My week in pictures 111

Klik verder om mijn weekoverzicht te bekijken!

My week in pictures 111a

Zondagochtend deed ik voor het eerst mee aan een GRIT training. Je kan bij Fit4free drie keer een groepsles proberen dus ik ging deze een keertje doen. Een half uur lang non-stop doorgaan: springen, squats, met gewicht, zonder gewicht, lunges, burpees, zwaar!! Ik heb nog nooit zo veel gezweet. Maar het was wel echt leuk dus ik ga vandaag nog een keer.

My week in pictures 111b

Maandag werkte ik van 9 tot 4 bij Sanoma. Zoals ik al eerder deze week vertelde werk ik daar freelance en is er op dit moment veel werk voor me. Super leuk, maar wel weer even wennen met mijn planning. Na het werken nog snel even Hoofddorp in om cadeautjes te halen. Ik liep langs de kinderafdeling bij Primark en zag daar deze mega schattige jassen. Jammer dat ze die niet in mijn maat hebben 🙂

My week in pictures 111c

En deze glitterjurkjes, te schattig. Snel mijn cadeautjes verzamelen en weer met de trein richting Rotterdam.

My week in pictures 111d

Ik had weer eens allemaal cadeaus gehaald die moeilijk zijn om in te pakken.

My week in pictures 111e

Jessie was zondag jarig dus maandag gingen we met de huisgenootjes op haar kamer film kijken en zelfgemaakte koekjes eten. We keken uiteindelijk Sydney White.

My week in pictures 111f

Dinsdag had ik op school een college over online influencers. Super leuk dat hier ook aandacht aan wordt besteed op school. Voor mijn klasgenoten ging er volgens mij echt een hele wereld open.

My week in pictures 111g

Work work work 🙂 En een salade met couscous, kip en zoete aardappel voor het sporten.

My week in pictures 111h

Ik ging nog een groepsles uitproberen. Bodypump dit keer op dinsdagavond. Super leuk om te doen en omdat ik zoveel spierpijn had heb ik de rest van de week niet meer kunnen sporten. Normaal train ik mijn schouders en borst namelijk niet echt dus dit was vrij zwaar. Maar wel leuk! Ik wil dit regelmatig gaan doen en kijken wat dat met me doet.

My week in pictures 111i

Woensdagochtend wandelen door een van mijn favoriete stukjes van Rotterdam. Daarna weer naar school voor de afsluiting van een opdracht van de minor.

My week in pictures 111j

En ‘s avonds na nog wat werk nokkie op de bank met Scream Queens.

My week in pictures 111k

Donderdagavond ging ik met Jessie naar het concert van The Neighbourhood in de Melkweg. We waren wat vroeg dus we gingen nog even de winkels op het centraal station bekijken. Ineens zit er een Victoria’s Secret store daar. Dat wist ik helemaal niet! Deze mini’s <3

My week in pictures 111l

In de rij bij de Melkweg. De rij was heel erg lang en ik denk dat we er drie kwartier gestaan hebben. Uiteindelijk naar binnen zonder fouilleren of controle van onze tassen. Dat vond ik wel een beetje raar.

My week in pictures 111m

Ik kende maar één liedje van de band dus was vooral mee voor de gezelligheid en in de hoop een leuke band te ontdekken om vaker naar te luisteren. Het bleek niet echt mijn ding te zijn helaas. Het ging allemaal heel snel voorbij en alles kwam meteen achter elkaar. Ik ben gewend dat artiesten tussendoor wat dingen vertellen etc. maar dat werd hier helemaal niet gedaan. Wel een hele gezellige avond gehad met Jessie!

My week in pictures 111n

Vrijdag werkte ik thuis. Ik wilde even de deur uit voor frisse lucht en ging spullen halen om cinnamon rolls te maken.

My week in pictures 111o

Die lagen lekker in de oven terwijl ik mijn laatste e-mails voor die dag schreef.

My week in pictures 111p

‘s Avonds ging ik met mijn huisgenootjes burgers eten bij Ellis.

My week in pictures 111r

Gisteren ging ik met May foto’s maken voor onze blogs. Team touwtje!

My week in pictures 111q

Fotograferen en buikspieren trainen tegelijkertijd 🙂

My week in pictures 111s

Met het nieuwe werk er bij moet ik even wennen aan het plannen weer. Dus zat ik gisteren de rest van de dag aan school/werk. ‘s Avonds lekker in bad en een film kijken om de week rustig af te sluiten.

Dadelijk ga ik naar de GRIT training en de rest van de dag hoop ik mijn schoolwerk af te ronden. Vanavond een brainstorm met Robin voor de hoepelshop! Fijne zondag!

21 thoughts on “My week in pictures 111”

  1. Wat een leuke foto’s! Ik was al benieuwd hoe je body pump had gevonden. Ik kan je verzekeren dat die hoeveelheid spierpijn echt een stuk minder wordt. Ik deed een tijdje 2x krachttraining volgens een schema en 2x een les body pump in een week en dat was prima vol te houden. Het is inderdaad even wennen om al die spiergroepen te doen die je misschien normaal niet zo vaak doet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.