My week in pictures 100 (!)

My week in pictures 100a
Zondagochtend was ik al vroeg in de weer met gewichten! Niet met deze zware hoor, ik ging voor de 8 kilo’s 🙂

My week in pictures 100b
Die middag sprak ik met een vriendin af en ‘s avonds ging ik op mijn favoriete plek in huis brainstormen voor artikelen en een tijdschrift lezen. Ik heb sinds kort een abonnement op Grazia trouwens, op dit moment mijn favoriete tijdschrift.

My week in pictures 100c
Op maandagochtend ging ik weer naar mijn werkplek in Amsterdam. Ik nam vers geperste jus en een wrap met ei, avocado, tomaten en sla mee.

My week in pictures 100e
‘s Middags ging ik voor het eerst gebruik maken van een ov-fiets. Tijd om eens wat andere winkeltjes in Amsterdam te ontdekken in plaats van altijd maar de Kalverstraat.

My week in pictures 100d
Ik ging onder andere naar ANNA+NINA waar ze deze super leuke olijfolie in parfumflessen verkopen.

My week in pictures 100f
Nadat ik wat winkels had bezocht ging ik nog even wat verder werken. En bij #workmode waren ze lekker aan het hoepelen tussen het werken door! Ik heb daar een hoepel neergezet zodat de meiden kunnen oefenen.

My week in pictures 100g
Daarna snel naar huis en eten want ik ging met Jessie Holland’s Next Top Model kijken. Lekker op de bank met dekens, want het was herfstachtig weer.

My week in pictures 100h
Dinsdag zaten we om 9 uur alweer in de ‘hoepelfabriek’. Ik vind deze hoepels mooi zo bij elkaar!

My week in pictures 100j
‘s Avonds werkte ik aan mijn blog en ik werkte aan een freelance opdracht. Ik wilde een fijne geurkaars aandoen en toen ik de lucifer langs het doosje streek, brak hij door midden en viel het brandende stuk op mijn toetsenbord. Je snapt denk ik wel dat dat een seconde van volledige paniek was, haha 🙂 En ik had er ook nog bijna uit reflex een glas water overheen gegooid.

My week in pictures 100k
Woensdag was het tijd voor de kick-off van mijn minor! Ik droeg mijn nieuwe lievelingsshirt. Deze heb ik afgelopen zondag bij Mango gekocht.

My week in pictures 100l
Nou, daar gaan we dan! Jessie maakte vroeg in de ochtend nog wat leuke foto’s van me voor het blogbericht over de chick longboard day! Kom je ook?

My week in pictures 100m
Tijd voor de minor! Ik heb me ingeschreven voor “From branding to friending” en deze minor is gewoon bij mij op school in Rotterdam. We hebben de intro gehad en ik heb weer geluk: geen aanwezigheidsplicht bij de colleges, 1 tentamen over powerpointsheets, we moeten 3 boeken lezen die super leuk en interessant zijn en onze opdrachtgever is een biermerk. Het is dus leuk en interessant én ik kan het goed combineren met m’n drukke leven naast school. Score!

My week in pictures 100n
Na school ging ik weer door naar #workmode. Eerst op de foto want ik werd door een van de meiden geïnterviewd en daarna weer de stad in om leuke winkels te ontdekken.

My week in pictures 100na
Lekker in het zonnetje op de ov-fiets! Je betaalt hiervoor trouwens maar €3,15 voor 24 uur, dus zeker een aanrader.

My week in pictures 100o
Ik ging langs bij Sukha op de Haarlemmerstraat. Als ik later kinderen krijg dan krijgen ze ook zo’n hut. Zo schattig!

My week in pictures 100p
En even met Cylia langs Stach. Hier hebben ze veel gezonde dingen en de inrichting is super leuk.

My week in pictures 100q
Daarna weer verder op m’n ov fiets door Amsterdam. Verdwalen is helemaal niet erg met al die mooie panden en bloemen.

My week in pictures 100s
Mijn inmiddels ex-roomie Monica kwam deze week voor het laatst langs om nog wat spullen op te halen. Doei lieve Mo, bedankt voor de gezelligheid de afgelopen jaren en tot snel <3

My week in pictures 100r
‘s Avonds ging ik in bad met de Dragon’s Egg van Lush en ik keek weer eens een aflevering van Desperate Housewives.

