MIJN NIEUWE LIEVELINGSBLOUSE


Deze outfit droeg ik naar de bloggers lunch van Omybag (waar ik gisteren over schreef). Ik heb al een paar keer gehad dat het in Rotterdam lekker weer was en dat ik dan de trein uit stapte in Amsterdam, waar het ineens een stuk minder goed weer was. En daar liep ik dan door de stad met veel te zomerse kleding aan.. en starende mensen. Daarom heb ik me voortaan voorgenomen om goed voorbereid op pad te gaan als ik een evenement heb in Amsterdam. Ik droeg daarom deze blouse die er niet te bloot uit ziet, maar die wel lekker luchtig en losjes is. Deze blouse is echt een van mijn favoriete aankopen van de afgelopen tijd. Vandaag ben ik lekker gaan zwemmen bij het zwembad in Valkenswaard en over een uurtje vertrek ik weer naar mijn huisje in Rotterdam. Morgen heb ik namelijk een afspraak voor het design van mijn nieuwe website. Als alles goed verloopt gaat mijn website over een maandje verhuizen!

BlouseH&M
ShortsLevi’s
TasZARA
HorlogeFashionine.nl
SchoenenConverse via Spartoo schoenen

Jennie from the Blog is on Facebook, Twitter, Bloglovin and Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.