My week in pictures 103

My week in pictures 103a
Zondag was het dan eindelijk tijd voor de car free sunday in Brussel. Deze outfit en een tas met mijn camera, broodjes en chocomel en ik was klaar voor vertrek.

My week in pictures 103b
Ik ging samen met Niels (de vriend van mijn huisgenootje) en zijn vriend Jason. Dat paste precies zo met z’n drieën en de boards er bij.

My week in pictures 103c
Ik had een tijdje geleden een hele lading spongebobsokken besteld op Ebay en die kwamen nu dan eindelijk van pas!

My week in pictures 103d
We moesten de auto aan de rand van Brussel parkeren en konden vervolgens gratis met het openbaar vervoer de stad in. Het was zo fijn, rijden over hele zachte wegen zonder te hoeven opletten voor veel auto’s. Er reden alleen wel nog bussen en taxi’s dus een beetje opletten was wel nodig.

My week in pictures 103r
Ultimate happy face 🙂

My week in pictures 103e
Lege pleintjes om het dancen op te oefenen.

My week in pictures 103f
Ik vond Brussel echt een mooie stad, ook al heb ik uiteindelijk nog niet super veel van de stad gezien. Maar dat is niet erg want komend weekend ga ik er weer naartoe samen met Xenia om te shoppen dus dan kan ik alles zien wat ik gemist heb.

My week in pictures 103i
De hele dag zagen we overal wafeltenten maar toen we eindelijk zin hadden in een wafel was er natuurlijk nergens een te bekennen. Na een hele tijd zoeken had ik eindelijk mijn wafel met aardbeien, banaan en chocolade.

My week in pictures 103k
Met Niels en Jason! De planken die de jongens vast hebben zijn zelf gemaakt door Niels. Ik heb er ook even op gereden en die planken zijn ook echt super mooi en fijn.

My week in pictures 103j
In de terugweg naar huis viel ik de hele tijd bijna in slaap terwijl ik naar dit prachtige uitzicht keek.

My week in pictures 103l
Ik had zondagavond al zo’n vermoeden dat ik de volgende dag ziek zou zijn en ja hoor.. maandag lag ik mega ziek in bed. Na wat uitslapen ging ik heel mijn kamer poetsen en alles wassen, gewoon voor het idee dat even alle bacteriën weg zijn.

My week in pictures 103m
Jessie was ook ziek dus ze maakte lekkere kippensoep voor ons twee.

My week in pictures 103n
Uiteindelijk ben ik vier dagen ziek geweest. Wat ik heb gedaan? Vooral veel Marktplaatspakketjes ingepakt, geslapen en hoelahoeps gemaakt.

My week in pictures 103o
En ik ben alleen maar de deur uit geweest om pakketjes te verzenden en dit soort dingen te halen. Griep, koorts en verkoudheid tegelijkertijd…

My week in pictures 103q
Een mega gezonde schaal voor extra veel vitamines.

My week in pictures 103s
Deze week kreeg ik dit prachtige horloge van Cluse cadeau!

My week in pictures 103t
Donderdagavond was ik nog niet helemaal fit maar ik ging toch maar richting Amsterdam want ik had twee diners die ik echt niet wilde missen. De eerste was bij #workmode. Daar was eerst een diner en daarna een feestje als soort van lancering van het kantoor. Super gezellig met alle meiden bij elkaar!

My week in pictures 103u
We aten allerlei gezonde en lekkere dingen.

My week in pictures 103v
De tafel en het overheerlijke nagerecht! Het was super gezellig en we kregen ook nog allemaal hele leuke cadeautjes mee naar huis. Na het diner was er dus nog een feestje voor een groter aantal gasten maar daar kon ik helaas niet bij zijn omdat ik door moest naar het volgende diner. Gelukkig sloten de diners goed op elkaar aan want ik wilde/kon ze beide echt niet missen.

My week in pictures 103w
Snel over de grachten racen naar de volgende locatie.

My week in pictures 103x
Het tweede diner was in het Hoxton Hotel. Een super mooi hotel aan de Herengracht.
My week in pictures 103z
De gedekte tafel.

