MIJN FAVORIETE INSTAGRAM-ACCOUNTS

Vanavond heb ik voor jullie mijn favoriete instagrammers op een rijtje gezet, enjoy!


Het instagram account van mijn favoriete Nederlandse model Romee Strijd is mijn eerste favoriet. Ik vind het erg leuk om haar leven buiten de fotoshoots om te volgen. Je vindt haar op @romeestrijd

@weitingashley post altijd foto’s die je inspireren om gezond te doen! Ze post haar gezonde (en creatieve) maaltijden en foto’s van zichzelf in de sportschool, goede motivatie!

@jesussauvage post voornamelijk van dit soort leuke plaatjes. Ze maakt de leukste decoraties voor in huis en ze is ook erg creatief met eten. Dit account is vooral erg leuk als je geïnteresseerd bent in DIY’en.

@caradelevingne nog een model, maar deze volg ik omdat ze zo gek is, super leuk! Ze post zelfs een foto van zichzelf wanneer ze onder de vogelpoep zit 🙂


Links zie je Momo en zijn baasje post op instagram landschapfoto’s met daaronder #findmomo. De bedoeling is dat je Momo dus zoekt in de foto’s die hij post. Als je hem gevonden hebt dan reageer je met #foundmomo. Heb jij momo al gevonden op de rechter foto? Het baasje van Momo is te vinden op @andrewknapp


Ik denk dat velen van jullie @songofstyle al volgen. Dagelijks hele leuke outfits en nieuwe items op je instagram timeline 🙂

Jennie from the Blog is on Facebook, Twitter and Instagram

One thought on “MIJN FAVORIETE INSTAGRAM-ACCOUNTS”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.