My week in pictures 113

My week in pictures 113l

Klik verder om te zien wat ik deze week allemaal heb meegemaakt!


My week in pictures 113a

Zondag was ik nog in Valkenswaard en in de ochtend sprak ik af met Eline bij Miss Coffee. Een super gezellige koffietent. Kleine kans dat je ooit in Valkenswaard komt maar mocht het zover komen dan is dit een aanrader!

My week in pictures 113b

Gezellig bijkletsen met Eline. Haar latte machiatto met pepernoten zag er zo lekker uit. De tijd vloog voorbij en om 13:00u moest ik snel weer naar huis voor mama’s verjaardag.

My week in pictures 113c

Mama was maandag jarig maar omdat we allemaal moesten werken vierden we het zondag alvast met een high tea. We hadden allemaal lekkere dingetjes als wraps, bagels, carrot cake, slagroomsoesjes en nog veel meer. Daarna met mijn zussen richting het station om weer allemaal richting onze ‘eigen stad’ te reizen. Ingrid naar Tilburg, Marlies naar Amsterdam en ik naar Rotterdam.

My week in pictures 113d

Maandagochtend was een man super leuk piano aan het spelen en aan het zingen in de hal van Amsterdam Centraal. Ik heb hier even staan kijken. Een leuk begin van de dag!

My week in pictures 113e

Ik had een afspraak bij Sam Friday en werd verliefd op alle mooie setjes en pyjama’s daar.

My week in pictures 113f

Kijk hoe leuk!

My week in pictures 113g

Daarna ging ik naar kantoor om verder te werken aan mijn blog en freelance dingen. Voortaan ga ik met twee laptops door het leven; een voor mijn eigen dingen en een voor mijn werk bij Sanoma.

My week in pictures 113h

Ik at op kantoor mijn avondeten en ging toen door naar de Zuidas in Amsterdam voor mijn kappersafspraak. Weer de puntjes er af en mijn donkere kleur er opnieuw in. Daarna in de trein naar huis: om 9 uur thuis, wat rommelen en k.o. mijn bed in.

My week in pictures 113i

Dinsdag had ik college op school. Ik had hem door de drukte een paar keer overgeslagen maar nu de afronding van de minor er aan zit te komen leek het me slim om nog een paar keer te gaan.

My week in pictures 113j

Na school ging ik snel naar de O’Neill store om mezelf te spotten in de etalage. Ik had toen niemand bij me die een foto van me kon maken dus maakte ik er zelf eentje. Ik hoorde mensen achter me zeggen: “hey kijk, die maakt een foto van zichzelf”, hahaha.

My week in pictures 113k

En toen aan het einde van de middag door naar Robin om hoepels te maken want met de feestdagen is het weer druk met bestellingen.

My week in pictures 113l

Woensdagochtend kreeg ik deze mega pakketten binnen. Er zaten allemaal cadeaus in voor de kerstpakketten winacties die komende week van start gaan!

My week in pictures 113m

Daarna weer naar school en vanuit school meteen door naar La Cubanita. Ik ging uit eten met vier jongens met wie ik het afgelopen jaar in een projectgroep zat, heel gezellig! Bij La Cubanita kun je trouwens erg lekker eten. Je kunt er onbeperkt tapas bestellen voor uit mijn hoofd €17,50.

My week in pictures 113n

Surprise surprise, donderdag weer school. Om de minor af te sluiten gaan we een webinar organiseren met alle leerlingen waar heel Nederland naar kan gaan kijken. Ik zit met 6 andere personen in de organisatie dus dat is erg leuk. We gaan leren hoe je een webinar organiseert en opzet, wat nieuw voor mij is. Aankomende dinsdag gaan we alvast de studio in om wat dingen door te nemen.

My week in pictures 113o

Na de overvloed aan tapas van woensdag ging ik donderdag voor een berg groenten en kip.

My week in pictures 113p

Een goede bodem om ‘s avonds te gaan sporten met Xenia. In mijn Jennie from the Blog shirt 🙂

My week in pictures 113q

Donderdag kwam de nieuwe Grazia weer binnen dus die ging ik na het douchen lezen. Tijdens het lezen ben ik in slaap gevallen.

My week in pictures 113r

Vrijdag werkte ik de hele dag thuis. Tussendoor maakte ik een red velvet cake.

My week in pictures 113s

Na het werken nog snel sporten.

My week in pictures 113t

En ‘s avonds op de bank met mijn huisgenootjes voor een soort van Sinterklaasavond. Met de red velvet cake, tony’s chocolade, brownies en thee.

My week in pictures 113u

Gisterenochtend ging ik met Xenia en Janneke naar een GRIT training, maar van tevoren nog foto’s maken van mijn sportoutfit voor de post van gisteren.

My week in pictures 113v

‘s Middags ging ik de stad in om de laatste kerstcadeautjes voor de winacties te halen. Ik kan niet wachten tot ze live gaan deze week! ‘s Avonds was het Sinterklaas maar dat vierde ik niet echt. Ik heb zitten werken zodat ik morgen vrij kan nemen en mijn verjaardag kan vieren met mama en mijn zussen.

Mijn laatste dag als 21-jarige vandaag! Wat ik ga doen weet ik nog niet.. De komende week staan er wel veel leuke dingen op de planning. Dinsdag naar een heel leuk evenement dat de Bloggers Gift Suite heet, een late sinterklaasavond met vriendinnen, een dagje naar Maastricht en zondag naar het I love beauty event van Miss Lipgloss. Fijne week!

49 thoughts on “My week in pictures 113”

  1. Ha, leuk om te zien dat je met webinars bezig bent! Ik ben daar momenteel ook veel mee bezig, omdat ik voor mijn stage onderzoek webinars ga introduceren bij mijn bedrijf. Succes er mee, ik ben benieuwd hoe het jou bevalt 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.