freelancer werk. Meteen aan de slag dus!

My week in pictures 123e

En na twee weken geen fitness in Amerika weer volop aan de slag! Gelukkig valt de ‘schade’ van Amerika mee ondanks dat ik mega veel gegeten heb 🙂

My week in pictures 123f

Woensdag ging ik voor het eerst naar een wellness/spa: Elysium. Ik had een bon gekregen en ging het eens uittesten. Het is er erg groot met veel verschillende sauna’s en baden. In het begin wel even wennen met al die naakte lichamen om me heen maar ik voelde me gelukkig al snel op mijn gemak. Ik heb er een hele fijne dag gehad. Ik kwam zo tot rust dat ik ongeveer 5 keer in slaap ben gevallen daar.

My week in pictures 123g

En daarna lekker zalm met asperges eten.

My week in pictures 123h

Al die hamburgers, pannenkoeken en hotdogs waren heel lekker, maar ook wel fijn om weer mijn gezonde smoothies te hebben.

My week in pictures 123i

Naast het werken op mijn afstudeerplek was dit deze week ook een plek waar ik veel tijd heb doorgebracht. Die jetlag heeft me echt goed te pakken..

My week in pictures 123j

Vrijdagavond ging ik naar Brabant om bij te kletsen met mama en te knuffelen met Daantje.

My week in pictures 123k

En we gingen weer gezellig The Voice Kids kijken. We hebben zo gelachen om deze jongen. Ik was meteen fan. En het meisje dat op het laatst zong… wow! Wie dat nog kan overtreffen..

My week in pictures 123l

Zaterdag: ontbijten en met Daantje naar opa wandelen.

My week in pictures 123m

En ‘s avonds weer terug in de trein naar Rotterdam. Het was koud buiten dus ik nam een latte machiatto mee. In de trein op zoek naar modellen die ik tijdens mijn afstudeeronderzoek kan gaan gebruiken.

My week in pictures 123n

Toen ik thuis kwam vond ik deze Valentijnscadeaus bij de post!

My week in pictures 123o

Een kaart van Xenia <3, macarons van Zalando en een doos Merci. Van die laatste heb ik geen idee wie M. is. Ik vermoed een bedrijf? Of een hele geheime aanbidder want ik kan me zo niemand met een M bedenken. Mama?

Dadelijk ga ik gezellig ontbijten met Liza, daarna een workout en vanmiddag lekker bloggen. Fijne zondag/Valentijnsdag!

29 thoughts on “My week in pictures 123”

  1. Dat ziet er weer uit als een leuke week! 🙂 Hopelijk kom je snel van je jetlag af. Dat meisje van The Voice Kids was inderdaad echt heel erg goed, ik had overal kippenvel! Fijne Valentijnsdag X

  2. leuke diary. Weetje, ik vind de sfeer op je blog, voor zover je daarover kan spreken, echt heel fijn. Volgens mij werk je superhard maar je neemt ook voldoende tijd voor ontspanning en dat inspireert me om zelf ook die balans te zoeken. kan t niet echt beter uitleggen 😉

    1. Wat leuk om te lezen, dankjewel! Ik heb er nog steeds wel veel moeite mee hoor om er evenwicht in te vinden. Het is aan de ene kant fijn dat ik alles zelf kan indelen maar aan de andere kant ook weer een flinke uitdaging. Als ik over een half jaar klaar ben met mijn studie gaat dat denk ik wat makkelijker omdat ik nu zoveel verschillende dingen tegelijk doe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.