MIJN POLAROID CAMERA DOET HET!


HIJ DOET HET!!!! Twee jaar geleden kreeg ik deze polaroid spirit camera van mijn zus voor mijn verjaardag. Ik kocht een pakketje met films maar ze mislukten allemaal. De polaroid kwam er uit als een groot donkerblauw vlak en dat bleef ook zo, hoe lang ik ook wachtte en wat ik ook deed (wapperen, in zonlicht houden, in het donker leggen). Een jaar later kreeg ik van mijn zus een pakketje films om het nog eens te proberen maar weer mocht het maar niet lukken..

Afgelopen vrijdag werd ik wakker en het eerste wat ik dacht was; “hé ik heb nog films in mijn polaroid zitten!”. Geen idee waarom ik dat nu juist op dat moment dacht maar ik sprong op uit bed en ik pakte de camera. Ik maakte drie foto’s en ik legde ze op mijn kast neer vol in het zonlicht. Weer blauw… Maar toen ik na 10 minuutjes langs mijn kast liep zag ik ineens dat het veranderd was! Langzaam aan begon het blauwe weg te gaan en er kwamen drie foto’s tevoorschijn. Na drie kwartier waren ze helemaal klaar met ontwikkelen. Ik was zo ongelofelijk blij, hij doet het!

Nu ben ik dus van plan om mijn polaroidcamera vaker te gebruiken maar ik zit nog met een probleempje. Waar ga ik de films vandaan halen? Ik ken alleen The Impossible Project en daar betaal je inclusief verzendkosten €29,50 voor een film met 8 foto’s.. Als je tips hebt voor goedkopere films dan hoor ik het natuurlijk graag! Fotografeer jij ook wel eens met een polaroid? Dan zijn tips over het fotograferen zelf natuurlijk ook welkom. Ik hoor graag van je hoe jij je foto’s maakt. Waar laat jij de foto’s ontwikkelen? In het licht of in het donker?

Jennie from the Blog is on Facebook, Twitter, Bloglovin and Instagram

One thought on “MIJN POLAROID CAMERA DOET HET!”

  1. Nou ik heb een polaroid snaptouch. En hij doet het niet! Hij kan geen foto’s Maken en gaat überhaupt niet meer aan! Wat moet ik nu doen? (Ps ik hoef hem ook niet meer maar voor €200,- euro vind ik het best zonde om weg te doen?!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.