My week in pictures 104

my week in pictures 104a
Zondagochtend waren Jordi en ik al vroeg op het Mud Masters terrein. Ik zag overal om me heen al grote obstakels en glijbanen.

my week in pictures 104b
Snel voor de start nog een plaktattoo op onze armen.

my week in pictures 104c
Mijn ‘ready to race – face’ 🙂

my week in pictures 104d
Foto’s van tijdens Mud Masters en mijn nagels na de run. Het was ZO leuk! Wij hebben de 6km run gedaan en dat was dus met allerlei obstakels tussendoor. Je moest rennen in de modder, over hele hoge muren heen klimmen, zwemmen in sloten en nog veel meer.

my week in pictures 104e
De modder zat echt overal (zelfs in mijn oren!) maar we hebben het gered! Ik had er wel wat moeite mee. Ik loop nooit hard en was mega verkouden, maar we hebben het vrij gemakkelijk gehaald. Het was een super leuke dag en ik kan het je zeker eens aanraden om mee te doen aan Mud Masters. Hoe lang we er precies over hebben gedaan weet ik niet. Het is trouwens niet een run die je moet doen als het jou echt om snelheid gaat, want bij de obstakels moet je soms wel even op je voorgangers wachten. Voor mij prima, want dan kon ik even op adem komen haha. Respect trouwens voor de mensen die 24 uur lang renden. Ongelofelijk!

my week in pictures 104f
Maandagochtend was ik alweer vroeg in Amsterdam. Ik had ‘s middags een afspraak dus nam bij het station alvast een OV-fiets mee. Echt fijn dat ik deze tijdens de samenwerking met NS ontdekt heb. Ook na de samenwerking gebruik ik hem nog vaak!

my week in pictures 104g
Toen ik op kantoor kwam stond Kay Nambiar daar ineens in zijn handdoekje. We hebben stiekem onder de handdoek gekeken en daar zat… jawel… nog een handdoek.

my week in pictures 104h
In de middag ging ik langs bij een PR bureau. Even bijkletsen en kijken bij de collecties van Reebok, Kikkerland en Saint Tropez.

my week in pictures 104i
Ik kreeg allemaal leuke cadeautjes mee, echt super lief.

my week in pictures 104j
Deze spulletjes van Kikkerland bijvoorbeeld, een heel leuk merk voor cadeautjes en hebbedingetjes. Het schepje is een bieropener, het koperen draad heeft lampjes en de kleine mason jars zijn een peper en zout stel.

my week in pictures 104k
En de komende tijd ga ik de Reebok Pump schoenen testen! Heel grappig, aan de zijkant zit een pompje waarmee je bepaalde delen van de schoen op kunt pompen zodat ze echt vormen naar je voet. Ik heb ze meteen de rest van de dag gedragen.

my week in pictures 104l
Nog even werken en wat yoghurt met mango eten op kantoor.

my week in pictures 104m
En ‘s avonds door naar de universiteit in Rotterdam. Er was een bijeenkomst van het Platform Communicatie Rotterdam waar de scriptieprijs werd uitgereikt en ik was als gast aanwezig om mee te praten over mogelijkheden voor jonge ondernemers in Rotterdam en communicatie in Rotterdam in het algemeen.

my week in pictures 104n
Dinsdag: school. Een hoorcollege over social media monitoring, wat voor mij helaas niet echt vernieuwend was.

my week in pictures 104o
‘s Avonds keek ik Holland’s Next Top Model terug. Zo leuk dat Sonya er in zat! De rest van de avond ben ik druk bezig geweest met een deadline voor de minor.

my week in pictures 104p
Woensdag scheen de zon en was er geen wolkje aan de lucht te vinden. Ik vind de gebouwen in Rotterdam dan altijd extra mooi.

my week in pictures 104q
We hebben de afgelopen weken voor de minor in groepjes aan een opdracht voor een opdrachtgever gewerkt. Woensdag moesten we presenteren en de opdrachtgever koos ons concept als winnaar. Super leuk! Een goed begin van de minor.

