Mijn eerste lente-outfit van dit jaar (+ winactie!)

  

Jurk & schoenen (sneakers Hanna en sneakers Emily) van Guts & Gusto

Goedemorgen! Met het lekkere weer van vorige week was ik al helemaal klaar voor de lente. In de middagen na werk lag ik op mijn balkon sproeten te verzamelen. Ook had ik deze jurk die ik net nieuw in mijn kast had hangen meteen aan gedaan. Hopelijk kan ik hem snel weer tevoorschijn halen!  De sneakers die je op de foto’s ziet zijn nieuw. Ze zijn vegan-proof én betaalbaar (€39,99) dus ik ben helemaal fan. Ik vind het soms best lastig om mooie sneakers te vinden die niet van leer gemaakt zijn. Gelukkig heeft Guts & Gusto een nieuwe sneakercollectie gelanceerd die uit vijf mooie sneakers bestaat. Hier kun je alle vijf de paren zien. De sneakers zijn online verkrijgbaar en bij de vier fysieke winkels in Utrecht, Eindhoven, Enschede en Arnhem. De komende weken draag ik ze nog maar even onder mijn jeans, maar in de lente en zomer gaan ze sowieso onder jurkjes en jumpsuits gedragen worden. Zin in!

Winactie
Ik mag twee paar sneakers naar keuze weggeven, één paar voor jou en één paar voor een vriendin! Doe je mee? Je kunt op Instagram meedoen onder deze post.

Dit is een samenwerking met Guts & Gusto. Foto’s door Samantha Bosdijk.

3 thoughts on “Mijn eerste lente-outfit van dit jaar (+ winactie!)”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.