Mijn agenda voor 2018

 

Vinden jullie het ook altijd zo leuk om een nieuwe agenda uit te zoeken voor 2018? Mijn agenda kocht ik vorig jaar bij Stradivarius en die vond ik heel fijn, dus ik besloot daar weer eens te gaan kijken voor een agenda voor dit jaar. Ik heb weer de perfecte gevonden! Eentje van een behoorlijk groot formaat (bijna net zo groot als mijn laptop, vind ik fijn!) en in een kleur die ook nog eens perfect past bij mijn andere werktools die ik dagelijks gebruik. Cool toch? De indeling is ook echt ideaal. Een maandoverzicht, per dag een aantal lijntjes en wat pagina’s voor notities. Meer heb ik ook niet nodig.

Ik gebruik mijn agenda niet echt als ‘agenda’ trouwens. Mijn afspraken en plannen staan allemaal in mijn agenda op mijn computer. Waar ik het dan wel voor gebruik? Voor to-do lijstjes! Zo kan ik iedere week mijn taken inplannen. Een gewoonte van mij is om veel te veel taken voor een dag in te plannen en met dit aantal lijntjes kan dat niet. Dat vind ik fijn. Ik heb deze bij Stradivarius in Utrecht (Hoog Catharijne) gekocht. Ze hadden er nog veel meer leuke kantoorartikelen. Helaassss kan ik nét juist mijn agenda niet in de online shop vinden. Hopelijk is hij daar binnenkort wel beschikbaar! En anders kan je misschien bij een van de winkels langsgaan als je deze agenda ook wil. Klaar voor het nieuwe jaar! Heb jij al een agenda gevonden?

Hieronder staan andere agenda’s en boekjes van Stradivarius voor 2018 (adlinks)

8 thoughts on “Mijn agenda voor 2018”

  1. Oeeh dit ziet er inderdaad uit als een hele fijne agenda! ?
    Ook maar eens daar kijken denk ik want het lijkt me heerlijk om zoveel ruimte in een agenda te hebben. Thanks voor de tip!

  2. Supermooie agenda! Ik kocht vroeger altijd een schoolagenda (ik maakte er zo eentje met foto’s) en gebruikte die ook als gewone agenda. Nu werk ik al anderhalf jaar, maar mijn agenda begint en eindigt dus nog steeds in september, haha. Ik zou er eens eentje moeten maken vanaf januari, maar dan zit ik dus vier maanden zonder agenda en dat kan ik niet aan, hehe!

  3. Net nadat ik mijn nieuwe studie afgelopen september begon had ik een agenda voor anderhalf jaar gekocht. Die loopt dus van september 2017 helemaal door tot december 2018. Ik heb dit jaar dus geen nieuwe hoeven uit te zoeken en kan later terug kijken naar de planning van mijn Master in één agenda. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.