Mijn goede voornemens en ideeën voor 2015

Goede voornemens. Volgens mij heb ik daar nooit echt aan gedaan. Ten minste, ik kan het me niet meer herinneren. Voor dit jaar ga ik het wel eens proberen want ik merk dat ik eerder geneigd ben om dingen uit te voeren als ik het opschrijf op mijn blog. Net als met het sporten bijvoorbeeld. Ik merk dat ik mezelf motiveer als ik weer updates plaats en recepten deel. Hopelijk komen alle onderstaande dingen dit jaar uit. Ik ga er in ieder geval mijn best voor doen! Aan het begin van 2016 ga ik dan terugblikken om te kijken of het gelukt is.

roomtour jennie 1Vaker mijn kamer opruimen
Mijn kamer is echt 9 van de 10 keer een grote rotzooi. Kleding zwerft overal rond, ik laat afwas een paar dagen staan, mijn bed is nooit opgemaakt en mijn eettafel ligt altijd zo vol dat ik altijd bij een huisgenootje moet zitten. Ik wil dat gaan veranderen want ik merk dat het me afleid. Vooral als ik strak weer veel thuis ga werken is het fijn om een opgeruimde omgeving te hebben. Ik wil me daarom voornemen om ervoor te zorgen dat mijn kamer iedere zondagavond is opgeruimd zodat ik op de maandag weer in een nette ruimte aan het werk kan.

Lange longboardtocht maken
Ik heb het afgelopen anderhalf jaar veel gelongboard en ik denk dat ik er wel klaar voor ben om een lange tocht te maken. Ik wil dit dan samen met een of meer mensen gaan doen. Of dat een tocht door Nederland wordt of het buitenland weet ik nog niet. Het lijkt me echt heel gaaf, lekker lang onderweg zijn en mooie plekken zien. Als iemand tips heeft voor een leuke lange route dan hoor ik het graag!

jenselter_pamelarf
Jen(nie) Selter worden

Nou, mijn voornaam heb ik al mee. Nu mijn billen nog. Het afgelopen jaar heb ik me zo fijn gevoeld. Ik voelde me gezond, had een fijn ritme en werd trots op mijn lichaam. De laatste drie maanden van 2014 heb ik helaas niet verder kunnen gaan met het vele sporten in verband met mijn stage. Ik deed het rustig aan met sporten en ging daardoor ook steeds minder gezond eten. Ik merk dat ik me daardoor minder opgewekt en een beetje minder happy ben gaan voelen en dat vind ik jammer. Gelukkig heb ik vanaf nu weer alle tijd om me er vol op mee bezig te houden. Ik begrijp nu wel heel goed hoe mensen die er echt geen tijd voor hebben doordat ze veel moeten werken zich voelen. Vanaf februari wil ik waarschijnlijk het trainingsschema van Kayla Itsines gaan volgen. Eerst nog even een maandje inkomen en dan weer aan de bak. Dan hoop ik dat ik een combi krijg van Jen Selter’s en Pamela’s lichaam (zie hierboven) maar dat is wel erg hoog gegrepen 🙂

Mijn nagels laten groeien
Ik bijt mijn nagels niet maar ik scheur ze af. Heel irritant. Iedere keer als er maar een klein haakje aan zit dan scheur ik meteen de hele nagel er af. Ik weet niet waarom ik het doe. Niet omdat ik zenuwachtig ben in ieder geval want dat ben ik bijna nooit. Dit jaar ga ik goed aandacht besteden aan mijn nagels want ik vind het er bij anderen vaak zo mooi en verzorgd uitzien. Dat wil ik ook!

sincerelyjules

Sincerely Jules worden
Nu herinner ik me weer een soort van voornemen wat ik vorig jaar had: minder impulsieve aankopen doen. Nadenken over wat ik koop zodat ik het meer dan een keer draag. Dat is aardig gelukt! Al moet ik zeggen dat er nu nog veel in mijn kast ligt wat ik nooit draag maar dat blijf je denk ik altijd wel houden. Dit jaar wil ik qua kledingstijl meer de kant op van Sincerely Jules. Ik vind haar zo leuk en alles wat ze draagt zou ik in mijn kast willen hebben! Helaas draagt ze vaak hele dure kleding, maar ik ga gewoon op zoek naar budgetversies.

Naar Londen, Scandinavië en Amerika
Londen, daar wil ik al jaren naartoe. Ik heb er heel vaak voor gespaard maar iedere keer als ik het geld had dan wilde er niemand mee en verwaterde het plan een beetje. Dit jaar moet ik echt gaan. Het is zo dichtbij en ik vind het ook een beetje gek eigenlijk dat ik er nog nooit ben geweest. Nog zo’n droom die ik al jaren heb is om naar Scandinavië te gaan. Het lijkt me super leuk om dan bij een Zweeds gezin te verblijven dat je meeneemt naar de mooiste plekken en waar je echt dat Zweedse leven te zien krijgt. En na New York en Los Angeles ben ik echt helemaal verliefd geworden op Amerika. Ik wil terug! Waar naartoe weet ik nog niet, maar een tour door California lijkt me heel gaaf.

