MIJN OUTFIT VAN GISTEREN

Eindelijk weer een outfitpost! Ik ging gisteren naar het Amsterdamse Marionettentheater om een kijkje te nemen bij de nieuwe collectie van River Island. Het was een ontzettend leuk event waar ik natuurlijk weer foto’s heb gemaakt voor jullie. Die krijgen jullie nog te zien in een post. Gisteren was denk ik de laatste dag dat ik een korte broek aan kon dit jaar.. stom! Ik kon gelukkig nog wel even mijn bruine benen showen. Nou ja, de voorkant dan want de achterkant van mijn benen zijn nog gewoon wit. De voorkant van mijn benen waren super erg verbrand in Turkije en toen heb ik me maar voorgenomen om me de hele vakantie niet om te draaien, want dan zou de achterkant van mijn benen waarschijnlijk ook nog eens verbranden.. en daar had ik geen zin in!

Blouse H&M
TopBrandy Melville
Shorts Levi’s
Tas Primark
Schoenen Converse via Spartoo schoenen
HorlogeFashionine.nl 

Jennie from the Blog is on Facebook, Twitter, Bloglovin and Instagram

3 thoughts on “MIJN OUTFIT VAN GISTEREN”

  1. I have found the best kept secret in internet visitors and I want to share it with you. Everyone thinks the best website visitors comes from search engines but the real quality traffic comes from paid traffic. The guys that I know that make the high 6 and 7 figures all buy their traffic. Go here to see the offer they shared with me: http://gmbal.com/149o

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.