MIJN EERSTE LENTEFOTO’S

photos by | me

1.  Mijn ontbijt (smoothie, kelloggs special k cornflakes en ontbijtkoek) met ELLE, kaarsen van de avond daarvoor en de eerste zonnestralen die dit jaar door het raam van mijn studentenkamertje kwamen! Het is trouwens een smoothie met een banaan, aardbeien en sinaasaappelsap. Ik drink deze smoothie iedere dag, zo lekker!
2. Deze foto is al weer van een paar weken terug toen het op een dag ineens ontzettend lekker weer was. Mijn school grenst aan een kleine soort haven waar een platform is waar je op kan zitten. Als je op de rand gaat zitten raken je voeten het water nét niet. Ik heb zo het vermoeden dat dit onze vaste pauzeplek wordt komende lente en zomer.

My first spring photos; 1. breakfast with ELLE magazine, and the first sunbeams in my room this year. 2. a photo from a couple of weeks ago when i really thought spring was going to come.. i took this picture in front of my school where we have a mini harbour. i can’t wait til we have the real spring in Holland!

Jennie from the Blog is on Facebook, Twitter and Instagram

One thought on “MIJN EERSTE LENTEFOTO’S”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.