MIJN ZOMERJURKJE VAN MANGO


 Dit is een outfit van een aantal dagen geleden in Nederland. Ik droeg voor het eerst mijn nieuwe Mango jurkje! Ik heb deze ongeveer twee maanden geleden gekocht en ik had hem nog nooit aangehad.. lekker slim! Omdat ik wat tijd in te halen heb met deze jurk heb ik hem/haar dus gauw ingepakt in mijn koffer naar Turkije en ik zal er hier een hoop plezier van hebben 🙂 Dit is overigens ook de eerste keer dat ik twee wat drukkere prints met elkaar combineer: de print van de jurk en de leopard print van de sandaaltjes. Hoe vind je het? Let me know!

JurkjeMango
SandaaltjesBristol
TasZara

HorlogeFashionine.nl

Jennie from the Blog is on Facebook, Twitter, Bloglovin and Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.