Mijn nieuwe armbandje van Clickson


Dit armbandje kwam vorige week binnen. Leuk is ‘ie he? Ik heb de kleur van het armbandje en de knopjes die er op zitten zelf gekozen. Ik kende het systeem al wel maar ik had het zelf nog nooit geprobeerd, totdat webshop Clickson vroeg of ik misschien een keertje zelf zo’n armbandje wilde maken. Ik heb de hele webshop doorgebladerd -vol met héél veel verschillende kleuren armbandjes en verschillende soorten clicks- en dit is het resultaat!


Het idee van de Clickson armband is dat je heel gemakkelijk een armband kunt maken die precies bij je past. Je kunt namelijk zelf de kleur van het armbandje kiezen en er zijn heel veel verschillende clicks die je er op kunt zetten. Hiermee kun je leuke combinaties maken en als je wat meer clicks hebt kun je iedere keer weer een ‘nieuwe’ armband maken. Ik vind het leuk!! Naast de armbandjes zijn er ook ringen, tassen, riemen, telefoonhoesjes en sleutelhangers verkrijgbaar waar je de clicks op kunt zetten.


Zo zien alle items er los uit. Het armbandje heeft twee drukknopjes als sluiting dus je kunt gemakkelijk zelf de maat bepalen. En de Clicks, die kun je er makkelijk in en uit klikken. Ze zitten trouwens wel gewoon stevig vast. Het is dus niet zo dat je een Click kwijt kunt raken als je ergens tegen aan stoot of over straat loopt 🙂


Ik heb voor deze oranje-achtige kleur gekozen omdat die kleur mooi past bij het roségouden horloge dat ik vaak (eigenlijk bijna iedere dag) draag. Op deze manier kan ik hem makkelijk combineren. Ik kan de armband tegelijkertijd met mijn horloge dragen, beide aan dezelfde pols of een item aan iedere kant. Er zijn nog heel veel andere kleuren armbandjes beschikbaar zodat jij zelf kunt kiezen welke kleur het beste bij jou en jouw huidige sieradencollectie past 🙂


De prijzen van het armbandje vallen reuze mee! De armbandjes zijn te koop vanaf €6,75 en de losse Clicks kosten €3,60. De armband die je hierboven ziet met drie clicks er op kost dus in totaal €17,55. Mocht je het lastig vinden om zelf een goede combinatie te maken, dan heeft Clickson daarvoor ook een oplossing. Je kunt namelijk ook armbandjes bestellen die zij al voor je hebben samengesteld. Die armbandjes kun je hier vinden. Hier vind je linkjes naar het armbandje en de Clicks die ik gekozen heb:

Oranje armbandje €6,75
Wit glanzende Click €3,60
Oranje Click met steentjes €3,60
Witte Click met steentjes €3,60
Click met zilveren muntje €3,60

De komende tijd zal ik in outfitposts laten zien hoe ik mijn Clickson-armband combineer. Ik heb de armband voor de foto’s op mijn fluffy dekentje gelegd en dat vind ik er wel heel leuk uit zien. Ik heb een trui van dezelfde stof dus ik denk dat ik hem sowieso daarmee ga combineren! Hoe zou jij hem combineren? Let me know!

– Dit is een advertorial –

46 thoughts on “Mijn nieuwe armbandje van Clickson”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.