My week in pictures 106

Klik verder om mijn weekoverzicht te lezen!

My week in pictures 106a
Mijn ontbijtje zondag: yoghurt met meloen en cornflakes. En uiteraard een glas vers geperste jus er bij. Daarna stapte ik de auto in met mama en mijn zussen voor een dagje Artis!

My week in pictures 106b
Ik was al heel lang niet meer in de dierentuin geweest dus het was leuk om er weer eens te zijn. Wel een beetje met een dubbel gevoel. Toen ik klein was leken de hokken van de dieren allemaal mega groot maar nu ik ouder ben zie ik pas hoe klein veel hokken zijn… We zagen trouwens nog hoe een reiger opgegeten werd door een leeuw. De reiger ging gewoon rustig in het leeuwenverblijf zitten en de leeuw griste hem zo uit de lucht toen hij weg wilde vliegen.

My week in pictures 106c
De vlindertuin vond ik leuk! Wandelen tussen de planten met honderden vlinders om je heen.

My week in pictures 106d
Na de dierentuin gingen we met z’n viertjes bij Bagels & Beans eten en daarna reden we weer terug naar huis. Of nou ja, allemaal naar ons andere huis. Best gek eigenlijk. Marlies in Amsterdam thuisgebracht, toen ik in Rotterdam, Ingrid in Tilburg en daarna mama verder naar Valkenswaard.

My week in pictures 106e
‘s Avonds ging ik naar The Walk met Stefano. Vlak voordat de film begon bedacht ik me ineens dat ik hoogtevrees heb en dat dat misschien niet handig is bij deze film 🙂 Al helemaal niet omdat hij in 3D was. Er zaten wel wat stukjes tussen waarbij ik het even heel warm kreeg maar verder was ‘ie voor mij prima te doen! Ik vond het een mooie film, maar we hadden wel wat meer actie verwacht.

My week in pictures 106f
En maandagochtend alweer vroeg aan de slag bij #workmode. Er was een fotoshoot op kantoor dus het was lekker druk. Rond 2 uur moest ik alweer gaan naar een event.

My week in pictures 106g
Ik ging naar het event van Pandora. Een high tea waar we de ringencollectie van het merk leerden kennen op een prachtige plek. Hier vind je mijn artikel over het event.

My week in pictures 106h
Dinsdag werkte ik veel achter mijn computer. Deze combi is zo lekker.

My week in pictures 106i
De nieuwe Drie Dwaze Dagen boekjes kwamen uit en ik zag zoveel moois. Ik heb zelfs de neiging om de Uggs te gaan kopen die afgeprijsd zijn. Someone stop me.

My week in pictures 106j
Tussen het werken door naar de stad om met Wendy foto’s te maken.

My week in pictures 106k
Ik ben weer lekker vaak gaan sporten deze week. Ik kreeg deze  top van Adidas NEO cadeau. Lekker opvallend roze, maar heel leuk! Er staat trouwens ‘Catwalk’ op.

My week in pictures 106l
En na het sporten lekker op de bank met chocolademousse en aardbeien.

My week in pictures 106m
Donderdag ging ik na een dag school/werken eten bij Vapiano met  Tedje. Een pasta met mega veel chilipeper en knoflook en daarna met 5 smintjes in onze mond richting de opening van Forever21!

My week in pictures 106n
Het was heel leuk om de winkel als een van de eersten te kunnen zien. Eindelijk hebben we een Forever21 in Rotterdam! We kregen een giftcard t.w.v. €21 om wat leuks uit te zoeken in de winkel. Ik was zo druk bezig met foto’s maken en bijkletsen met bloggers dat ik die card niet meer heb opgemaakt. Binnenkort dus even terug!

My week in pictures 106p
Wel haalde ik trouwens deze sokjes bij Forever21. Schattigste ooit!
My week in pictures 106o
Vrijdagochtend op de spinningfiets. Ik ben nog steeds in de ochtend aan het sporten maar kan er nog niet aan wennen. Nog heel even uitproberen en als het niet werkt ga ik weer gewoon terug naar ‘s avonds sporten.

My week in pictures 106r
Om 11:00u haalde Robin me op om hoepels te maken voor onze shop. Daarna in de regen de bestellingen wegbrengen. Weekend!

My week in pictures 106q
Vrijdagavond ging ik The Voice kijken en ik maakte deze mugcake van Dr. Oetker. Je doet er melk bij, een minuut in de magnetron en dan is het klaar. Ik vond het super lekker!

My week in pictures 106s
Gisterenochtend zat ik met Robin in de auto richting Amsterdam. Mijn nieuwste verslaving is yoghurt met mango en cacaonibs. Je neemt het makkelijk mee in een masonjar met deksel. Zo blijft de yoghurt koel door het glas.

My week in pictures 106t
We gingen naar het Ziggo Dome voor de Reebok One Live met Less Mills. De nieuwe sportprogramma’s werden hier gepresenteerd en we konden met alle lessen meedoen. Heel gaaf, met zoveel mensen Body Pump doen.

My week in pictures 106u
Kijk hoe sterk wij zijn 🙂 We dragen trouwens outfits van Reebok! Naast de Body Pump deden we ook mee met Body Balance.

My week in pictures 106v
En ik wilde de spinningles natuurlijk niet missen.

My week in pictures 106w‘s Avonds ging ik onverwachts uit eten en daarna in bad Scream Queens kijken. Wat een rare maar toch leuke serie. De serie was pas 45 seconden bezig en toen dacht ik al “WAT IS DIT??” hahaha. En dat heb ik tijdens de eerste twee afleveringen nog veel vaker gedacht. Wel een leuke cast met onder andere Emma Roberts, Ariana Grande en Nick Jonas.

Ik sta al klaar in mijn sportkleding om zo weer even in de gewichten te hangen. De rest van de dag ga ik foto’s maken voor mijn artikelen voor de komende week. Dan kan ik die morgen weer op kantoor bewerken en aan de slag met de artikelen. Fijne week!

37 thoughts on “My week in pictures 106”

  1. De Forever 21 ziet er heel leuk uit! Jammer dat ie in Rotterdam zit, want dat is voor mij 3 uur reizen, haha. Maar online bestellen kan altijd :). Yoghurt met mango en cacaonibs ziet er lekker uit en ook fijn dat je hem zo voor onderweg kan meenemen.

  2. wist je dat je mug cakes heel makkelijk zelf kunt maken zonder pakje?
    Gemma Steffort heeft op haar youtube kanaal een heleboel recepten hiervoor, met allerlei smaakcombinaties die dr. oetker niet heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.