MTV EMA! (+ Kenza ontmoeten)

jennie-from-the-blog-mtv-ema-4

jennie-from-the-blog-mtv-ema-7

jennie-from-the-blog-mtv-ema-6

jennie-from-the-blog-mtv-ema-2

jennie-from-the-blog-mtv-ema-3

jennie-from-the-blog-mtv-ema-5

jennie-from-the-blog-mtv-ema-1

Ik ben net thuis van echt een ongelofelijk leuke dag en avond! Ik lig nu echt helemaal blij in mijn bed deze blogpost te maken. In de middag ging ik met mijn glitterjurk aan richting de stad om mijn haren te laten doen bij Rob Peetoom op de Meent. Wat een mooie salon is dat! Mijn haren werden eerst geprept en daarna heel mooi gekruld. Daarna ging ik naar MAC voor mijn make-up en voor ik het wist was het alweer tijd om naar Ahoy te gaan voor de EMA’s. We zaten in het VIP vak waar we ook eten en drinken kregen en er was een wifi-ruimte om live te kunnen Snapchatten (of Insta-story’en in mijn geval).

En net voordat de show begon… zag ik ineens Kenza een paar stoelen verder zitten! Eindelijk was het moment daar, na al die jaren dat ik haar blog volg. Ik ging super zenuwachtig naar haar toe maar dat was nergens voor nodig want ze was zo lief! Ze gaf me een knuffel, ze vertelde me over hoe het was op de rode loper en ik vroeg nog naar haar nieuwe appartement. Toen ik op het einde vroeg om een foto was mijn arm nog helemaal aan het trillen hahaha. Ze was echt heel lief en leuk (en zo ongelofelijk mooi) en na wat foto’s en een Instastory samen ging ik terug naar mijn plek omdat de show ging beginnen.

Tijdens de show keek ik mijn ogen uit. De ene na de andere grote artiest kwam op het podium tevoorschijn. O.a. Bruno Mars, Shawn Mendes, DNCE, Kings Of Leon, Lukas Graham, Green Day en Zara Larsson stonden voor onze neus op te treden. De zaal was niet enorm groot dus je kon alles heel goed zien, echt fijn. De decors waren ook echt indrukwekkend en alles was super goed in elkaar gezet en verzorgd. Green Day sloot af met American Idiot (jeugdherinneringen) wat echt top was. Daarna mochten we nog naar een afterparty waar we stonden te dansen tussen allerlei pers en artiesten.

De jurk die ik droeg is van Motel en bestelde ik bij Asos (hier is een linkje naar de jurk). Hij heeft hele mooie roségouden pailletten en een open rug. Echt de ideale EMA jurk en ik ga hem denk ik tijdens oud & nieuw nog een keer aandoen. Hij is ook in het blauw en in het zwart verkrijgbaar trouwens!

Ik ga nu mijn laptop dichtklappen en slapen. Ik zit nog vol enthousiasme over vanavond dus ben benieuwd of ik een beetje in slaap kan vallen. Morgen kan ik lekker uitslapen gelukkig. Een dikke dankjewel aan MTV voor deze mooie week en aan Rob Peetoom en MAC voor mijn look van vanavond!

23 thoughts on “MTV EMA! (+ Kenza ontmoeten)”

  1. Wat een leuke foto’s en het klinkt ook als een hele leuke avond! Toen ik je snap zag met Kenza werd ik echt zo blij voor je, haha. Ze leek me inderdaad al superlief, fijn dat dat ook echt zo is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.