Mijn carnavalsoutfit

Dit weekend ga ik door het leven als kat. Ik heb gisteren na school zo snel mogelijk mijn tas volgegooid met alle zwarte kleding die ik kon vinden en ik ben weer richting het zuiden – Valkenswaard om precies te zijn – gereisd om carnaval te vieren. Doordat ik geen vakantie heb kan ik het maar twee dagen vieren, maar dat vind ik stiekem niet zo erg. De volle vijf dagen zijn echt vermoeiend en nu kan ik het gewoon leuk twee dagen vieren! Ik had niet zo veel zin om een heel pak voor die twee dagen aan te schaffen (want met dat geld kan ik ook een mooi nieuw lente-item kopen) dus ik besloot voor dit te gaan. Het enige wat ik nog hoefde te kopen was het kattenmasker, lekker simpel! Ik draag er een zwart jurkje bij met een panty en comfortabele zwarte laarsjes er onder. Door de drukte ziet toch niemand wat voor schoenen je aan hebt πŸ™‚

Vier jij dit weekend ook carnaval? Of heb je er juist een hekel aan? Laat het me weten!


47 thoughts on “Mijn carnavalsoutfit”

 1. Leuk! Nu twijfel ik… Ik was van plan om als duiveltje te gaan, maar als kat gaat ook… Hmm. Ik ga in Aalst (BelgiΓ«, Aalst staat bekend om hun carnaval!), ik woon daar vlakbij dus πŸ™‚ Veel plezier!

 2. Heel schattige carnavalsoutfit en inderdaad heel makkelijk en handig! Ik vier nooit carnaval eigenlijk. Het trekt me ook niet echt, maar ik vind het wel leuk om foto’s te zien van de outfits die mensen ernaartoe dragen!

 3. Wat leuk, zeg! Veel beter dan al die gekke lelijke outfits!
  Heb zelf overigens nog nooit carnaval mee gemaakt. Lijkt me echt lachen! In Friesland zijn we daar helaas iets te nuchter voor, haha!

  Have fun, babe! <3

  Love,

  Rowan

 4. Bij ons vieren ze helaas geen carnaval! Heel erg jammer, want ik vind verkleden en zo heel erg leuk πŸ˜€ . Je ziet er prachtig uit en dat masker is echt super gaaf! Ik heb ook zo’n masker maar dan niet in poezenstijl. Dat masker heb ik in ItaliΓ«, vlak bij VenetiΓ«, gekocht en die is ook zo mooi. Die had ik dan op kunnen doen, haha πŸ˜€ .

  Xjes Femke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.