my week in pictures 104r
Ik was de hele week nog een beetje ziekjes (niet zo slim van mij om mee te doen aan Mud Masters terwijl ik ziek was, maar ik kon het niet laten) en belandde donderdag weer in bed. Nog even het laatste beetje uitzieken. Oh, en die plaktattoo kreeg ik er maar niet af.

my week in pictures 104s
‘s Avonds voelde ik me weer goed genoeg om na twee weken eindelijk weer te sporten. Spinning, een beetje kracht en hoepelen. Altijd als ik mijn hoepel meeneem naar de fitness willen mensen het proberen.

my week in pictures 104u
Roze tulpen voor op mijn bureau!

my week in pictures 104v
Donderdagavond keek ik Expeditie Robinson op de bank terwijl ik mijn mailbox bijwerkte.

my week in pictures 104w
Vrijdag ging ik naar Cosmo op de zuidas in Amsterdam. Kijk wat een super mooie salon. Heel classy maar toch heel toegankelijk.

my week in pictures 104x
Ik kreeg thee met koekjes en chocolade terwijl mijn haren werden gekleurd en geknipt. Het was echt een fijne ochtend.

my week in pictures 104y
Hier een before en after! Mijn haren waren echt van die lange slierten die zo slap langs mijn gezicht hingen. Ik wilde even wat anders. Er ging een stukje af en ik heb nu laagjes zoals je rechts kunt zien. Nu moet ik nog even leren om met rollers om te gaan zodat ik dat effect thuis ook na kan maken. Ik ben er super blij mee!

my week in pictures 104za
Daarna ging ik eten bij Bagels&Beans.

my week in pictures 104z
En ik ging door naar de P.C. Hooftstraat want dat was in de buurt en ik wilde heel graag naar wat tassen kijken. Ik was hier nog nooit bij winkels naar binnen geweest dus vond het best spannend, maar uiteindelijk was het super leuk en iedereen was heel aardig en behulpzaam.

my week in pictures 104zb
Daarna weer terug in de trein naar Rotterdam. Ik schreef een blogpost.

my week in pictures 104zc
En stopte nog even in de stad om cadeautjes te halen voor Xenia.

my week in pictures 104zd
Nog een fotootje van mijn haren!

my week in pictures 104ze
‘s Avonds ging ik longboarden met Kim. Het was echt prachtig met de zonsondergang op de achtergrond. We hebben uiteindelijk wel maar heel kort geboard want de zon ging eerder onder dan we dachten.

my week in pictures 104zf
Gisterenochtend zat ik al vroeg in de trein naar Brussel met Xenia. We zijn uitgenodigd door een hotel om een weekendje langs te komen. Heel leuk! We gaan een beetje de stad bekijken en shoppen natuurlijk.

my week in pictures 104zg
De eerste winkel die we in gingen was Lush. Daar was de nieuwe collectie verkrijgbaar. Kijk hoe leuk die flamingo’s zijn!

my week in pictures 104zh
‘s Avonds gingen we sushi eten bij Ninjahouse.

my week in pictures 104zi
En daarna lekker in bad in het hotel!

Vandaag gaan we nog een dag de stad in en vanavond na het eten nemen we weer de trein naar huis. Fijne zondag!

48 thoughts on “My week in pictures 104”

 1. Tof dat je mee deed! Leuk je ervaring te lezen. Haha onder dat handdoekje kijken zou ik toch ook stiekem doen haha. Leuk dat hoepelen, ik moet het toch ook maar is weer meer gaan doen.

 2. Ah het lijkt me zo tof om mee te doen aan Mud Masters, doet me echt denken aan vroeger, lekker vies worden haha!
  En ik vind je longboard foto bij het meer echt heeeeel mooi 🙂

 3. In welke winkel was je toen je een cadeautje voor Xenia zocht? En ik heb trouwens eindelijk een hoepel! Ik vind het alleen nog best wel lastig om het onder de knie te krijgen. Heb je misschien nog tips? Want na een week kan ik nog geen drie minuten lang volhouden en valt de hoepel al snel op de grond. Ik vind het wel heel erg leuk 🙂

  1. Hee Nieke, super leuk dat je een hoepel hebt gekocht! Het is gewoon echt een kwestie van veel doen. Als je eenmaal de juiste techniek onder de knie hebt en weet hoe de hoepel op verschillende bewegingen reageert kun je straks zo lang hoepelen als je wil. Succes! Mocht het nu echt niet lukken dan kun je ons altijd mailen met een filmpje. Robin geeft les in hoelahoepen en kan dan zien wat je eventueel fout doet. En de winkel was de H&M trouwens!

