My week in pictures 119

My week in pictures 119

Klik verder om te zien wat ik deze week heb meegemaakt!

My week in pictures 119a

Zondag was er een nieuwe lading sneeuw gevallen op de piste. Vroeg de bergen in voor de laatste dag snowboarden!

My week in pictures 119b

De derde dag was ik nog steeds op de babypiste 🙂 Ik heb de laatste dag vooral veel chocolademelk zitten drinken met Jill.

My week in pictures 119c

‘s Middags werden we met de taxi naar het vliegveld in München gebracht en vanuit daar vlogen we terug naar Amsterdam.

My week in pictures 119d

Het eerste wat ik deed toen ik weer op Nederlandse bodem was, was even wat vitaminen naar binnen werken na al die currywursten, tosti’s en bier.

My week in pictures 119e

Dinsdagavond ging ik met Liza (die ik via Instagram heb ontmoet) eten bij Ellis. Ze komt uit Siberië en was daar in de kerstvakantie naartoe geweest dus ze had weer een hoop leuke verhalen.

My week in pictures 119f

Ook al zit ik altijd vol na de burger en frietjes: ik kan niet naar huis zonder mijn maiskolf.

My week in pictures 119g

Woensdag was ik al vroeg in Amsterdam.

My week in pictures 119h

We hadden een lange filmdag voor de boeg. Lian doet een videocampagne voor een merk en ik leidde dit project vanuit Sanoma.

My week in pictures 119i

We gingen naar verschillende locaties om scènes op te nemen.

My week in pictures 119j

Zo ook in het Hoxton hotel, waar ze een super leuke inrichting hebben,

My week in pictures 119k

Lunchen in het Hoxton hotel met avocado en gepocheerd ei op toast.

My week in pictures 119l

Donderdag was ik op school bezig in de beeldstudio. Aanstaande donderdag houden wij een webinar en afgelopen donderdag was de generale repetitie.

My week in pictures 119m

Vanuit school meteen door naar de Cosmo kapper.

My week in pictures 119n

Daar liet ik mijn haren weer wat donkerder verven en opnieuw laagjes er in knippen.

My week in pictures 119o

Ik ben nog steeds bezig met de winst van mijn decemberkalender. Ik had er een gekocht en blijf steeds maar winnen waardoor ik mijn opbrengst weer kan ruilen voor andere krasloten.

My week in pictures 119p

Donderdagavond keek ik naar een webinar over importeren. Ik wilde namelijk graag meer weten over het importeren van producten voor als ik misschien ooit een webshop wil beginnen met importproducten. Daar komt echt een hoop bij kijken.

My week in pictures 119q

Vrijdag ging ik met Sterre outfitfoto’s maken. Toen we klaar waren gingen we nog even bij Danny de Cactus naar binnen. Ze hebben daar cactussen in werkelijk alle formaten. Van heel mini tot mega groot.

My week in pictures 119r

Daarna bij Sterre thuis foto’s terugkijken en uitzoeken.

My week in pictures 119s

En ik ging zelf nog even oefenen met mijn nieuwe camera. En mijn camera fotograferen voor mijn blogpost over de Nikon D750.

My week in pictures 119t

Vrijdagavond ging ik bij Laurens eten. Hij had ramen gemaakt, iets wat ik nog niet kende. Wel super lekker!

My week in pictures 119u

Gisteren belandde ik in een hagelbui.

My week in pictures 119v

Ik heb twee jaar geleden een artikel geschreven wat hoog staat in Google en daardoor nog steeds iedere dag bezocht wordt. Er komen ook nog steeds reacties op binnen die soms echt super grappig zijn.

My week in pictures 119w

Gisterenavond vertrok ik met de trein richting Brabant. Lekker knuffelen met mijn hond en ‘s avonds gezellig met mama en mijn stiefvader eten.

Vandaag gaan we met onze hond wandelen en vanavond moet ik nog wat dingen voor school doen. Morgenochtend weer richting Rotterdam voor een nieuwe week!

36 thoughts on “My week in pictures 119”

 1. Wat een sjieke lunch met avocado en gepocheerd ei, wel heel erg lekker! Ik ga straks ook avocado met ei (helaas heel basic gekookt) eten bij de lunch 🙂 Je donkere haar staat je heel mooi! Ik ben een beetje aan het dubben voor bruin haar, ik vind bruin haar de mooiste haar kleur die er is, maar ben ook heel tevreden met mijn eigen haarkleur die weer terug komt met het zonnetje (donkerblond) 🙂 Lastige keuzes!

 2. Wat een leuke foto’s weer! Het Hoxton Hotel ziet er inderdaad heel tof uit, lunchplekje om te onthouden denk ik zo! Fijne week gewenst en succes met je webinar! Liefs, Charelle

 3. Je nieuwe kapsel staat je goed! Wat grappig ook dat er nog steeds mensen op een heel oud artikel reageren! Ik heb het af en toe nog wel eens dat dat gebeurd, maar bij mij zijn het telkens verschillende artikelen.

 4. Jaaaa, kan eindelijk weer reageren! 😀 Mooie haarkleur zeg, staat je erg goed! En dat met die krasloten is zo slim haha, ga ik ook een keer proberen. Grappig trouwens dat je van Canon naar Nikon ging, bij mij was het andersom!

 5. help asjeblieft :(.
  Ik gebruik al een tijdje foundation maar hij slaat steeds oranje uit bij mij. Ik kies de lichtste kleuren uit de collecties maar het word steeds oranje, zelfs met primer eronder???
  Ik gebruik NYC Natural Matte Foundation in Ivory en Catrice Even Skin Tone Beautifying Foundation in 010 Even Vanilla
  Daaronder gebruik ik de matte primer van etos…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.