MIJN NIEUWE EN OUDE BIKINI

 

De heetste dag van dit jaar!! Ik ga dadelijk met mijn huisgenootje Puck naar de Kralingse Plas in Rotterdam om lekker te zonnen, te zwemmen en te watertennissen. Heet dat zo? Met twee plankjes en zo’n klein balletje? Ik doe mijn blauwe bikini met aztec broekje aan. Het bovenstukje daarvan is van de ZARA en het broekje van Pimkie, maar beide al wel van twee jaar terug. De linker bikini is nieuw! Nelly had laatst een actie waarbij heel veel bikini’s afgeprijsd waren naar 12,95€ dus toen had ik deze besteld. Op de foto lijkt hij erg roze maar in het echt is hij meer oranje-achtig. Deze bikini ga ik dragen wanneer ik wat bruiner ben! Nu ga ik gauw richting de Kralingse Plas want ik houd het niet meer uit in mijn huisje, veel te heet! Fijne dag vandaag 🙂
De winnares van het roségouden horloge van Fashionine.nl is Annefleur! Gefeliciteerd! Je hebt een mailtje van mij ontvangen.
  
Jennie from the Blog is on Facebook, Twitter, Bloglovin and Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.