My week in pictures 100t
Donderdagavond ging ik met Jessie en met mijn nieuwe huisgenootje Laura gezellig bij Happy Italy eten. Ik ging voor een pasta met roomsaus, garnalen en champignons.

My week in pictures 100u
Ahh hoe leuk zijn mijn nieuwe schoenen van K-Swiss? Ik vond ze met €25 korting bij Dress-for-less en nu ik de link opzoek zie ik dat ze nu zelfs met 50% korting te koop zijn. Je vindt ze hier.

My week in pictures 100v
Donderdagavond na het eten met mijn huisgenootjes ging ik lekker op de bank Expeditie Robinson kijken. Ik heb het nog nooit eerder gevolgd maar nu Teske er in zit ga ik het zeker eens volgen!

My week in pictures 100w
Vrijdagochtend ging ik al vroeg naar de Appie voor boodschappen. Een lange dag filmen voor de boeg.

My week in pictures 100za
We hebben eindelijk een fijne en lichte plek gevonden om te filmen. Eerst even de kamer verbouwen.

My week in pictures 100x
En daarna de lege ruimte wat opvrolijken met leuke spulletjes.

My week in pictures 100y
En toen was het showtime! We hebben weer lekker veel video’s opgenomen en gaan binnenkort nog een keer terug voor meer opnames.

My week in pictures 100z
En weer een wrap! Die heb ik veel gegeten deze week omdat het zo gemakkelijk is. Dit keer met ei, avocado, sla en zalm.

My week in pictures 100zb
Ik vind Robin’s palmboombroek van H&M Divided zo leuk! Ik wil hem ook graag maar zag dat ‘ie niet meer te koop is in de winkel en online. Iemand die hem toevallig heeft (maat S) en hem aan me wil verkopen? Dan hoor ik het graag!

My week in pictures 100zc
Na de opnames moesten we natuurlijk weer alles netjes terug zetten. Die bank en koelkast zijn echt perfect.

My week in pictures 100zd
Robin kan werkelijk álles met een hoepel. Ze was om haar voet aan het hoepelen en ik vroeg voor de grap of ze er nog even sit-ups bij kon doen… nou, dat deed ze!

My week in pictures 100zf
Vrijdagavond ging ik in de trein meteen een boek voor mijn minor lezen. De eerste die ik lees is #Fail, omgaan met kritiek op internet. Dat zijn nog eens leuke boeken om te lezen voor je studie.

My week in pictures 100ze
Ik ging bijkletsen bij een vriend en kreeg wijn in een colaglas 🙂

My week in pictures 100zg
Gisteren heb ik de hele dag aan freelance opdrachten en samenwerkingen voor mijn blog gewerkt. Na een hele dag achter de computer had ik ineens mega veel zin in donuts dus die ging ik halen.

My week in pictures 100zh
Onderweg stopte ik nog even bij een stoffen winkel. Bij Schröder in Rotterdam hebben ze allemaal van dit soort leuke stofjes.

My week in pictures 100zi
En thuis weer doorwerken! De rest van de avond heb ik nog achter mijn computer gezeten. Even hard doorwerken zodat ik vandaag een beetje rustig aan kan doen. Vandaag start ik de dag met een Hoop&Juice. Robin geeft hoepelles aan een groepje meiden en Lindsey maakt gezonde sapjes. Wat ik daarna precies ga doen weet ik nog niet.

My week in pictures nummer 100 alweer trouwens! Dat betekent dat ik dit alweer bijna twee jaar lang iedere zondag doe. Ik heb de eerste My week in pictures eens opgezocht. Mocht je het leuk vinden om die terug te lezen dan kan je hem hier vinden. Helaas doet een aantal fotootjes het niet meer, maar in ieder geval wel leuk om terug te zien. En wat waren mijn weken toen leeg!!

51 thoughts on “My week in pictures 100 (!)”

  1. Aaah mijn favoriete donutwinkel :D. En je minor lijkt me echt tof! Toen ik 6 jaar geleden een minor koos was het allemaal nog niet zo gericht op de online wereld, super jammer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.