My week in pictures 122

My week in pictures 122 a

♡ 1. Mijn eerste keer chicken ‘n waffles! Een beetje een gekke combinatie maar wel erg lekker. Volgens mij eet je het origineel met gefrituurde kip trouwens.♡ 2. Knuffelen met alle honden die we tegenkomen. Alle honden in LA zijn zo mooi en apart.♡ 3. Iemand zin in een Twix? We vonden de chocolade in Amerika helemaal niet lekker. Die van de M&M’s en KitKat bijvoorbeeld smaakte ook anders.. Iemand die dat ook zo heeft ervaren? Ik vond het de vorige keer dat ik in de USA was ook al zo gek smaken.♡ 4. Fietsen door de straten van Marina Del Rey, op naar onze favoriete burgertent!♡ 5. We kwamen in de winkel van Jonathan Adler terecht, waar ik echt mijn ogen uitkeek. Allemaal super mooi maar ZO duur.♡ 6. De meest mooie sunsets bij Venice beach.

My week in pictures 122b

♡ 1. IJs halen bij Coldstone. Ik koos twee smaken schepijs: citroen en chocolade. Dit legden ze op een grote plaat en ik kon er zelf toppings bij kiezen (ik ging voor Kitkat, marshmallows en nootjes) en vervolgens hakten ze met spatels alles door elkaar met dit als resultaat. Lekker!! ♡ 2&3 Op de beachcruiser door Venice. ♡ 4. Dit armbandje met het oogje kocht ik bij Brandy Melville. ♡ 5. Een knuffel van Boo, lief! ♡ 6. Tijdens het winkelen kwam ik allemaal leuke telefoonhoesjes van Sonix tegen. Ik heb het merk opgezocht en ze hebben nog zoveel meer leuke dingen. Hier kun je de shop online vinden en ik zag dat ze de hoesjes ook bij Shopbop hebben.

My week in pictures 122c

♡ 1. Na de bowls bij Qwench gingen we ook een keer een bowl halen bij JuiceCrafters. Ook heel lekker! Ik heb meteen thuis de ingrediënten gehaald om dit na te maken en ga het vandaag proberen. Als het lukt zal ik er een blogpost over maken! ♡ 2&3. Op de boardwalk bij Venice beach zagen we een jongen die dit soort mooie dingen maakt met hout. VeniceWoods heet zijn bedrijfje. Ik heb wat dingen meegenomen om mooi in mijn huis te zetten. ♡ 4. Weer een actieve dag op de fiets. ♡ 5. We hebben heel vaak bij de skatepool staan kijken. Zoveel vette tricks gezien (en mooie mannen!) ♡ 6. Voordat we naar Nederland vlogen lieten we ons met al onze koffers afzetten bij In-N-Out voor een laatste ronde hamburgers en cheesefries. Mensen keken ons zo raar aan toen we met al die spullen binnen kwamen hahaha. May nam een burger mee in haar tas door de douane op het vliegveld 🙂

My week in pictures 122d

♡ 1. Onze laatste dollars opmaken aan neckpillows. ♡ 2. Doei mooie stad!!! Vanuit het vliegtuig konden we alle lichtjes zien. ♡ 3. Eenmaal thuis heb ik mijn best gedaan om tegen de jetlag te vechten. Dus gewoon weer sporten en proberen te slapen op de Nederlandse tijden. Maar pff, wat heb ik het zwaar. ♡ 4. En net als je denkt na die twee weken vol fastfood weer gezond te gaan doen, komt er een pakket binnen met maar liefst 8 chocoladerepen van Johnny Doodle. ♡ 5. Mijn favoriet is deze reep witte chocolade met speculaas. ♡ 6. Eten en bijkletsen met Xenia. Ik ging lekker voor zalmfilet.

Nog even een keertje in zulke collages, want ik was zo fanatiek op Insta-modus foto’s aan het maken de afgelopen weken dat ik vergeten was het weer op normaal formaat te zetten 🙂 Volgende week weer onder elkaar! Of vinden jullie het fijner zo in collages? Laat maar weten!

Tags

40 thoughts on “My week in pictures 122”

 1. Hey Jennie! Ik weet precies wat je bedoelt met de minder lekkere chocolade! Chocola uit Nederland is echt veeeel lekkerder dan bijv Hershey’s uit Amerika, minder zoet lijkt het wel. Gelukkig hebben ze in Amerika genoeg andere zoete dingen ?. Het is trouwens Coldstone met een C en niet met een G, klein dingetje haha! Ik heb heel erg genoten van je verhalen uit The Golden State! Liefs, Floor

   1. Dat de chocolade anders smaakt komt door de high corn fructose syrup. Dat gebruiken ze in Amerika ipv suiker. Als je coca cola koopt in Amerika zul je ook merken dat dat anders smaakt. In ieder geval ik vond het echt niet zo lekker als onze Nederlandse coca cola. Als je erop let zit high corn fructose echt in alles! Wij kwamen het zelfs tegen in een pak bacon in de supermarkt.

 2. Oooh ziet er allemaal zo leuk uit! Ik kan me voorstellen dat je daar de tijd van je leven hebt gehad! Foto’s onder elkaar vind ik makkelijker, maar zo was ook wel oké 🙂

 3. Supertof allemaal zeg! Heel lekker om zo midden in het schooljaar effe mee te maken haha. 🙂 p.s. ik vind de foto’s onder elkaar veel fijner!

 4. Een jetlag te boven te komen (vooral met 9 vooruit in de tijd) is altijd pittig. Ik weet niet hoe lang je al terug bent maar wat ik zelf altijd heel fijn vind is melatonine tabletten gebruiken de eerste dagen. Het is een lichaamseigen stof die je aanmaakt als je slaapt dus wat het doet is dat je makkelijker in slaap komt 🙂 Gewoon bij de drogist te koop trouwens!

 5. Chocolade uit Amerika is echt niet lekker! Ik weet niet waarom maar het smaakt zo anders. Al hoewel ik moet toegeven dat ik een periode verslaafd ben geweest aan m&m’s met pretzels

 6. Wat super leuk weer om te zien! Al dat lekkere eten, en dat heerlijke weer wanneer jullie aan het fietsen zijn! Echt super mooi. En succes nog met vechten tegen je jetlag! Ik weet niet hoe het voelt, maar als ik het zo lees is het he-le-maal niet fijn

 7. Leuk! Volgens mij was je USA trip echt geweldig, haha. Komt er nog een shoplog? (Ik vind collages ook mooi, maar onder elkaar iets fijner!)

 8. Ohh, wat zijn deze foto’s weer prachtig en ziet het eten er weer heerlijk uit! Alleen wat raar dat de chocolade in Amerika anders smaakt. Heb het nog nooit gehoord, dus ben wel benieuwd waardoor het eigenlijk komt. Gelukkig heb je nu thuis weer chocolade en die met speculaas ziet er inderdaad overheerlijk uit. Nog heel veel sterkte met je jetlag & een hele fijne week gewenst. <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.