My week in pictures 117

My week in pictures 117

Klik verder om te zien wat ik deze week allemaal gedaan heb!

My week in pictures 117a

Zondag was de dag na kerst en omdat ik zin had om te sporten reed ik vanuit Valkenswaard helemaal naar Eindhoven met de auto naar Fitforfree. Ik was één keer eerder bij die locatie geweest en vind hem erg fijn. Jammer dat het zo ver weg is vanuit mijn ouders!

My week in pictures 117b

Na de training vanaf verdieping 7 naar beneden lopen..

My week in pictures 117c

Onderweg naar huis stapte ik nog even uit de auto omdat er bij die locatie (Strijp Eindhoven) heel veel mooie plekjes zijn om te fotograferen. Even opslaan voor later!

My week in pictures 117d

Maandag zat ik in een mega dip dus ging ik even de stad in.

My week in pictures 117f

Eerst een nieuwe voorraad badspullen halen bij de nieuwe Lush winkel in Rotterdam.

My week in pictures 117g

En daarna naar de zonnebank en ‘s avonds met mijn nieuwe Lush spulletjes in bad. Even een relax dagje! Daarna voelde ik me gelukkig weer stukken beter.

My week in pictures 117i

Een van mijn creaties van deze week: gegrilde aubergine, gevuld met gehakt, groenten en zelfgemaakte tomatensaus.

My week in pictures 117j

Deze week moesten we hoepels maken tijdens een verhuisdag bij Robin thuis. Tussen alle meubels in gepropt een hele voorraad maken.

My week in pictures 117k

Terwijl Robin daarna boodschappen aan het doen was kocht ik een Decemberkalender. De eerste keer 10 euro winst, die ruilde ik in voor een nieuwe, daarmee kreeg ik 20 euro winst waarvan ik twee nieuwe haalde en toen won ik 10. Daar ga ik nu weer nieuwe van halen. Ik was 1 keer één ster verwijderd van €250.000 🙁

My week in pictures 117h

Mijn nieuwe Lush aankopen en mijn nieuwe ketting die deze week binnen kwam.

My week in pictures 117l

En mijn nieuwe schoenen waar ik super blij mee ben!

My week in pictures 117m

Deze was ook heel lekker: kip, wortel, champginons, broccoli, spinazie, tomaatjes en champignons met wat kookroom en rijst.

My week in pictures 117n

Met mijn woensdagavond grit-squad! Jessie gaat nu ook af en toe mee.

My week in pictures 117o

Deze week werd deze grote doos bezorgd. Toen ik hem open deed kwam er een ballon uit die de lucht in vloog en er zat een nieuwe Fashionista in. Het tijdschrift is vernieuwd en ik kreeg hem alvast opgestuurd. Heel leuk gedaan!

My week in pictures 117p

Donderdag klaar om oud&nieuw te vieren! Op de achtergrond zie je trouwens de Channing Tatum kalender die ik van mijn huisgenootjes kreeg.

My week in pictures 117r

Ik ging met Jessie en haar vrienden eerst naar een huisfeestje en daarna gingen we vuurwerk kijken bij de Erasmusbrug. We hadden champagne en sterretjes meegenomen en het was heel gezellig. Super leuk om dat een keer bij de brug mee te maken. Zij gingen daarna allemaal naar een feest waar ik helaas geen kaartjes voor had kunnen regelen. Ik dacht dus dat ik na het vuurwerk naar huis zou gaan..

My week in pictures 117q

Maar toen kwam ik ineens Laurens en Lennart tegen die ik herkende van Twitter. Super toevallig.

My week in pictures 117s

We gingen whisky drinken bij Laurens thuis. Heel onverwacht maar erg gezellig!

My week in pictures 117t

Op 1 januari begon ik de dag met een longboardtocht. Met handschoenen aan, want het was behoorlijk koud.

My week in pictures 117u

Even uitrusten op de kade. De zwanen kwamen heel dicht bij, super mooie dieren.

My week in pictures 117v

‘s Avonds ging ik pizza eten in bad. Toen maakte ik nog een stomme fout. De pizza was er al en mijn bad was nog niet vol gelopen, dus ik dacht ik leg de pizza nog even in de oven zodat hij warm blijft… heb ik hem laten verbranden 🙂 Nieuwe bestellen dan maar..

My week in pictures 117w

Gisteren de dag beginnen in de sportschool met Xenia. Nu heb ik denk ik wel alle Fit4free locaties in Rotterdam gehad.

My week in pictures 117x

After workout food!

