My week in pictures 107

Klik verder om mijn weekoverzicht te lezen!
My week in pictures 107a
Sinds zondag hebben we cadeaubonnen in onze hoepelshop. Het duurde even voor ze binnen waren maar nu zijn ze klaar om de deur uit te gaan. Precies op tijd voor de feestdagen! En de eerste bonnen zijn ook al de deur uit, super leuk 🙂

My week in pictures 107b
Maandagochtend zat ik alweer vroeg bij Hashtag Workmode aan mijn blog te werken. Ik ben zo verslaafd aan de cacao nibs dat ik ze zelfs mee heb genomen naar kantoor.
My week in pictures 107d
Dinsdagochtend ging ik met schoenenmerk Ecco ontbijten bij PLUK in Amsterdam. Een hele leuke plek waar je naast healthy eten en drinken ook interieuritems kan kopen. Ik ben echt een beetje verliefd geworden op deze plek in de 9 Straatjes.

My week in pictures 107e
Daarna weer snel naar Rotterdam en met Robin naar de markt. We gingen we dat dingetjes halen voor de shop voor cadeauverpakkingen.

My week in pictures 107g
We gingen ook nog even naar de bloemenkraam.

My week in pictures 107f
Het werden anjers deze week! De roze voor mij en de witte voor Ro. Op de markt kwamen we dit SUPER schattige hondje tegen. Echt het zachtste wat ik ooit aangeraakt heb.

My week in pictures 107ga
Daarna gingen we eten bij Spirit in Rotterdam. Ik kende het nog niet, maar Robin was er al wel een keer geweest. Er is daar de hele dag door een gezond vegetarisch (en ook veel veganistisch) buffet. Je kunt opscheppen wat je wil en vervolgens bij de kassa het bord wegen.

My week in pictures 107gb
Dit had ik allemaal opgeschept. Geen idee meer wat het allemaal is maar het was zo ontzettend lekker. Ik ga hier zeker vaker eten.

My week in pictures 107gc
Woensdagavond ging ik met deze blogging babes eten bij Hudson in Rotterdam. Ze hadden ons uitgenodigd om het menu te komen proeven.

My week in pictures 107h
En wat hebben we lekker gegeten. Ook hier ga ik zeker vaker terug komen. We kregen heel veel verschillende lekkere dingen voorgeschoteld. Verschillende burgers, hotdogs, wraps, garnalen, kip, echt van alles.

My week in pictures 107i
En het nagerecht… donuts met chocoladesaus, ijs met Oreokoekjes en snickers saus, cheesecake. Ja, als je een keer goed uit eten wil in Rotterdam moet je zeker naar Hudson!

My week in pictures 107j
En de volgende dag, jep, alweer eten! Het hield maar niet op deze week. We hadden donderdagochtend een ontbijt met Boohoo. Toevallig was dat op kantoor bij Hashtag Workmode. Ik kon daarna dus lekker blijven om te werken.

My week in pictures 107ja
Gezellig bijkletsen met deze meiden!

My week in pictures 107k
Daarna gingen we outfitfoto’s maken. Met twee meiden die staan te shooten is dat toch even anders dan eentje, haha!

My week in pictures 107l
Gezellig <3

My week in pictures 107m
‘s Middags gingen we met de meiden van Hashtag Workmode tosti’s halen bij Toastable. Een driedubbele tosti kreeg ik. Lekker!

My week in pictures 107n
Na al die bergen eten deed ik het ‘s avonds maar eventjes rustig aan met een broccolisoepje. Ik deed dit in de blender en toen verbrandde ik heel mijn pols, au.. Dat deed echt pijn.

My week in pictures 107o
Vrijdag begon ik de dag met aardbeien van de markt. Daarna in de trein richting Sassenheim!

My week in pictures 107p
Ik ging naar het hoofdkantoor van O’Neill en had daar echt een top middag. Er komt een samenwerking met O’Neill aan en dat voelt echt nog een beetje onwerkelijk of zo. Dat zo een gaaf en groot merk contact met je opneemt om samen te werken. We gaan er iets heel leuks van maken en er gaat iets gebeuren wat ik nog nooit eerder heb meegemaakt. Ik vertel jullie er snel meer over! Het was heel leuk om achter de schermen te kijken in het MEGA grote kantoor van O’Neill.

My week in pictures 107q
Daarna naar huis en toch maar uit gemak weer een pizza mee. Ik had echt geen zin meer om naar de supermarkt te gaan.

My week in pictures 107r
Gisterenochtend kwam de hovenier langs om een offerte te maken voor onze tuin. Wat een puinhoop is het he? Echt erg. Gelukkig gaat de huisbaas er eindelijk verandering in brengen. De grote bomen en de composthoop worden er uit gehaald. Na maanden lang contact hebben hierover gaat het eindelijk gebeuren.

My week in pictures 107s
Gisterenmiddag dook ik de keuken in om een merenguetaart te maken. Ik en keukens, dat gaat echt niet samen..

My week in pictures 107t
Al was de bodem van de merengue taart wel goed gelukt! Ik zal binnenkort het resultaat laten zien.

My week in pictures 107u
Yoghurt met mango, granaatappelpitjes en frambozen.

My week in pictures 107v
Gisterenavond heb ik lekker zitten bloggen (mijn weekoverzicht maken) terwijl ik tv keek op mijn nieuwe bank. Ik ben er echt blij mee!

Ik ga dadelijk wat drinken met een Russisch meisje dat blogt en sinds een tijdje in Rotterdam woont. Daarna ga ik sporten en alvast foto’s maken voor mijn blog voor de komende week. En ik wil nog wat dingetjes aan mijn layout veranderen. De komende week zit ik met een deadline voor mijn minor, ik ga eten met mijn oud-huisgenootjes, heb een Halloweenfeestje en maandag chocoladefonduen met mijn huisgenoten tijdens de finale van HNTM. Fijne week!

29 thoughts on “My week in pictures 107”

  1. Wat een leuke week heb je achter de rug zeg! Al die lekkere ontbijtjes en diners… Dat tentje met het vegetarische buffet lijkt me trouwens echt geweldig, ziet er mega goed uit! En spannend, je samenwerking met O’neill! Ik ben benieuwd 🙂

  2. Klinkt niet zo fijn, dat je je pols hebt verbrand! Maar die samenwerking met O’Neil klinkt dan weer fantastisch, ik ben reuze benieuwd naar wat er aan zit te komen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.