MIJN NIEUWE KETTINGEN VAN BOBINI

Hierboven zie je mijn nieuwe kettingen van de webshop Bobini.nu, gaaf he? De webshop is toevallig van een meisje dat uit hetzelfde dorpje komt als waar ik heb gewoond. Het leuke aan de webshop vind ik dat het gecombineerd is met een blog, dus je kunt volgen hoe Nicole op pad gaat om de sieraden voor haar collectie te verzamelen. Ik was al een tijdje op zoek naar een ketting met quartz (de rechtse ketting) maar overal vond ik ze te duur of dan was de ketting zilver. Ik kon nergens een betaalbare gouden versie vinden maar nu heb ik hem dus gevonden! Verder zag ik nog heel veel leuke kettingen op de website, zoals infinity kettingen en andere kettingen met hele mooie stenen en hangertjes. Ik heb de hele webshop doorgespit en uiteindelijk heb ik de ketting links er ook nog bij gekozen. Ik vind hem zo leuk vanwege het steentje. Het is een simpele ketting die je overal bij kan dragen en ook deze vind ik erg leuk voor bij mijn bikini op het strand. Ik ontving de sieraden in een hele leuke verpakking, Nicole had ze namelijk ingepakt in een landkaart, zo leuk!

Kende jij de webshop al? En wat vind je van mijn nieuwe kettingen? Let me know! 🙂

Jennie from the Blog is on Facebook, Twitter, Bloglovin and Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.