   1. Bedankt voor je reactie! Ik ga wel even heel veel oefenen! Hoelang per dag moet je eigenlijk oefenen? Ik vind het in ieder geval al wel heel leuk om te doen! Ookal vonden sommige memsen het raar dat ik nu een hoepel heb en wil gaan hoepelen. Als het me na een tijdje nog steeds niet lukt stuur jk wel een filmpje! Bedankt 🙂

    1. Fijn dat je het leuk vindt! Ik kan zo niet zeggen hoe lang je per dag moet oefenen. De een pakt het sneller op dan de ander. Ik hoepel zelf 3x per week 20 minuutjes.

 4. Ahh, dat peper&zout stel is zo schattig haha. Mud masters lijkt me zo tof om te doen, maar ik heb echt de conditie van een grassprietje (wat?) en dat zal ‘m niet worden denk ik (niet eens met pauzes) :’)

 5. Respect dat je meedeed aan Mud Masters. Vind jou zo stoer! Ik vind je haar echt práchtig, net als die foto met je longboard en de zonsondergang, wauw. Heel erg veel plezier in Brussel!

 6. Wat gaaf dat je mee deed aan Mud Masters! Mij viel meteen op dat je benen op die foto’s echt zó gespierd zijn, ik ben jaloers.
  Die foto van het longboarden met Kim vind ik trouwens echt prachtig.

 7. Ik vind het zo stoer dat je mee deed aan mudmasters! De foto’s zien er echt heel tof uit en je nieuwe kapsel is echt zo mooi geworden. Super fijn dat je er lekker verwend werd met koekjes

 8. My god hoe krijg jij het toch altijd voor elkaar ZOVEEL dingen in één week te proppen. En dan ook nog schooldeadlines. Ik zou helemaal de pan uit gestresst zijn :D. Maar superleuke foto’s weer!

 9. Zo stoer dat je meegedaan hebt met Mud Masters! Lijkt me tof om ook eens te doen (al is modder toch niet echt iets voor mij, haha).. Veel plezier nog in Brussel! <3

 10. Heerlijk hé, lekker naar de kapper, ontspannen en daarna bij Bagels en Beans 🙂 Ik kan daar ook zo van genieten hoor! Maar dan ga ik meestal een tosti eten, in plaats van een bagel.
  Je haar zit gaaf! Leuk die laagjes 🙂

 11. Wat heb je een mooie week gehad, het was immers ook erg lekker weer!
  en die sjaal van de H&M, bedankt voor de tip, aankomende week ga ik ook eventjes langs.
  Hoeveel kost het om met de trein naar Brussel te gaan? Volgensmij is het echt een mooie stad

 12. Altijd leuk om te zien wat je doet met je week!
  Klinkt gek maar ik vind dit echt de leukste artikelen omdat je t gevoel krijgt dat je een kijkje hebt in de foto’s van de telefoon van een vriendin 🙂

 13. Super leuke foto’s weer! Ik ben nu naar studies aan het kijken, ik ga aanstaande zaterdag daarom ook naar de opendag van de Erasmusuniverstiteit, ik vroeg me daarom af welke studie jij ook al weer deed?

  1. Hee Emma! Ik studeer niet aan de universiteit maar aan de Hogeschool op de locatie Wijnhaven. Ik studeer hier Communicatie en heb voor de hogeschool in plaats van de uni gekozen omdat ik de boeken een beetje zat was na al die jaren. Ik wilde meer praktijk doen. Mocht je je ook zo voelen dan zou ik zeker ook even op de hogeschool langsgaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.