MIJN NIEUWE ITEMS VAN FASHIONINE.NL

Eindelijk heb ik een rosé-gouden horloge! Ik draag nu al bijna twee jaar lang iedere dag mijn gouden horloge en ik wilde graag weer eens wat anders. Ik had mijn ogen al een tijdje op een rosé-kleurige van Michael Kors gericht, maar dat was me toch een beetje te duur. Ik vond deze betaalbare versie op Fashionine.nl en maandag kreeg ik hem binnen. Ik heb hem inmiddels al twee dagen om mijn pols zitten en ik ben er super tevreden mee! Hij is lekker licht, heeft een fijne sluiting en het is net weer wat anders dan het normale gouden waar iedereen al wel aan gewend was bij mij. Toen ik op de site rond aan het kijken was zag ik dat er ook van die schattige, subtiele armbandjes verkocht worden. Ik besloot er eentje bij te bestellen: een roodachtig bandje met een hartje er aan. Ik ga meerdere van dit soort kleine armbandjes verzamelen zodat ik er lekker veel mee kan combineren deze zomer. De kleine bandjes staan ook erg leuk bij het horloge en ik heb de twee items daarom de afgelopen dagen beide aan dezelfde pols gedragen.

Je vindt het horloge hier en de collectie kleine armbandjes hier, en ik heb nog wat leuks voor jullie: met de code JENNIE ontvang je 10 procent korting op alle horloges. Dus voor het horloge dat ik heb betaal je na gebruik van de code maar €23,40! Mooie deal toch?

Jennie from the Blog is on Facebook, Twitter, Bloglovin and Instagram

One thought on “MIJN NIEUWE ITEMS VAN FASHIONINE.NL”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.