MIJN EERSTE YOUTUBE VIDEO (VLOG) STAAT ONLINE!

 
Het heeft even geduurd maar vandaag staat mijn eerste video eindelijk online! Het is nog maar een simpel vlogje, maar geloof me, ik ben hard aan het werk voor de professionelere filmpjes die gaan komen! Morgen moet ik nog even de laatste spulletjes halen voor mijn ‘filmset’ en dan kan ik aan de slag met mijn shoplogs, DIY’s en nog veel meer. Als het lukt zal ik jullie dit weekend foto’s laten zien van de set, ik vind dat het er al heel leuk uit ziet! De video die je hierboven ziet is bij mijn ouders opgenomen en ik ga natuurlijk de meeste video’s opnemen in mijn huisje in Rotterdam. Voor mijn eerste video heb ik gekozen voor een vlog, omdat ik dan niet meteen een video heb waarbij ik de hele tijd zelf zit te praten. Ik vind het nog best spannend allemaal dus ik vond het fijn om mijn eerste video met behulp van mijn vrienden op te nemen. Een introductiefilmpje zou ook leuk geweest zijn, maar ik denk dat het leuker is als jullie mij beter leren kennen door middel van de tags die ik ga doen. Ik ben nog even aan het uitvogelen hoe het filmen en editen allemaal werkt – hoe ik een leuker miniatuurbeeld vast kan leggen bijvoorbeeld, het miniatuurbeeld van nu is een ramp! – , maar ik hoop dat jullie mijn eerste video in ieder geval al leuk vinden 🙂 Laat me weten wat je er van vindt!
En als je mijn video leuk vindt, vergeet je dan niet te abonneren? 🙂
Jennie from the Blog is on Facebook, Twitter, Bloglovin and Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.