MIJN FAVORIETE 15-JARIGE BLOGGERS

Camilla komt uit Londen en ik vind dat ze een hele mooie, classy stijl heeft voor haar leeftijd. Ze is al eigenaresse van een Chanel(!) en ze draagt vaak haar Acne pistol boots. Deze items combineert ze dan wél met haar Topshop en Asos items dus er is genoeg inspiratie uit haar blog op te doen. Ik heb het gevoel dat ze op weg is om een it-girl te worden en ik ben benieuwd hoe ze zich ontwikkelt in de komende jaren. Haar blog heet Into the Fold.

– edit: Camilla is 16 jaar. Had het per ongeluk verkeerd gelezen! Maar dat neemt niet weg dat ze er geweldig uitziet voor haar leeftijd 🙂 –

Lucie woont in Tsjechië. Ik heb nu al ongeveer een jaar contact met haar via mail/facebook en dat is altijd erg gezellig. We gaan dan bijvoorbeeld via Google Maps elkaars woonplaatsen bekijken met de liveview optie (we leven echt in twee hele verschillende werelden!) en we praten over van alles. Naast het feit dat ze erg gezellig is om mee te kletsen, heeft ze ook nog eens een hele leuke blog waar ze haar outfits en beautytutorials op laat zien. De tutorials kan ik helaas niet verstaan maar de outfitfoto’s vind ik altijd erg mooi, vooral voor een meisje van 15. Je vindt haar blog hier.
Aurora komt uit Noorwegen en hoewel eigenlijk bijna alle Zweedse blogs leuk zijn, deze is écht leuk. Ze post veel zelfportretten, sfeerbeelden, foto’s van make-up en van het interieur van haar huis. Allemaal mooie, lichte beelden die je goed kunt gebruiken als inspiratiebeelden voor je eigen kamer en je kledingstijl. Buiten dat is het natuurlijk ook gewoon een ontzettend mooi meisje (om jaloers van te worden!) waarbij de meest simpele outfits er op de een of andere manier toch heel bijzonder uitzien. Haar blog is te vinden op auroramohn.blogg.no.

Ken jij nog meer leuke 15-jarige bloggers? Laat het me weten!
Jennie from the Blog is on Facebook, Twitter, Bloglovin and Instagram

One thought on “MIJN FAVORIETE 15-JARIGE BLOGGERS”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.