My week in pictures 117e

Daarna ging ik de stad in om nieuwe broeken te kopen. En nog even snel bij TK Maxx kijken op de home afdeling of er nog leuke dingen in de sale waren. Ik vind deze letters zo leuk maar helaas zijn er nooit genoeg verschillende letters om een leuk woord van te maken.
.My week in pictures 117y

Toen ik langs de O’Neill winkel liep zag ik dat ik was vervangen door een sale bord! Uiteindelijk heb ik er een maand gehangen, super gaaf en heel veel leuke foto’s van vrienden en lezers van mijn blog ontvangen. Dankjewel allemaal daarvoor!

Ik ben deze week trouwens aan de serie Vampire Diaries begonnen nu ik klaar ben met Scream Queens. Ik vind het echt een leuke serie hoewel ik dat niet verwacht had. Ik was te bang dat het te veel als Twilight zou zijn maar dat is het niet. Komende week: voor het eerst shooten met Sterre die mijn outfitfoto’s gaat maken en later in de week op naar de Alpen met O’Neill!

45 thoughts on “My week in pictures 117”

 1. Die decemberkalenders zijn leuk hè! Jaarlijks krijgen we die van mijn oma. Dit jaar was de winst maar liefst 5 euro. Zo te zien heb jij oudejaarsdag goed door gebracht. Nog een gelukkig nieuwjaar!

 2. Wat een leuke week! De combinatie van een bad en pizza ziet er echt zo goed uit, dat wil ik ook wel eens proberen. Lekker ontspannen! Heel veel plezier in de Alpen!!

 3. Dat was ook altijd mijn angst, dat vampire diaries een kopie van Twilight zou zijn (Ik kan Twilight namelijk niet aanzien..) ! Ik heb hem inmiddels al helemaal uitgekeken en wacht op de nieuwe afleveringen 🙂 Ben benieuwd wat je van de rest van de serie vindt!
  Leuke foto’s van deze week 🙂

 4. Ahh ik vind je schoenen zo tof! Die december kalenders zijn verslavend hè? Ik had een gratis kraslot gewonnen en met dat lot weer 10 euro. En nu moet ik hem inleveren, maar zonder een nieuw lot te kopen :’).

 5. Ik vind je nieuwe schoenen + kettinkje echt prachtig! Ik ga even sparen! Leuke jaarwisseling heb je gehad! Dat vuurwerk lijkt mij prachtig om te zien bij de Erasmusbrug!

 6. Die schoenen vind ik zelf helemaal niks haha, maar vind ze jou mooi staan. Leuk dat je er zo blij mee bent! Lekker eten trouwens, die aubergines zien er echt heerlijk uit 😀

 7. Ah, toffe week heb je weer gehad! 🙂
  Ik was ook – voor het eerst – bij het vuurwerk in Rotterdam, ik vond het ook echt heel leuk! Volgende keer neem ik ook drank mee haha, wij dachten dat we niets mee mochten nemen :’)

 8. Lush is altijd heerlijk, veel te lang niet geweest! Die zonnebank trouwens ook. Hoe slecht het ook is, vroeger vond ik het heerlijkom op koude en donkere dagen een korte kuur onder de zonnebank te volgen. Wat een geluk had jij met het december kalender. Kras jij alle vakjes meteen open? Ik deed dat nooit, altijd braaf elke dag een hokje en de spanning wat opbouwen. Dit jaar had ik er geen. Met een pizza lekker in bad liggen, dat ga ik onthouden voor dit jaar als ik weer een me-momentje wil!
  Echt toffe week had je Jennie!

  1. Jep, ik heb ook echt even een zonnebank kuur nodig. Even een kwartiertje denken dat je lekker in de zon op het strand ligt en dan weer door met het leven haha. Ja, ik kras ze allemaal tegelijk open! Daar ben ik veel te nieuwsgierig voor.

 9. Wat een leuke week! Leuk dat je aan vampire diaries bent begonnen. Is echt een topserie, heb het inmiddels bijna uitgekeken. (snik!)
  Je moet zeker blijven kijken!

 10. Klinkt als een leuk weekje! ^^ Ga je toevallig bij Sunworld naar de zonnenbank? Daar ga ik altijd in Eindhoven en vind ik echt een hele fijne studio. Ze zitten verder alleen in Valkenswaard, wel jammer, want woon tegenwoordig in Amsterdam.

 11. Super leuk om te zien wat je allemaal hebt gedaan deze week! Jouw food fotos wekken echt honger gevoelens bij mij op hahah & toch wel leuk als er iets onverwachts gebeurt zo tijdens nieuw jaar 🙂 Had je toch nog een gezellige onverwachtse afsluiting van je avond hahah

 12. Usually I do not read post on blogs, but I would like to say that this write-up very pressured me to take a look at and do so! Your writing taste has been amazed me. Thanks, quite nice article.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.