My week in pictures 103za
Het tweede diner was met Blogtoday, het bloggersagency waar ik bij ben aangesloten en waar ik ook als freelancer voor werk. We gingen met een aantal bloggers eten.

My week in pictures 103zb
Zalm met zeekraal, super lekker. Aan het einde van de avond zat ik wel echt vol. Ondanks het beetje ziek zijn toch een hele leuke avond gehad!

My week in pictures 103zd
Vrijdag begon ik de dag weer in de hoepelshop. ‘s Middags reden we met een auto vol bestellingen richting PostNL.

My week in pictures 103ze
Mijn outfit van vrijdag: heel comfortabel.

My week in pictures 103zf
Dit horloge van Renard had ik cadeau gekregen bij het #workmode diner. Je ziet het niet zo goed op de foto maar hij is roségoud, heel mooi!

My week in pictures 103zg
‘s Middags ging ik met de trein naar Valkenswaard, naar mijn ouders. En gezellig knuffelen met Daantje natuurlijk! Volgens mij was dit de langste tijd dat ik niet meer thuis was geweest. Zo druk geweest de afgelopen weekenden.. Fijn om weer even met mama te knuffelen.

My week in pictures 103zh
Laat op de avond reed ik naar Den Bosch toe om met Stefano af te spreken. Hij had getraind en moest daarna nog avondeten, dus om half 11 liepen we nog een restaurant binnen. Ik had al gegeten in Valkenswaard en ging daarom even voor wat groenten met dip.

My week in pictures 103zi
Dit was ons nagerecht. ZO lekker. Dit was voor twee personen trouwens he, ik heb het niet allemaal in mijn eentje opgegeten 🙂 We konden niet kiezen tussen alle nagerechten dus ze hadden een mix voor ons gemaakt: tiramisu, chocolademousse, brownies, frambozenijs…

My week in pictures 103 z p
En dit was gisteren, met Jordi in de auto! We reden vanaf Eindhoven richting Walibi in Biddinghuizen. Gisteren gingen we met wat bloggers naar Walibi, in de nacht verbleven we in een huisje en vandaag gaan we meedoen aan Mudmasters.

My week in pictures 103zl
In Walibi met een groep fitgirls! We zijn met verschillende bloggers/Instagrammers bij Walibi en morgen doen we allemaal mee aan Mudmasters dus dat is super leuk. Deze meiden schrijven onder andere voor Fitdutchies en Fitgirls en hebben allemaal een Instagram account waarop ze veel dingen over gezond eten en sporten posten. Leuk om deze meiden eens te leren kennen!

My week in pictures 103zm
‘s Avonds gingen we nog met de groep Elburg in om wat te gaan eten. Een super schattig en gezellig dorpje en we hebben heerlijk gegeten.

Vandaag is dus de dag dat ik aan Mudmasters mee ga doen. Ik voel me nog niet helemaal top dus ik weet niet of het heel slim is om dan de modder en de kou in te gaan, maar nu ik er toch ben wil ik ook gewoon meedoen eigenlijk. Ik doe het gewoon en kijk even hoe het gaat. Ik krijg een GoPro om waarmee mijn route wordt afgelegd, dus als ik met het materiaal een leuk filmpje kan maken zal ik dat zeker doen.Wij doen de route van 6km, dus 6km door de modder rennen met een hele hoop obstakels. Ik heb er super veel zin in maar zie eerlijk gezegd wel een beetje op tegen die mega hoge wand waar je overheen moet klimmen 🙂 Ik moet nu richting de baan. Fijne dag!

33 thoughts on “My week in pictures 103”

  1. Oeh, wat een heerlijke dinertjes allemaal zeg! Ziet er goed, en vooral ook heel gezellig uit. Fijn dat je je toen alweer goed genoeg voelde om erheen te gaan. En nu nog de mudmasters: zet ‘m op! Ik hoop dat je je goed genoeg voelt, maar anders: maak jezelf niet nog zieker… 🙂

  2. Wat ziet het er allemaal gezellig uit met al je diners. Super veel succes met Mudmasters, ik ben heel benieuwd naar je ervaringen. Hopelijk voel je je snel weer helemaal fit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.