Een maand niet in Google Analytics kijken
Soms raak ik nogal geobsedeerd door alle cijfertjes. Ik kan goed overweg met Google Analytics en vind het dan ook heel leuk om alles te analyseren en dan in te spelen op de resultaten. Dat is aan de ene kant heel goed natuurlijk, maar aan de andere kant neemt het ook veel tijd in beslag. Ik dwaal vaak af naar dingen die eigenlijk niet zo super interessant zijn of ik ga mega gefascineerd naar de real-time informatie zitten kijken (daarmee kun je zien hoeveel mensen er op dit moment op je site online zijn, waar ze wonen en op welke pagina’s ze zitten). Voor ik het weet ben ik weer 20 minuten verder: tijd die ik beter kan besteden. Ik weet nog niet welke maand het gaat worden. Zal ik er nu maar gewoon eentje prikken? Maart it is!

Kom maar op 2015! 🙂

64 thoughts on “Mijn goede voornemens en ideeën voor 2015”

 1. Scandinavië! Een droom van mij om daar rond te reizen, dat zal jammer genoeg niet voor dit jaar zijn. Ik grijp alle kansen die ik krijg om een beetje rond te reizen, zo ben ik vorig jaar met wat geluk naar Litouwen kunnen gaan voor een weekje, wat een ervaring. Die minder impulsieve aankoopjes doen, moet ik toch ook maar een keertje toepassen.. Ik koop veel te snel spulletjes waarvan ik ze nooit meer aandoe, jammer. Alleszins veel succes met het volbrengen van je voornemens, en een geweldig 2015 toegewenst.

 2. Dat zijn nou is mooie doelen! Vaker mijn kamer opruimen is zeker ook iets wat ik ga doen, het lijkt altijd alsof er daar een bom is ontploft haha. Ook wil ik meer gaan sporten, ik wil ook mooie billen hebben ja! Hahaha. Ik wens je het aller beste in 2015 & gelukkig nieuw jaar 🙂

  liefs, Brittany

 3. Nagels afscheuren en een chaotische kamer.. Oeps herkenbaar haha. Een van mijn voornemens was ook om mijn nagels te laten groeien. Heb ze vandaag gelakt in de hoop dat ik er dan vanaf blijf haha. 😉

 4. Mooie voornemens! Al zou ik dit jaar naar 1 ander land kunnen gaan, zou ik al super blij zijn, want het kan al jaren niet meer. Maar dat zal ik ook wel weer kunnen vergeten, mweh!

 5. Hopelijk lukken je voornemens! Eigenlijk zou ik ook wat meer mijn kamer moeten opruimen, want die ligt ook altijd vol met kleren, boeken en afwas. Ik vertrek in augustus voor 5 maanden naar Zweden voor mijn studies…

 6. Goede en leuke voornemens! Dat van de nagels komt mij bekend voor. Ik doe ook precies hetzelfde, al jaren. Geen idee waarom, maar ik kom er ook niet echt vanaf.

  xx Laura

 7. Wat een superleuke voornemens! Haha, 2 nieuwe persoonlijkheden erbij? 😉 Sincerely Jules heeft inderdaad een geweldige kledingstijl! Ik ben heel benieuwd of het gaat lukken 🙂

 8. Leuke voornemens heb je! Wow Kayla itsines volg ik sinds een paar dagen voor inspiratie, maar dat lijkt mij zo heftig allemaal. Beetje laat maar alsnog; gelukkig nieuw jaar!

  Love,
  Didem.

 9. Fijne voornemens heb je. Ik ben erg benieuwd naar het Kayla Itsines programma! Ik wil die zelf misschien ook gaan doen, maar kost geld als goed is. Ik moet nog even kijken hoe en wat.

 10. Wat een boel leuke plannen! Om te vieren dat we (bijna) zijn afgestuurd willen Carlijn (Bekker – Fashionista) en ik ook een weekendje naar Londen. Je bent natuurlijk altijd welkom om mee te gaan 😉

 11. Die laatste is leuk! Ik heb (onbewust eigenlijk) een paar maanden niet in GA gekeken, en toen ik weer keek was ik echt heeeeel blij verrast, haha! Dat is zo veel leuker dan elke dag kijken en zien dat gisteren minder geweldig was dan je van tevoren had gedacht qua statistieken, haha 🙂

  Leuk lijstje! Opruimen zou voor mij ook wel een goede zijn, hehe… ben zo’n rommelkont!

 12. Wauw ik wist niet dat er zoveel mogelijks was met GA *voelt zich een noob*. Het lijkt me wel slim echter om hier op in te spelen. Merk zelf ook dat als je eenmaal met dingen bezig gaat achter de laptop dat je de tijd snel vergeet. Een van mijn doelen is dan ook minder achter de laptop doorbrengen.

 13. Veel succes Jennie ! Het work-out schema van Kayla ken ik nog niet , dat zal ik eens checken. Ik beleef veel plezier aan de trainingen van ‘Jillian Michaels’, ook heeeel goed ! Ze heeft ook een schema opgebouwd met elke dag een work-out van 30 minuten ( telkens verschillende spieren, zodat niks overbelast wordt ). groetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.