My week in pictures 120

My week in pictures 120

Klik verder om te zien wat ik deze week heb gedaan!

My week in pictures 120a

Zondag begon ik de week met een wandeling in de bossen met mama, mijn stiefvader en onze hond Daantje. We gingen net over de grens in België wandelen waar wat meer sneeuw was gevallen dan bij ons in Brabant.

My week in pictures 120b

En dat zorgde voor prachtige plekken om te fotograferen! Het was ook echt fijn wandelen door de sneeuw met de zon op je gezicht.

My week in pictures 120c

‘s Avonds werkte ik nog wat aan school en maandagochtend vertrok ik weer richting Rotterdam. Ik keek een aflevering van VPRO Tegenlicht over hoe jongeren steeds minder interesse hebben in het bezitten van een eigen auto en dat dat echt een probleem is. Heel interessant om meer over dit te leren.

My week in pictures 120d

De nieuwe Les Mills lessen zijn gelanceerd en Xenia en ik zijn weer volop aan de slag met GRIT en Bodypump.

My week in pictures 120e

Wel met mijn thermosokken, Uggs en ski jas naar de sportschool want het was ZO koud deze week.

My week in pictures 120f

En het was weer het moment dat ik onze grot in huis in mocht kruipen voor de meterstanden. Verschrikkelijk vind ik dat altijd. Er hangen daar boven allemaal spinnenwebben en deze gang gaat nog ver door. Ik zie daar altijd allemaal spullen bedolven onder stof liggen en ik heb geen idee van wat het allemaal is. Ik laat het lekker liggen.

My week in pictures 120g

Vrijdag vertrok ik naar Los Angeles maar voordat ik ging had ik nog een hoop te doen. Nummer 1: een hoelahoep voorraad maken zodat Robin ze makkelijk kan verzenden als ik weg ben. 2: de administratie, done! 3. Schooldingen inleveren, niet helemaal done 🙂

My week in pictures 120h

En nog even onder de zonnebank.

My week in pictures 120i

Ik trainde deze week trouwens in mijn nieuwe leggings van H&M. Echt een leuk printje vind ik dit.

My week in pictures 120j

Ik kon niet wachten op de Amerikaanse pannenkoeken dus ging ik alvast een pakje halen bij de Appie.

My week in pictures 120k

Donderdag gingen we onze minor afronden met een webinar dat wij met een groepje georganiseerd hadden. De studio in onze school werd volgezet met apparatuur en verschillende studenten kwamen over onderwerpen die met onze minor te maken hebben vertellen aan de kijkers thuis.

My week in pictures 120l

Josephine en ik zaten achter de schermen alles te monitoren. Kijkers konden tijdens de uitzending vragen en opmerkingen insturen en daar gingen wij dan mee aan de slag.

My week in pictures 120m

Vrijdagochtend om 05:00u op Schiphol voor onze vlucht naar Los Angeles! In het vliegtuig werden we al volgepropt met rijst, kip, bladerdeegbroodjes, apple crumbles, chocolade ijs, pretzels en nog meer.

My week in pictures 120n

Met de Uber (taxi) naar onze eerste verblijfplek. We zagen al meteen overal palmbomen en de bekende gele schoolbussen.

My week in pictures 120o

Ze hebben hier Skinnygirl popcorn. En zoveel verschillende soorten candybars, En hamburgers. Ik hou van het eten in Amerika.

Zijn jullie klaar voor een lading LA posts? We hebben onze camera’s de hele dag bij ons om alles vast te leggen dus er komen lekker veel zonnige blogposts aan!

39 thoughts on “My week in pictures 120”

  1. Ik kijk uit naar de foto’s van LA! Vorige keer dat je daar was vond ik de foto’s die je gemaakt had al zoooo mooi! Geniet van je tijd in Amerika X

  2. Jaaa ik kijk enorm uit naar je foto’s van LA! Afgelopen oktober heb ik samen met mijn vriend een rondreis door Californië (en Las Vegas) gemaakt, heerlijk om weer foto’s van daar te zien om mijn herinneringen weer op te frissen 🙂

  3. Wat gaaf dat je nu in LA bent! Op dit moment staat New York bovenaan mijn lijstje 🙂 En die legging van de H&M! Ik moet nu toch maar eens langs de sportafdeling gaan, haha 🙂
    Liefs, Nadia

  4. Wat een verschil, van de sneeuw naar LA. Maar wel superleuk! Ben al erg benieuwd naar al je blogposts ja 🙂 alhoewel ik die sneeuwlandschappen ook wel erg mooi vind.

  5. Kan niet wachten op al je LA foto’s! Al denk ik wel dat ik er zelf ook weer graag terug door wil. Mijn rondreis daarzo was een van de gaafste vakantie’s ooit 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.